Препоръка за доверен сервиз на Армеец

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Re: Препоръка за доверен сервиз на Армеец

Мнение от Anthony_J » 07 Яну 2014, 21:28

Ми задна врата, калник и броня. Само за боя са.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 545i
Детайли за колата: E 60

Мнение от bmw545i » 07 Яну 2014, 21:38

Anthony_J написа:Ми задна врата, калник и броня. Само за боя са.

Звънни и ги питай колко ще ти искат.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 09 Яну 2014, 11:10

bmw545i написа:
Ilko Ivanov написа:Аз Армеец не мисля да ги сменям....... Завеждам си щетата,закарвам си колата в сервиз където аз искам,купувам си ОРИГИНАЛНИ части ,плащам навсякъде и им нося фактурите. След максимум 2 седмици парите са ми в сметката :D

И колегата и аз искаме в доверен сервиз по наш избор, ама както се вижда не се получава... :mhihi:

На друг колега от форума, му откраднаха колата и не му я изплащат!

Късмет с Армеец. :mhihi:

Сега да те цитирам от една друга тема :
bmw545i написа:Аз съм доволен от Армеец. Имам и приятели с бмв-та там, никой не имал проблем.

Ето я и темата : viewtopic.php?f=116&t=321374&p=3685717#p3685717

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 09 Яну 2014, 11:21

Ilko Ivanov написа:
bmw545i написа:
Ilko Ivanov написа:Аз Армеец не мисля да ги сменям....... Завеждам си щетата,закарвам си колата в сервиз където аз искам,купувам си ОРИГИНАЛНИ части ,плащам навсякъде и им нося фактурите. След максимум 2 седмици парите са ми в сметката :D

И колегата и аз искаме в доверен сервиз по наш избор, ама както се вижда не се получава... :mhihi:

На друг колега от форума, му откраднаха колата и не му я изплащат!

Късмет с Армеец. :mhihi:

Сега да те цитирам от една друга тема :
bmw545i написа:Аз съм доволен от Армеец. Имам и приятели с бмв-та там, никой не имал проблем.

Ето я и темата : viewtopic.php?f=116&t=321374&p=3685717#p3685717

Е, те и други славни компании загубиха доверието на хората... :mhihi:

Били са коректни споделил съм мнение - Сега са крайно некоректни и пак споделям мнение. Както и други колеги казват - напоследък има промяна към лошо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 14 Яну 2014, 17:27

3 години съм в армеец и досега проблем не съм имал..
Колата е на 90% нова боя от какво ли не,без катастрофи ,боядисвам я в доверен сервиз и то само 1 досега като миналата година заведох 7 детайла наведнъж,а тази 4 - нито един не е бил отказан,нито съм доплащал ,незнам дали няма да е реклама но колата е боядисвана в Дженеръс Ауто на бул.България ,понеже имам и приятел ,който работи в бояджиино тенекеджииното (въпреки това) съм доволен страшно много + че има гаранция за боята,ако стане нещо по нея...

Относно овърдрайв - не са за коли до 4 години,защото те не са Официален сервиз,пак са доверен ,но от скоро мой познат в армеец ми каза,че за овердрайв коалта трябва да е малко по-скъпа и не е нужно да е 4 годишна..защото за 4 годишни си има официален сервиз.

С малко познати,може и да стане в овърдрайв - мое мнение,просто защото знам за поне 2 които са над 7 годишни и са боядисвани там
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 14 Яну 2014, 18:59

2007ма си купих Вектра ОПЦ от Дженеръс Ауто - имат(ха) много добър sales rep, за разлика от останалите представителства, които не знаеха какво продават, но сервиза и бояджийното им бяха под всякаква критика. Боядисвали са ми общо 4 детайла - 2 по 2, като всяка двойка беше различен цвят от другия и различен от оригиналния. Освен това на 2 от детайлите лака започна да се люпи след няма и година. Надявам се да са се подобрили нещата и/или да не работят тенденциознно, спрямо това дали клиента им е познат или не :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530i E60
Мечтае да кара: М6

Мнение от Rennfahrer » 14 Яну 2014, 20:10

Днес ме отрязаха от Армеец за Овърдрайв с аргумента, че били със статут на официален сервиз и издавали възлагателни писма само за коли над 50 000 лв, в противен случай, трябвало по фактури. Демек, аз да ги авансирам горките, живи да ги оплачеш. Измекяри долни!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 14 Яну 2014, 20:19

В Дженеръс ауто един колега си закара за боядисване е46 и направо я осраха. Сервизът е абсурден! Не си мислете дори за там! :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 14 Яну 2014, 20:24

Gqbriel написа:3 години съм в армеец и досега проблем не съм имал..
Колата е на 90% нова боя от какво ли не,без катастрофи ,боядисвам я в доверен сервиз и то само 1 досега като миналата година заведох 7 детайла наведнъж,а тази 4 - нито един не е бил отказан,нито съм доплащал ,незнам дали няма да е реклама но колата е боядисвана в Дженеръс Ауто на бул.България ,понеже имам и приятел ,който работи в бояджиино тенекеджииното (въпреки това) съм доволен страшно много + че има гаранция за боята,ако стане нещо по нея...

