Смяна на стопове с LCI
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Re: Смяна на стопове с LCI
Cinder написа:
Въпреки това, 265 паунда само за кабели ми се вижда прекалено
За тези които ги имат и не са им кът, си е спестяване на време,нерви и ходене по Бг майстори,но за повечето от нас си е мазохизъм да дадем толкова пари за кабеляк,така че всичко е относително когато става дума за пари

Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Той беше писал 5000 и оттам го помня, но може да е било и лева, а аз да съм запомнил грешно. Но това се случва в Мюнхен в БМВ АГ, така че не изключвам да е толкова
Не знаех че иска ЛМ2, значи моята от 2004 няма какда стане с НЦС, т.е. не съм се прецакал в крайна сметка
А 265 паунда наистина са много

Не знаех че иска ЛМ2, значи моята от 2004 няма какда стане с НЦС, т.е. не съм се прецакал в крайна сметка

А 265 паунда наистина са много

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
От всичките отговори не разбрах, ако си купя това: 61120432110, дали трябва да сменя и Лайт Модула? Ще даде ли грешка на таблото от различното съпротивление на стоповете? Нека някой който го е правил да сподели....
Благодаря предварително
Благодаря предварително
...............................
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
vesko4114 написа:От всичките отговори не разбрах, ако си купя това: 61120432110, дали трябва да сменя и Лайт Модула? Ще даде ли грешка на таблото от различното съпротивление на стоповете? Нека някой който го е правил да сподели....
Благодаря предварително
на тези кабеляци има и кабелчета, които отиват директно към лайт модула. а самия лайт модул на моята имаше опция да му се зададе, че ще ползва LED. за съжаление не ми остава време на мен и на момчето, на който разчитам да свърши работата за да го сложим това и не мога да ти потвърдя на 100% какъв ще е резултата.
- gunman-BMW
- Потребител
-
- Кара: BMW-Е60 525D
- Мечтае да кара: BMW-Е60 525D
- Детайли за колата: БМВ не е автомобил а начин на живот!
Бях си намерил фейс-лифтови фарове но се оказа че трябва да сменя и кабеляците/кан-шини/ и лайт модула и се отказах.Колкото до стоповете и мен ме радват супер много.Успех колега но мисля че ще сменяш модула.
Съдбата обича смелите.
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Ето един много полезен линк, за желаещите да си сложат фейсови стопове http://forums.5series.net/topic/88222-d ... ge__st__15 . Тъй като четох четох, че някой дават 300 лева, други оставят разни майстори да им правят магарии по колата. Всъщност самата схема на свързване е много проста и ако има човек малко понятие от електроника, няма да е проблем за него.
- d.georgiev
- Потребител
-
- Кара: E60
toni написа:Ето един много полезен линк, за желаещите да си сложат фейсови стопове http://forums.5series.net/topic/88222-d ... ge__st__15 . Тъй като четох четох, че някой дават 300 лева, други оставят разни майстори да им правят магарии по колата. Всъщност самата схема на свързване е много проста и ако има човек малко понятие от електроника, няма да е проблем за него.
Това не е LCI Retrofit, a само така нареченият "Ricky Mod" който е модифицирал при натискане на спирачката да не светва крушка зад LED линиите, а е добавил 5W/21W крушка на мястото на габаритите за мъгла.
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 2006
- Детайли за колата: M
Здравейте колеги,
И аз да се присъединя към темата!
Аз направих пълен Facelift на моето BMW E60 фарове стопове на LCI без light модула не става иначе кабелите не струват повече от 50-60лв. това което разбрах от Бовакар е че се прекарва нов кабел по цялата кола и се пренареждат буксите на фаровете и май и на стоповете защото са различни и се програмира модула сега като отключа светват първо веждите после ринговете и стоповете красотааааа много ми харесва хахахахахах!!!!Новия модул е 700лв.ако няма динамик е 500лв.!
И аз да се присъединя към темата!
Аз направих пълен Facelift на моето BMW E60 фарове стопове на LCI без light модула не става иначе кабелите не струват повече от 50-60лв. това което разбрах от Бовакар е че се прекарва нов кабел по цялата кола и се пренареждат буксите на фаровете и май и на стоповете защото са различни и се програмира модула сега като отключа светват първо веждите после ринговете и стоповете красотааааа много ми харесва хахахахахах!!!!Новия модул е 700лв.ако няма динамик е 500лв.!
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
Егати филма..., един казва с модул, друг без...
Хайде драснете едно ЛС, ако някой може да го направи с възможно най-малко магарии по колата...
Поздрави
Хайде драснете едно ЛС, ако някой може да го направи с възможно най-малко магарии по колата...
Поздрави
vesko4114 написа:Егати филма..., един казва с модул, друг без...
Поздрави
Стоповете стават и без LM2. Ако искаш фаровете да светят както трябва е нужен LM2.
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
stilko написа:vesko4114 написа:Егати филма..., един казва с модул, друг без...
Поздрави
Стоповете стават и без LM2. Ако искаш фаровете да светят както трябва е нужен LM2.
Какво няма да им свети както трябва на фаровете? Чел съм, че се загубват дългите. Аз не съм с адаптивни светлини (завиващи и с автоматични къси-дълги). Не искам да имам странични ефекти

Поздрави
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
колега на мен ми ги свързаха стоповете без лайт модул но не светиха както трябва ето така светиха download/file.php?id=144221&t=1 сложих феис фарове но не са ксенон смених лайт модула стоповете се оправиха но сега пак нямам дълги 

- d.georgiev
- Потребител
-
- Кара: E60
emoo написа:колега на мен ми ги свързаха стоповете без лайт модул но не светиха както трябва ето така светиха download/file.php?id=144221&t=1 сложих феис фарове но не са ксенон смених лайт модула стоповете се оправиха но сега пак нямам дълги
Точно така трябва да светят LCI стоповете. При натискане светва крушката зад LED линиите.