Покривало E60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Re: Покривало E60

Мнение от da6ip » 18 Май 2011, 9:48

fefe написа:Номенклатурен номер : 82150301706
Описание : капак
Ед.цена (с ДДС) : 394.01 BGN
Няма наличност

Kапак явно е буквален превод на cover :mrgreen: На realoem.com се намира в: Universal Accessories => Exterior accessories in general => Cover.

поне са си направили труда да го преведат, че много части излизат с немските си наименования :roll:
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 18 Май 2011, 13:34

Определено си струва да се вземе покривало против градушка но смятай че половината багажник ще заема.
Tool - Fear Inoculum

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520d
Детайли за колата: 520d 177p.s. E60

Мнение от sinbad0 » 19 Май 2011, 8:05

В Порше София Изток шоурума на VW имаше миналата година за 200 лева уникални покривала за градушка от твърд материал по капаците и тавана и обикновен тънък плат отстрани на автомобила.Перфектен ми се стори и мисля да си взема,а като ходя на морето покривам колата с покривало за 20 лева/против птичи изпражнения/,слагаме го винаги двама човека и не се дере нищо.
Ако се опитвате сами да го слагате на паркинга и за 1000 лева да е,като го влачите по земята докато го поставяте винаги ще има драскотини.......

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 19 Май 2011, 9:24

Аз имам такова, ама се отказах да го ползвам(не е за Е60). Колата трябва да е абсолютно чиста, което се сещате как ще стане, особено в София. И да е на охраняемо място, за да не го гепят. Сгъването и разгъването са неприятни, та ако караш всеки ден е голямо неудобство. Много трябва да се внимава да не падне на земята, защото ще влязат прашинки. Общо взето става, ако съхраняваш колата на открито за дълго време.

Сега за лятото ползвам едно само за покрива и стъклата - много по-удобно и компактно е и купето не се нагрява толкова.
I love the sound of V8 in the morning...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sinbad0 » 19 Май 2011, 15:09

Аз го ползвам само като съм далече от любимата по дълго,за да не я наплякат птиците с лайна.
На морето "all incusive" 10 дена и съм за цялостно пребоядисване после.
Пристигна ли на морето първо настанявам жената и децата,после автомивка+покривало+охраняем паркинг и с бодра стъпка се отправям към бара/там си и оставам/ :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: M57TUD25

Мнение от @ndro » 19 Май 2011, 21:42

sinbad0 написа:Аз го ползвам само като съм далече от любимата по дълго,за да не я наплякат птиците с лайна.
Пристигна ли на морето първо настанявам жената и децата,после автомивка+покривало+охраняем паркинг и с бодра стъпка се отправям към бара/там си и оставам/ :lol:

+1 :mhihi:

колега sinbad0,
благодаря, че сподели за порше софия изток :yes:
днес бях там и взех въпросното покривало.
размерът е L.
цената е 207.29 лв.
материята е някакъв здрав дишащ найлон, а в горната част е усилена с подложка (подобна на тия дето се слагат под ламиниран паркет, но доста по-твърда) и отгоре е обшита с материал като на сенниците (подобен на фолио), които слагаме на таблото през лятото.
мисля, че може да предпази от стандартна градушка, нямам предвид градушки-мутанти :mhihi:
има и четири отвора (отдушника) в горната част.
изработката е добра. отдолу има ластик и два ремъка, които минават под колата и се закопчават под предната и задната броня.
пасва почти перфектно на E60-ката, само на задния капак остават около 6-7 см, които усилената част не може да покрие.
колегите от порше държат по едно на склад, а ако е изчерпано с поръчка идва за няколко дни.
прибрано в чантата е леко и сравнително компактно.
поздрави на всички :wave:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sinbad0 » 20 Май 2011, 16:19

@ndro написа:
sinbad0 написа:Аз го ползвам само като съм далече от любимата по дълго,за да не я наплякат птиците с лайна.

+1 :mhihi:

колега sinbad0,
благодаря, че сподели за порше софия изток :yes:
днес бях там и взех въпросното покривало.
размерът е L.
цената е 207.29 лв.
материята е някакъв здрав дишащ найлон, а в горната част е усилена с подложка (подобна на тия дето се слагат под ламиниран паркет, но доста по-твърда) и отгоре е обшита с материал като на сенниците (подобен на фолио), които слагаме на таблото през лятото.
мисля, че може да предпази от стандартна градушка, нямам предвид градушки-мутанти :mhihi:
има и четири отвора (отдушника) в горната част.
изработката е добра. отдолу има ластик и два ремъка, които минават под колата и се закопчават под предната и задната броня.
пасва почти перфектно на E60-ката, само на задния капак остават около 6-7 см, които усилената част не може да покрие.
колегите от порше държат по едно на склад, а ако е изчерпано с поръчка идва за няколко дни.
прибрано в чантата е леко и сравнително компактно.
поздрави на всички :wave:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Радвам се за теб пич,браво за снимковия материал........ :yes:

Потребител
Аватар
Кара: BMW 525i
Мечтае да кара: BMW M6 5.8L AC Schnitzer

Мнение от HELL_FIRE_ » 07 Май 2013, 20:19

Колеги, ако си взимате покривала за E60-ките, размера е XL по-скоро ;) Аз такъв си взех и колата се закрива дори отзад - само долу ниско праговете са леко навънка, ама поне отпред и отзад платнището си се подгъва перфектно под броните ;) Ни вятър го вдига нито нищо. :yes:

П.С> Аз си взех брезентово, защото нямаше кой да чака тези от Порше-запад в тия жеги....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530xd LCI

Мнение от Grey » 16 Авг 2014, 17:47

Тамън се мотивирах да си купя оригинално покривало/outdoor/ за комбито и като прозвънях дилърите,ме осветлиха,че не се правят вече и няма как да го поръчат!Зяпах по amazon и ebay,ама само за Е60 намирам. :banghead: Някой знае ли, дали ново от F11,ще стане за E61?Доколкото знам ,новата е 6см. по- дълга,1см по-широка и 3см. по-ниска,като габарити.Не за друго,ми да не го отнесе вятъра всепак :mhihi: Благодаря предварително,Колеги!

ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA
Мечтае да кара: на nordschleife

Мнение от Trixster » 17 Авг 2014, 21:13

Хахаха. Дали ще го отнесе циганин или вятъра ;-). От Ф серията трябва да стане, тъй като долу има въже за стягане.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle

Предишна

Назад към Е60/Е61