Махане на филтъра за твърди частици?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Махане на филтъра за твърди частици?
Cinder написа:Аз говоря за миризмата
Е виж да за миризмата докато на бензина те опиянява , тая на дизела те задушава

- emobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 2006
- Детайли за колата: M
toni написа:Еми не четеш добре, не съм казал чистене, казах махане. Иначе се намира като тръгнеш от Бова към мола, точно преди него има сервиз за ауспуси. Спираш там и питаш.
Точно там където ме пращаш няма как да дам да ми пипат колата за такова нещо най-много бих разрешил да ми заварят гърнето не ми изглеждат падежни че да ми пипат колата с компютър и т.н.!
Ако ще даваш 450лв. по добре се разрови в www.ebay.de има филтри по 500евро нови мисля че е по-добър вариант от колкото някой да се учи на твоята кола!
- baraccuda
- Потребител
-
- Кара: BMW M6 Cabrio, E60 525d
Аз го махнах, махнах всички вътрешности от него и го сложих, за да не ми показва постоянно грешка и отидох да ми изчистят грешката от компютъра и от тогава нямам проблеми.
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 2006
- Детайли за колата: M
baraccuda написа:Аз го махнах, махнах всички вътрешности от него и го сложих, за да не ми показва постоянно грешка и отидох да ми изчистят грешката от компютъра и от тогава нямам проблеми.
Къде изчистиха грешката в Бургас ли?
- baraccuda
- Потребител
-
отмонтирах го махнах всички вътрешности от вътре .. оставих една тръбичка вътре и го заварих и го сложих ... не си спомням но май грешката изчезна сама .. а ако още стои в бургас има поне 1000 човека с такъв кабел софтуер и букса и се маха грешката ...
Здр.колега (baraccuda) интересно мие какав дим излиза от зад черен,син и пушели много след премахването? Наскоро си купих 530д е61 и мисля че и на моята е махнат даже и катализатора маи е избушен и си пуше .
- baraccuda
- Потребител
-
Колега не дими много. Няма голяма разлика да ти кажа от преди и сега. Като си я настъпиш си пропушва черничко като всеки дизелак. Мисля, че до голяма степен пушенето се влияе от цялостното състояние на двигателя. Карам я вече 24 000 км и нямам проблеми 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2