Сензор къси светлини е61
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Re: Сензор къси светлини е61
Cinder написа:H8 са на фейсовите 5-ци и е 35WИначе преди фейса мисля че има вариянт да се направят да светят angel eyes когато фаровете са на авто, с програмиране, но не съм напълно сигурен. Така или иначе не се забелязват особено и няма голям смисъл.
Колега, аз съм с ЛЕД крушки и например моите светят супер силно, с бяла светлина, определено се вижда
Cinder написа:H8 са на фейсовите 5-ци и е 35W![]()
да, прав си, грешката е моя.
vgza написа:Колега, аз съм с ЛЕД крушки и например моите светят супер силно, с бяла светлина, определено се вижда
ако говориш за преди фейса - невероятно супер силно светят и се виждат, особено когато е облачно

и няма смисъл да спорим, щото филма съм го гледал.
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
@ndro написа:Cinder написа:H8 са на фейсовите 5-ци и е 35W![]()
да, прав си, грешката е моя.vgza написа:Колега, аз съм с ЛЕД крушки и например моите светят супер силно, с бяла светлина, определено се вижда
ако говориш за преди фейса - невероятно супер силно светят и се виждат, особено когато е облачно![]()
и няма смисъл да спорим, щото филма съм го гледал.
Тия дни ако не забравя ще ги снимам. И няма да е облачно

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
И аз съм го гледал тоя филм
При мен дори с фейсови фарове, през деня външния ринг почти не се вижда със "сините" крушки. Изглежда готино, ама няма нищо общо с на Андро ангелските очи, неговите приличат на Ф10.
Ако искате силно светещи angel eyes, като на новите модели, Orion V2 е единствения вариант, всичко останало е компромис. Жалко само че трябва да се реже целия фар за да се монтират
P.S. Много в страни отидохме от темата май

Ако искате силно светещи angel eyes, като на новите модели, Orion V2 е единствения вариант, всичко останало е компромис. Жалко само че трябва да се реже целия фар за да се монтират

P.S. Много в страни отидохме от темата май

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Cinder написа: ... ама няма нищо общо с на Андро ангелските очи, неговите приличат на Ф10...
Напълно съгласен съм, аз бях със лед очички светат просто бяло и малко по силно но найстина нищо общо с на Андро
п.с. На Андро само огледалата му светат по силно от очичките

asasin18 написа:п.с. На Андро само огледалата му светат по силно от очичките![]()
![]()
ех тия огледала ви извадиха очичките

@ndro написа:ех тия огледала ви извадиха очичките
С тоя цвят могат да минат като щета при застрахователя

Tool - Fear Inoculum
Уф, и на мен ми харесва да светят ангелите през деня като при фейса и май май е време да се замислям за Фейс....пък и копчето за палене все пак е блазнещо 

Мен супер много ме кефят дневните рингове ли фейс лифта но както са фабрични да светят в жълто.
Tool - Fear Inoculum
- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Emooo написа:@ndro написа:ех тия огледала ви извадиха очичките
С тоя цвят могат да минат като щета при застрахователя
Направо тоталка, застраховал е БМВ, а в момента кара Ауди

- venciev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
Колеги,знаете ли къде се намира този датчик за автоматичните светлини?Струва ми се,че моят се е зацапал или не знам какво му е,но сега като че ли светлините включват при по-тъмно от преди/демек е по-малко чувствителен!Може и да се бъркам,но бих го погледнал,дали е зацапан...!
Свищов-градът на 100-те първи неща в България!!!
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
venciev написа:Колеги,знаете ли къде се намира този датчик за автоматичните светлини?Струва ми се,че моят се е зацапал или не знам какво му е,но сега като че ли светлините включват при по-тъмно от преди/демек е по-малко чувствителен!Може и да се бъркам,но бих го погледнал,дали е зацапан...!
Датчика е в една част с този за дъжда и се намира на предното стъкло в основата на огледалото за обратно виждане и има два режима на чувствителност,които се програмират от дилърите-нормален и чувствителен!Ако ще човъркаш по него

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- venciev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
Станка Велик си!!!Благодаря ти!!!Преди 3-4...????години/или когато въведоха задължителните светлини денем зимния период/,тогава си купих моята Е61-ца,като ли че денем се включваха фаровете доста често и ченгетата не са ми правили проблеми...
Тази зима ме пръснаха-не си си вкл фаровете....
))Приятел мой кара 535 2009/моята е 2005/ и неговите се включват на АУТО,а моите не се включват....пробвали сме ги в еднакви условия,една до друга....Определено неговият сензор е по-чувствителен..!Не мисля да човъркам....
Благодаря ти още веднъж!!!

Благодаря ти още веднъж!!!
Свищов-градът на 100-те първи неща в България!!!
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2