Покривало E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Покривало E60
fefe написа:Номенклатурен номер : 82150301706
Описание : капак
Ед.цена (с ДДС) : 394.01 BGN
Няма наличност
Kапак явно е буквален превод на coverНа realoem.com се намира в: Universal Accessories => Exterior accessories in general => Cover.
поне са си направили труда да го преведат, че много части излизат с немските си наименования

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Определено си струва да се вземе покривало против градушка но смятай че половината багажник ще заема.
Tool - Fear Inoculum
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
В Порше София Изток шоурума на VW имаше миналата година за 200 лева уникални покривала за градушка от твърд материал по капаците и тавана и обикновен тънък плат отстрани на автомобила.Перфектен ми се стори и мисля да си взема,а като ходя на морето покривам колата с покривало за 20 лева/против птичи изпражнения/,слагаме го винаги двама човека и не се дере нищо.
Ако се опитвате сами да го слагате на паркинга и за 1000 лева да е,като го влачите по земята докато го поставяте винаги ще има драскотини.......
Ако се опитвате сами да го слагате на паркинга и за 1000 лева да е,като го влачите по земята докато го поставяте винаги ще има драскотини.......
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Аз имам такова, ама се отказах да го ползвам(не е за Е60). Колата трябва да е абсолютно чиста, което се сещате как ще стане, особено в София. И да е на охраняемо място, за да не го гепят. Сгъването и разгъването са неприятни, та ако караш всеки ден е голямо неудобство. Много трябва да се внимава да не падне на земята, защото ще влязат прашинки. Общо взето става, ако съхраняваш колата на открито за дълго време.
Сега за лятото ползвам едно само за покрива и стъклата - много по-удобно и компактно е и купето не се нагрява толкова.
Сега за лятото ползвам едно само за покрива и стъклата - много по-удобно и компактно е и купето не се нагрява толкова.
I love the sound of V8 in the morning...
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
Аз го ползвам само като съм далече от любимата по дълго,за да не я наплякат птиците с лайна.
На морето "all incusive" 10 дена и съм за цялостно пребоядисване после.
Пристигна ли на морето първо настанявам жената и децата,после автомивка+покривало+охраняем паркинг и с бодра стъпка се отправям към бара/там си и оставам/
Пристигна ли на морето първо настанявам жената и децата,после автомивка+покривало+охраняем паркинг и с бодра стъпка се отправям към бара/там си и оставам/

sinbad0 написа:Аз го ползвам само като съм далече от любимата по дълго,за да не я наплякат птиците с лайна.
+1

колега sinbad0,
благодаря, че сподели за порше софия изток

днес бях там и взех въпросното покривало.
размерът е L.
цената е 207.29 лв.
материята е някакъв здрав дишащ найлон, а в горната част е усилена с подложка (подобна на тия дето се слагат под ламиниран паркет, но доста по-твърда) и отгоре е обшита с материал като на сенниците (подобен на фолио), които слагаме на таблото през лятото.
мисля, че може да предпази от стандартна градушка, нямам предвид градушки-мутанти

има и четири отвора (отдушника) в горната част.
изработката е добра. отдолу има ластик и два ремъка, които минават под колата и се закопчават под предната и задната броня.
пасва почти перфектно на E60-ката, само на задния капак остават около 6-7 см, които усилената част не може да покрие.
колегите от порше държат по едно на склад, а ако е изчерпано с поръчка идва за няколко дни.
прибрано в чантата е леко и сравнително компактно.
поздрави на всички

- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
@ndro написа:sinbad0 написа:Аз го ползвам само като съм далече от любимата по дълго,за да не я наплякат птиците с лайна.
+1![]()
колега sinbad0,
благодаря, че сподели за порше софия изток![]()
днес бях там и взех въпросното покривало.
размерът е L.
цената е 207.29 лв.
материята е някакъв здрав дишащ найлон, а в горната част е усилена с подложка (подобна на тия дето се слагат под ламиниран паркет, но доста по-твърда) и отгоре е обшита с материал като на сенниците (подобен на фолио), които слагаме на таблото през лятото.
мисля, че може да предпази от стандартна градушка, нямам предвид градушки-мутанти![]()
има и четири отвора (отдушника) в горната част.
изработката е добра. отдолу има ластик и два ремъка, които минават под колата и се закопчават под предната и задната броня.
пасва почти перфектно на E60-ката, само на задния капак остават около 6-7 см, които усилената част не може да покрие.
колегите от порше държат по едно на склад, а ако е изчерпано с поръчка идва за няколко дни.
прибрано в чантата е леко и сравнително компактно.
поздрави на всички
Радвам се за теб пич,браво за снимковия материал........

- HELL_FIRE_
- Потребител
-
- Кара: BMW 525i
- Мечтае да кара: BMW M6 5.8L AC Schnitzer
Колеги, ако си взимате покривала за E60-ките, размера е XL по-скоро
Аз такъв си взех и колата се закрива дори отзад - само долу ниско праговете са леко навънка, ама поне отпред и отзад платнището си се подгъва перфектно под броните
Ни вятър го вдига нито нищо.
П.С> Аз си взех брезентово, защото нямаше кой да чака тези от Порше-запад в тия жеги....

П.С> Аз си взех брезентово, защото нямаше кой да чака тези от Порше-запад в тия жеги....
Тамън се мотивирах да си купя оригинално покривало/outdoor/ за комбито и като прозвънях дилърите,ме осветлиха,че не се правят вече и няма как да го поръчат!Зяпах по amazon и ebay,ама само за Е60 намирам.
Някой знае ли, дали ново от F11,ще стане за E61?Доколкото знам ,новата е 6см. по- дълга,1см по-широка и 3см. по-ниска,като габарити.Не за друго,ми да не го отнесе вятъра всепак
Благодаря предварително,Колеги!

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Хахаха. Дали ще го отнесе циганин или вятъра ;-). От Ф серията трябва да стане, тъй като долу има въже за стягане.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2