Въпрос относто печката
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Re: Въпрос относто печката
vgza написа:Някой попадал ли е на DIY за разглабяне на печката, че моята не се пуска. В iDrive като сложа отметка на печката стои около секунда и след това отметката се маха.
Миналата година имах същия проблем. Оказа се изгоряла помпичка която върти водата. Около 500 лева нова.
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
memorex написа:За мен това означава че по принцип нямаш дистанционно управление на печката .Mай на E60 - ките няма такава екстра.
Имат имат колега,но само ако е поръчана с дистанционно може да работи с такова!Допълнително не може да се слага това е проверено!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
lowlevel написа:vgza написа:Някой попадал ли е на DIY за разглабяне на печката, че моята не се пуска. В iDrive като сложа отметка на печката стои около секунда и след това отметката се маха.
Миналата година имах същия проблем. Оказа се изгоряла помпичка която върти водата. Около 500 лева нова.
Хайде и аз пак да се включа. На диагностика ми дава, че компютъра не може да се свърже с печката, при теб имаше ли го този проблем? Никой ли няма тук, който да е разглабял и свалял печката?
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2