Автомивка за черен цвят
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Автомивка за черен цвят
наскоро успях да я намажа с FK1000P, което е синтетична вакса.
няколко дни след това забелязах че прахът се лепи осезаемо по-малко.
при следващото миене ще кажа дали се мие по-лесно...
няколко дни след това забелязах че прахът се лепи осезаемо по-малко.
при следващото миене ще кажа дали се мие по-лесно...
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Re: Автомивка за черен цвят
laviatan написа:Няма спасение - аз съм с черен металик и всяка седмица е мия. Сега след много търсене намерих автомивка и ми хареса едно момче как мие и му взех телефона. Като отивам му звъня и ако е на работа е мия - ако не когато е на смяна. И той доволен/давам доста голям бакшиш/ и аз доволен , защото ми изпълнява прищявките . Това става дума за външно. Вътре му дадох един път да е мие - и колкото и да се стараеше - надра на две мета на лайсните пиано лака/а тои е много огледален и всяка драскотина много личи/
Та за отвън на мивка всяка седмица - вътре аз си е правя
Колега, аз имам едно момче на автомивката в бизнеспарка в младост - направо е перфектен. Обиколил съм всички мивки в София и само там намерих някои с разбиране за нещата. Работил е в много мивки /големите и известни/. Показах му какво и как го искам и всичко е тип-топ. Дори не сяда вътре като я бърше и много други дреболии, които като ги кажеш на някой по мивките и те гледат като изтребител.
Мивката не е претнциозна, но като търсиш специално него полуаваш друго безконтактно и се разбирате за препарати и тн. Има една вакса много помага с прахоляка. Работи и със Сонакс.
Казва се Иво. Пробвай. Откакто го намерих не го мисла вече. Ако имаш желание пиши едно лично - ше ти дам телефона. Не е скъпо даже.

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2