прозорци
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Re: прозорци
_Maranello_ написа:wolverinlio написа:Според мен след препрограмиране на софта могат да направят кактото поискате един колега се похвали че след ъпдеит на софта са му направили огледалата да се прибират от ключа
Че те си се прибират от ключа.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Моите не се прибират,а имат функция за прибиране.И на мен ми беше интересно някъде могат ли да ги накарат да се прибират при задържане на копчето.В район Ст.Загора или Пловдив.
- _Maranello_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d
Пътьом за морето в Бургас.
Здраве, безаварийно и безпроблемно!
- wolverinlio
- Потребител
-
peters75 написа:_Maranello_ написа:wolverinlio написа:Според мен след препрограмиране на софта могат да направят кактото поискате един колега се похвали че след ъпдеит на софта са му направили огледалата да се прибират от ключа
Че те си се прибират от ключа.
Моите не се прибират,а имат функция за прибиране.И на мен ми беше интересно някъде могат ли да ги накарат да се прибират при задържане на копчето.В район Ст.Загора или Пловдив.
Колега в офицялен сервиз на БМВ могат да го направят също при ъпдеитване на софтуера където и да е само трябва да им кажеш че искаш. Поне аз така разбрах от колегата който беше правил тази процедура че и моите огледала не се прибират от ключа.
Аз мога да ти ги активирам огледалата.И съм от Пловдив но дай на лични да не стане като реклама.
- bezdomnia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
cupra написа:Аз мога да ти ги активирам огледалата.И съм от Пловдив но дай на лични да не стане като реклама.
ако става дума за мен аз искам прозорците не огледалата
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2