проблем с ключа
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: проблем с ключа
днес оправих проблема , ключа можеби е бил паднал и вътре се е откачила батерятя ,запоих я нямаше проблеми. 

- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
А след поставяне на батерията веднага ли започна да работи . По спомен дано не се бъркам в една от темите един колега беше писал че при подмяна на батерията се губили настройките на чипа 

Щом запоих батерята веднага започна да работи без обучение,но ключът не е оригиналня ако това има значение.
Реших да си изкарам и резервен ключ , гледам че се продават някакви по 70-80лв. но за мойта не видях . Знаели някой от каде да си взема на по нормална цена.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
vlado5555 написа:Реших да си изкарам и резервен ключ , гледам че се продават някакви по 70-80лв. но за мойта не видях . Знаели някой от каде да си взема на по нормална цена.
Мързелива работа ей...ето viewtopic.php?f=63&t=306784
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
miroleskov написа:vlado5555 написа:Реших да си изкарам и резервен ключ , гледам че се продават някакви по 70-80лв. но за мойта не видях . Знаели някой от каде да си взема на по нормална цена.
Мързелива работа ей...ето viewtopic.php?f=63&t=306784
Моят ключ е на 868Mhz а тези ключове не са .За да задам въпроса тук очевидно сам проверил тук там.

- andreshko.ad
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 Параход и мъник 120д
- Мечтае да кара: Яхта
- Детайли за колата: 525 D
Отиваш с големия талон и лична карта в Дару кар.Срещу 320лв. имаш оригинален ключ.
andreshko.ad написа:Отиваш с големия талон и лична карта в Дару кар.Срещу 320лв. имаш оригинален ключ.
това ми е ясно ,че за 310лв.ще си намеря ключ,но мен ме интересува дали мога да намеря на по-нормална цена около 100лв. някаде.Защото виждам че се продават по 70-80лв. някакви.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
andreshko.ad написа:Отиваш с големия талон и лична карта в Дару кар.Срещу 320лв. имаш оригинален ключ.

Искат и 100лв + колата за кодиране - да ти запишат ключа в CAS модула.

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
vlado5555 написа:Моят ключ е на 868Mhz а тези ключове не са
Колега, имам ключ на 868 MHz ако те интересува

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
В Пловдив (от техническия университет към гарата има еднопосочна уличка) има ключар,миналата година 150-180лв ми искаше за нов ключ за колата.Каза ми 2 часа чакане и цена наполовина от БМВ!
П.П.Оказаха се скъсани кабели на багажника на комбито и ключа ми проработи,та не се наложи нов.
П.П.Оказаха се скъсани кабели на багажника на комбито и ключа ми проработи,та не се наложи нов.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2