Проблем с халогените
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Re: Проблем с халогените
netmurder написа:krispd написа:Малко въпросът ми не е за тази тема,но все пак ще пиша. Изгоря ми единият халоген и реших,че така и така ще сменям крушка да взема поне бели крушки да се вържат с ксенона. Предложиха ми някакви на Филипс по 35лв бройката нещо White се водиха.Някой слагал ли си е въобще бял халоген и как седи и струва ли си да дам 70лв?
Колега ако ги ползваш често халогените си струва, иначе не...
Аз моите докато имах колата, съм ги ползвал само на технически преглед като е минавала колата![]()
Колега,не ги ползвам кой знае колко ,но като се сетя ги пускам – по-шукаритетно е

Work hard in silence,let success make the noise.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
krispd написа:netmurder написа:krispd написа:Малко въпросът ми не е за тази тема,но все пак ще пиша. Изгоря ми единият халоген и реших,че така и така ще сменям крушка да взема поне бели крушки да се вържат с ксенона. Предложиха ми някакви на Филипс по 35лв бройката нещо White се водиха.Някой слагал ли си е въобще бял халоген и как седи и струва ли си да дам 70лв?
Аз моите докато имах колата, съм ги ползвал само на технически преглед като е минавала колата![]()
Колега,не ги ползвам кой знае колко ,но като се сетя ги пускам – по-шукаритетно е,а ако са бели ще седи по-готино според мен. Добре ли седи? И ако някой ми каже на английски как е халоген ще съм му благодарен,във всеки случай не е halogen.
Купи си някакви крушки от 5лв. и си карай

Иначе халоген си е халоген, това не е българска дума, а чуждица...
Не знам да има друга съществуваща дума за халоген - освен в Китай може би

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- batkoto
- младши ентусиаст
-
krispd написа:netmurder написа:krispd написа:Малко въпросът ми не е за тази тема,но все пак ще пиша. Изгоря ми единият халоген и реших,че така и така ще сменям крушка да взема поне бели крушки да се вържат с ксенона. Предложиха ми някакви на Филипс по 35лв бройката нещо White се водиха.Някой слагал ли си е въобще бял халоген и как седи и струва ли си да дам 70лв?
Колега,не ги ползвам кой знае колко ,но като се сетя ги пускам – по-шукаритетно е,а ако са бели ще седи по-готино според мен. Добре ли седи? И ако някой ми каже на английски как е халоген ще съм му благодарен,във всеки случай не е halogen.
Fog light се водят, което само по себе си говори за какво трябва да се използват, дори и да нямаше закон за тези неща, хората ги правят за тази цел, с характеристики, които са полезни в тези метеорологични условия

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2