За или против ъпдейт на сфтуера
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- karakondji
- Потребител
-
- Кара: E60 535D
Re: За или против ъпдейт на сфтуера
Здравейте колеги,
аз също обмислям ъпдейт на софтуера. Мp3-ките са само малка част от причините, поради които искам да го направя. По правило, ъпдейта би трябвало да актуализира и подобри работата на електрическите модули като цяло. Тъй като не съм запознат в детайли, някой би ли споделил какви благини конкретно носи по-новия софтуер? Възможно ли е чрез софтуера да "отключа" high beam assistant, при условие че имам adaptive headlights? Има ли вариант без технически средства да проверя точната версия на софтуера?
Препоръчвате ли да ъпдейтна софтуера при условие, че абсолютно всичко в колата в момента бачка безотказно?
Благодаря!
аз също обмислям ъпдейт на софтуера. Мp3-ките са само малка част от причините, поради които искам да го направя. По правило, ъпдейта би трябвало да актуализира и подобри работата на електрическите модули като цяло. Тъй като не съм запознат в детайли, някой би ли споделил какви благини конкретно носи по-новия софтуер? Възможно ли е чрез софтуера да "отключа" high beam assistant, при условие че имам adaptive headlights? Има ли вариант без технически средства да проверя точната версия на софтуера?
Препоръчвате ли да ъпдейтна софтуера при условие, че абсолютно всичко в колата в момента бачка безотказно?
Благодаря!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
karakondji написа:Здравейте колеги,
Благодаря!
За асистента за дългите ти трябва огледало с модул в него за това. Версията на софта можеш да видиш в скритото меню на Idrive. Не очаквай да се промени нещо кой знае какво след ъпдейта. MP3 трябва да се отключат и зависи от MASK.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
karakondji написа:Препоръчвате ли да ъпдейтна софтуера при условие, че абсолютно всичко в колата в момента бачка безотказно?
Благодаря!
Златното правило гласи, ако едно нещо работи не го пипай.
Иначе риск винаги има, но ако се налага се прави.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Аз съм ЗА ъпването
.Все пак там са ти разрешени всички бъгове .

- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
При мен, след като Е60-ката е с безнес навигация, а диска чете МР3-ки, значи, че колата е с ъбдейт. Това вече ми е ясно. За момента не мога да прибирам външните огледала на двете врати на вътре. За сметка на това, дясното огледало, се сваля надолу при паркиране. Възможно ли е от ъбдейта да има проблеми и за това да не се прибират огледалата. Не съм вадил кори, за да разбера дали лявото е сменяно с такова без мотор. На пулта на лявата врата, е налице бутона за прибиране на огледалата.
- Atsalov
- Ацалов
-
Не можеш и двете да ги пребираш през бутона на вратата или през дистанционното?
Всички изброени неща могат да се кодирът допълнително. А ъПдейта е за подобрения във функциялноста и работата на отделните модули.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using Tapatalk
Всички изброени неща могат да се кодирът допълнително. А ъПдейта е за подобрения във функциялноста и работата на отделните модули.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using Tapatalk
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
Стана ми ясно. За да се прибират, ще трябва да се кодират наново, което е различно от обсъжданото в темата.
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
atanasov_aa написа:Стана ми ясно. За да се прибират, ще трябва да се кодират наново, което е различно от обсъжданото в темата.

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
adovet написа:karakondji написа:Здравейте колеги,
Благодаря!
За асистента за дългите ти трябва огледало с модул в него за това. Версията на софта можеш да видиш в скритото меню на Idrive. Не очаквай да се промени нещо кой знае какво след ъпдейта. MP3 трябва да се отключат и зависи от MASK.
Колега а как мога да разбера дали моето огледало е с такъв модул, като го погледна от задната страна има едно като оченце

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Най вероятно не си. Един колега продаваше скоро във форума ама не мога да го намеря точно сега.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
netmurder написа:Колега а как мога да разбера дали моето огледало е с такъв модул, като го погледна от задната страна има едно като оченцеи по принцип съм с адаптивни фарове, ако има някакво значение...
Ако огледалото ти е такова,значи имаш

- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 XDrive
hrpopov217 написа:netmurder написа:Колега а как мога да разбера дали моето огледало е с такъв модул, като го погледна от задната страна има едно като оченцеи по принцип съм с адаптивни фарове, ако има някакво значение...
Ако огледалото ти е такова,значи имаш
Колега аз съм с Адаптивни ама нещо не мога да им разбера логиката много. Като идва някой срещу мен от мн далеч се усеща и ги сваля, но като настигам аз някой ги сваля чак като стигна на доста малко разстояние от него примерно 20-тина метра. Така ли трябва да е ?
- Atsalov
- Ацалов
-
[quote="adovet"]Най вероятно не си. Един колега продаваше скоро във форума ама не мога да го намеря точно сега.
Може би за това говорите?
viewtopic.php?f=133&t=352150
Може би за това говорите?
viewtopic.php?f=133&t=352150
- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 XDrive
Здравейте,
само да кажа, че днес по принуда се наложи да се смени софтуера на цялата кола всички модули и тн.
разлика не мога да намеря ако трябва да съм честен, но така или иначе MP3-Ки пак не се четят дава съобщение, че не познава формата на файловете. (не се оплаквам, а просто споделям може да се е полезна информация за някой колега)
само да кажа, че днес по принуда се наложи да се смени софтуера на цялата кола всички модули и тн.
разлика не мога да намеря ако трябва да съм честен, но така или иначе MP3-Ки пак не се четят дава съобщение, че не познава формата на файловете. (не се оплаквам, а просто споделям може да се е полезна информация за някой колега)
- Atsalov
- Ацалов
-
А някой зададе ли да има МП3?
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3