ала-бала огле-дала
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ала-бала огле-дала
Emooo написа:Абе колеги като се занимавате с такива дреболии да направите автомобила по красив защо не му сложите м-пакет направо? колата става невероятно красива с него
м-пакетът придава малко агресивна спортна линия и трябва да съответства на "мускулите".
ако под капака има някой от тези дзверове M57TUD30 (535d), N62B40 (540i), N62B48 (550i) и е обута с едни 19-ки съм съгласен.
иначе съм привърженик на сток версията, която е много изчистена и елегантна.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Emooo написа:Абе колеги като се занимавате с такива дреболии да направите автомобила по красив защо не му сложите м-пакет направо? колата става невероятно красива с него
На мен лично М-пакета не ми харесва. Смятам че просто като дизайн не струва, макар че хората масово свикнаха с него и го харесват. Въпрос на вкус. За съжаление няма и други китове които да са особено добри. АЦС и Хаман са кофти, М5 е 95% като М-пакет, Алпина преди фейса е просто едно недоразумение...
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
da6ip написа:На мен лично М-пакета не ми харесва.
Анатема !!!

Tool - Fear Inoculum
g.petrow написа:Андро, щом теб те кефи, това е най-важното!
+1 ясно, иначе нямаше да го направя

всеки има различен вкус, което е добре, щото всички коли щяха да са еднакви.
пуснах темата, за да се види как изглежда от всички. може на някой да му допадне и да реши да направи нещо такова или обратното - да е решил, но да не му хареса и да не го направи.
слабо ме интересува дали на някой му харесва или не

Ако не друго поне ще познаваме @ndro на пътя като го видим 

Tool - Fear Inoculum
Emooo написа:Ако не друго поне ще познаваме @ndro на пътя като го видим
+1 и по ринговете ще ме познаете.
само да не се появи някой двойник (с огледала)

- torre
- Потребител
-
- Кара: М550Д
заигравал си се пааакк

g.petrow написа:Как ги боядиса ? Прахово или ...?
непрахово. с повечко лак отгоре.
джантите също ги направиха така. да видим колко ще държи боята.
за всички детайли + 4 бр. джанти майсторът ми взе около 300 лв.
чувал съм, че праховото е по-добре, но не знам какво представлява самата технология. доколкото съм чувал се използва при боядисване на метални повърхности. някой ако може да разясни.
по-здраво ли е? цени?
Най-общо казано боята се нанася под формата на прах върху детайла, след което минава през пещ и се разстила по повърхността ... Това знам аз. Моите нови джанти миналата седмица ги взех от прахово, ако си направим една мини среща, ще ги видиш 

g.petrow написа:Най-общо казано боята се нанася под формата на прах върху детайла, след което минава през пещ и се разстила по повърхността ... Това знам аз. Моите нови джанти миналата седмица ги взех от прахово, ако си направим една мини среща, ще ги видиш
е хайде де... за тая среща от кога сме заприказвали

тамън ще ги сравним с мойте джанти - непрахово боядисани.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
абе де да знаеш, може нещо да са намислили двамата
ми давайте направо следващата неделя 5 юни? колегата с мотокара ще си на линия ли тогава?
ако ще е софийска мини-среща, най-добре някоя от бензиностанциите на околовръстното, а според колко участници ще има от страната, някой по-централен град? но тогава няма смисъл да е мини, по скоро нещо за половината ден

ми давайте направо следващата неделя 5 юни? колегата с мотокара ще си на линия ли тогава?
ако ще е софийска мини-среща, най-добре някоя от бензиностанциите на околовръстното, а според колко участници ще има от страната, някой по-централен град? но тогава няма смисъл да е мини, по скоро нещо за половината ден

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
айде и аз съм за
))
кога ше я правиме срещатата

кога ше я правиме срещатата
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3