Притрисане при студен старт
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Притрисане при студен старт
bordo_77 написа:iceblast написа:Ако е много студено може да се счита и за нормално. Тук всички имаме различна дефиниция на притрисане, може просто да се вталяваш.
П.П. Това ДДЕ не знам колко може да ми се вярва, аз купих 6 свещи и ги смених, като уж бяха изгоряли 3 според ДДЕто, а като свалих колектора всички бяха здрави, и си смених свещити за тоя, който духа
Старите свещи, не могат да греят като новите, за това се сменят комплект. Добре си направил като си сменил шест броя, това си е консуматив.
Винаги сменям 6 в комплект

- bezdomnia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
Колегиии ,като гледам е често срещан проблем при всеки един от нас.Все ме навежда мисълта ,че просто горивата са ни такива.Хубавото е че има спасение, а то е CASTROL TDA добавка за горивото). И аз не вярвах, ноо явно това е лекарството.просто много хора се оплакват със студеният старт и неравномерната работа на мотора. Надявам се само да не дърпам дявола за опа6ката

TDAто за дюзите или за студеният старт. Но е и задвете, но ти кое имаш предвид. Аз имам една дюза на 0.70.
- bezdomnia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
И за двете колега. Слагаш и караш 

- Bobo_0833
- Потребител
-
- Кара: гумите да свирят
- Мечтае да кара: и да пушат
Здр колеги аз см с 530д и при мен го има това тресене и при загрят мотор (ръчка) като вкл на свободна след подаване на газ спира... дюзите са наред но ме навежда на мисълта, че може да е от тампон на мотора... ?
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Тампон на двигателя най-лесно се усеща като е на свободна или паркинг като сложиш ръката си до скоростния лост трябва да усещаш съвсем слаби вибрации, клонящи към нула, това при напълно загрят мотор.
- PECO78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M3
тия коли много страдат от релето за подряване и от изгорели свешти трябва да се проверя една по една и задалжително релето да ли падава на сички едновремено когато има проблемс тези работи колата сутрин пуши одзад бяло
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
PECO78 написа:тия коли много страдат от релето за подряване и от изгорели свешти трябва да се проверя една по една и задалжително релето да ли падава на сички едновремено когато има проблемс тези работи колата сутрин пуши одзад бяло
Ами тя моята прави големите кълбета отзад през първите 1-2 минути след запалване... Но пак казвам, не ми вади никакви грешки. Как точно да процедирам?
- PECO78
- кандидат ентусиаст
-
vgza написа:PECO78 написа:тия коли много страдат от релето за подряване и от изгорели свешти трябва да се проверя една по една и задалжително релето да ли падава на сички едновремено когато има проблемс тези работи колата сутрин пуши одзад бяло
Ами тя моята прави големите кълбета отзад през първите 1-2 минути след запалване... Но пак казвам, не ми вади никакви грешки. Как точно да процедирам?
Смениси двигателя с нов и ще се оправи на 100 процента........маитапя се няма на идея тогава какъв ти е проблема,явно се нуждаеш от по голям специялис
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
PECO78 написа:тия коли много страдат от релето за подряване и от изгорели свешти трябва да се проверя една по една и задалжително релето да ли падава на сички едновремено когато има проблемс тези работи колата сутрин пуши одзад бяло
извинявам се малко за

мале, мале, мале.... колега от последните ти няколко поста забелязвам, че се изказваш като последна инстанция от Върховния касационен съд

колкото до колегата с притрисането - на диагностиката в ДДЕ-то неминуемо ще запише грешка ако подгревна свещ е изгоряла, а ако диагностицирате с ОПС дори и за релето, иначе релето го изкарва с ИНПА като 6 изгорели свещи. Колата е достатъчно интелигентна, че да покаже какво и има ако някои от стойностите не са в ред. А иначе пробвай с друга бензиностанция и чистене на ДПФ и т.н. има достатъчно писано по тая тема...
- PECO78
- кандидат ентусиаст
-
sawion написа:PECO78 написа:тия коли много страдат от релето за подряване и от изгорели свешти трябва да се проверя една по една и задалжително релето да ли падава на сички едновремено когато има проблемс тези работи колата сутрин пуши одзад бяло
извинявам се малко за![]()
мале, мале, мале.... колега от последните ти няколко поста забелязвам, че се изказваш като последна инстанция от Върховния касационен съднедей така моля те, че може някой от новите колеги да го вкараш във филма...
колкото до колегата с притрисането - на диагностиката в ДДЕ-то неминуемо ще запише грешка ако подгревна свещ е изгоряла, а ако диагностицирате с ОПС дори и за релето, иначе релето го изкарва с ИНПА като 6 изгорели свещи. Колата е достатъчно интелигентна, че да покаже какво и има ако някои от стойностите не са в ред. А иначе пробвай с друга бензиностанция и чистене на ДПФ и т.н. има достатъчно писано по тая тема...
браво научи си си урока пиша ти шест
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2