Относно ДПФ
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Re: Относно ДПФ
borisoff13 написа:VRPerformance написа:Ще вкарва нафта в маслото и след време мотора ще е леш
след като премахнах ДПФ-а спря да качва маслото даже почна да падамаслото и то не на една кола а на няколко сме махнали
без да си сменил софтуера ли???
- borisoff13
- Потребител
-
- Кара: Е63 635d, LCI
- Детайли за колата: лачена
VRPerformance написа:borisoff13 написа:VRPerformance написа:Ще вкарва нафта в маслото и след време мотора ще е леш
след като премахнах ДПФ-а спря да качва маслото даже почна да падамаслото и то не на една кола а на няколко сме махнали
без да си сменил софтуера ли???
да
BMW 635d LCI
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Колеги не знам дали тук е мястото да питам, но как да разбера дали колата ми има ДПФ или има само катализатор. Значи като гледам това гърне веднага след колекторите си мисля че е ДПФ филтър, но едно приятелче ми каза че това просто е катализатор, защото в него не влизали никакви кабели и т.н. Не съм много в час с тези неща, но има ли начин по който да разбера дали колата е с ДПФ или е просто с катализатор. Колата е 530Д Евро 3 2004 година...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- VRPerformance
- ентусиаст
-
ако е евро 3,нямаш ДПФ,а само катализатор и да трябва да има датчици и тръбички до него ако е ДПФ 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
Мерси колега, а това Microfilter в менюто където ми показва 24000 какво е.... относно катализатора ли е...
- VRPerformance
- ентусиаст
-
не Микрофилтър е филтъра на купето за климатика 

Колега направи едно прекодиране да ти е мирна главата, колегата Lacho според мен ще ти го направи супер а и вмомента е на промоция, така че само прекодирване няма да ти излезе много. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=3721058#p3721058
- netmurder
- старши ентусиаст
-
a1n написа:Колега направи едно прекодиране да ти е мирна главата, колегата Lacho според мен ще ти го направи супер а и вмомента е на промоция, така че само прекодирване няма да ти излезе много. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=3721058#p3721058
Колега не виждам да пише за катализатора нещо... в смисъл моята кола няма ДПФ...
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
Колеги, препоръчайте читав майстор в София за премахване на ДПФ софтуерно и физически.
И мен ми е интересно, но човек, който го прави като хората, а не само да изтрие цикъла на регенерация и после да думне турбината 

bossorange написа:Колеги, препоръчайте читав майстор в София за премахване на ДПФ софтуерно и физически.
iceblast написа:И мен ми е интересно, но човек, който го прави като хората, а не само да изтрие цикъла на регенерация и после да думне турбината
не съм майстор ,но я вършим тази работа ,според посочените изисквания

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Пичове. Madness, првят каквото искате. :-) DPF removal, EGR removal, chip и сте готови. От там оплакване няма. :-)
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
bossorange написа:Колеги, препоръчайте читав майстор в София за премахване на ДПФ софтуерно и физически.
Извинявам се ама Madness за които писах са в Пловдив !

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
PS TUNING - пиши в нета ще ги намериш къде са.Там махнах моя ДПФ.Още съм жив и не съм се взривил.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5