Относно овърдрайв - не са за коли до 4 години,защото те не са Официален сервиз,пак са доверен ,но от скоро мой познат в армеец ми каза,че за овердрайв коалта трябва да е малко по-скъпа и не е нужно да е 4 годишна..защото за 4 годишни си има официален сервиз.

С малко познати,може и да стане в овърдрайв - мое мнение,просто защото знам за поне 2 които са над 7 годишни и са боядисвани там

Май ще трябва Армеец данамерят малко познати, за да не им избягат клиентите.... :no: От мен спестиха 300лв, но загубиха 2000лв. Да им е честито управлението и меринджейте! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 16 Яну 2014, 10:17

bmw545i написа:В Дженеръс ауто един колега си закара за боядисване е46 и направо я осраха. Сервизът е абсурден! Не си мислете дори за там! :!:

По някаква случайност имах нещастието да познавам един от бояджиите там, бях му дал да ми пръсне задния калник на мотора с обща площ 25 кв.см. та от цена 40лв като ми го даде цената скочи двойно и цвета беше различен, като го питах що така бе Миме ??? Ами три пъти го боядисвах, че боята падаше та му го подарих да си го слага на главата като вали дъжд :kuku: Та не се чудете какви майстори има там и що се люпи боята после... М/у другото една колежка се оплаква от Ситроен всяка година и боядисват един и същ детайл и после след 3-4 автомивки се обелва :clap:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 23 Яну 2014, 0:20

Като цял овърдрайв ги има в списъка със доверените сервизи, така че не би трябвало да ти откажат.
На мене някой предния уикенд ми е оставил подарък /задна броня жулната в дясно/. Ще ходя да завеждам
и точно там мисля да пратя. Не виждам как ще ми откажат. Според мене овърдрайв са скъпчии, на една Секвоя бяха
взели около 500лв. за предна броня за боя, но пък беше наистина бижу. Ако не можеш да пробваш в chipsaway - амарант.
Някъде на цар Борис се намираха, там пръскаха предна броня, на мене много ми хареса как стана. Срокове, време, монтаж
и т.н. доволен съм.
Лично според мене има ли 3-4-5 детайла за боя, по-добре да се искат пари по оценка, да се доплати малко и де се търси
някой да я пръсне цялата за 1000лв. ако е възможно :-)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 23 Яну 2014, 0:58

nikolae написа:Като цял овърдрайв ги има в списъка със доверените сервизи, така че не би трябвало да ти откажат.
На мене някой предния уикенд ми е оставил подарък /задна броня жулната в дясно/. Ще ходя да завеждам
и точно там мисля да пратя. Не виждам как ще ми откажат. Според мене овърдрайв са скъпчии, на една Секвоя бяха
взели около 500лв. за предна броня за боя, но пък беше наистина бижу. Ако не можеш да пробваш в chipsaway - амарант.
Някъде на цар Борис се намираха, там пръскаха предна броня, на мене много ми хареса как стана. Срокове, време, монтаж
и т.н. доволен съм.
Лично според мене има ли 3-4-5 детайла за боя, по-добре да се искат пари по оценка, да се доплати малко и де се търси
някой да я пръсне цялата за 1000лв. ако е възможно :-)

Ще видиш как ще ти откажат. :mhihi: :mhihi: После знаеш къде да споделиш... :mhihi:

Chips away са пълни мърлячи :!: Един колега ходи там за драскотина на заден калник и му бяха боядисали седалката вътре, представяш ли си какви олигофрени?!? Направихме ги на две стотинки - изтриха боята от седалката, като я бяха протрили... Бягайте далече

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 13 Мар 2014, 15:35

Да повдигна малко темата - никой ли не може да сподели за техен доверен сервиз, който да се справя добре?
Аз съм за оправяне на задна броня и боя за нея. Мерси предварително.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Мар 2014, 17:10

Сервиз Евел от 17.03. започват пак работа с Армеец. Аз от тях съм доволен и ще си я направя там.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 13 Мар 2014, 17:16

Благодаря, ще пробвам при тях тогава :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61