BMW E60 umnitza orion ангелски очи / angel eyes
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: BMW E60 umnitza orion ангелски очи / angel eyes
bvv1 написа:За съжаление не става само с два фара,а се искат и два стопа и един светлинен модул и малко препрограмиране!
двата стопа са отдавна на местото си. препрограмирането също не ни е чуждо. само тоя светлинен модул какво ще го правим...

INTEGRALE написа:Колега за парите които си дал щях да ти дам 2 LCI фара предполагам си набил едни 600
звучи интересно. пиши на лично, ако имаш нещо конкретно предвид

- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
Харесва ми,но не и на снимките!Горе доло имам някакво въображение и си го представям при разминаване...яко ще е!Браво,готина идея!
- FromZeroToHero
- кандидат ентусиаст
-
На снимката не ми харесва особено, но на живо сигурно е много по-добре
п.п На мен ли така ми се струва или наистина стъклото на фара е с пукнатина в ъгъла след тази интервенция

п.п На мен ли така ми се струва или наистина стъклото на фара е с пукнатина в ъгъла след тази интервенция

днес е суперслънце и ще направя нови снимки. дано да станат по-добри. проблема е, че нещо размазва тази диодна светлина. на живо е доста по-добре. почти едно към едно е с фейслифта на X5-цата например.
струва ти се.
FromZeroToHero написа:...На мен ли така ми се струва или наистина стъклото на фара е с пукнатина в ъгъла след тази интервенция
струва ти се.
Здрасти ! Откаде може да си намеря такав angel eye ? Само ринговете ли трябва да сменя или и крушките също ?
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Евала за ентусиазма
Добре е станало

Добре е станало
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
колега добре е станало но не е ли по-лесно да постигнеш същия резултат с това:

и при фейслифта с това:

и при фейслифта с това:

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Хвала за ентусиазма
Потенциометъра къде си го монтирал или си ползвал някой ключ от купето?

Потенциометъра къде си го монтирал или си ползвал някой ключ от купето?
Si non confectus, non reficiat.
ForzaBMW написа:колега добре е станало но не е ли по-лесно да постигнеш същия резултат с това:
бях с такива (най-първата снимка в началото на поста), но са много далече от това, което е в момента.
тези (дето си ги постнал) са с един диод, вярно е с лупа, но е само един. а тези дето съм ги монтирал са с 60 на големия ринг и 48 на малкия.
Zagy написа:...Потенциометъра къде си го монтирал или си ползвал някой ключ от купето?
потенциометърът е монтиран на отделен ключ.
Аз не мисля че се е получило много добре твърде много си личи....И риска който е да е отвориш този е фар мисля че е твърде голям за да набуташ тези диоди лично мое мнение,но евала за ентусиазма 

Cvetin написа:Аз не мисля че се е получило много добре твърде много си личи....И риска който е да е отвориш този е фар мисля че е твърде голям за да набуташ тези диоди лично мое мнение,но евала за ентусиазма
Според мен това е от снимките.. защото не сме свикнали да виждаме красиви и ярки ангелски очи на този модел (Е60/61).. аз си мислех същото когато видях снимките за първи път - викам си - много ярко - не изглежда добре! Но се видях с @ndro и му видях колата и останах много приятно изненадан колко хубаво седят... Единственното кофти което е малка критика е като се отвори предния капак - се вижда къде се лепени фаровете.. но да видя кое повече ме тормози.. това дето гадните китайски led angel eyes се налага да ги разкачам и закачам постоянно, пък и светят супер слабо.. или да ми седят в жълт, почти не виждаш се цвят... или да жертвам красотата при отворен капак... хмм.. май ще избера последното

Калин
kalcho написа:...Единственното кофти което е малка критика е като се отвори предния капак - се вижда къде се лепени фаровете...
това е вярно...

купих едно бяло-жълто лепило и се вижда, като се отвори капакът... но не е мръднало и няма никаква влага, което е по-важното.
задължително си взимайте лепило в черен цвят и почти няма да си личи, особено като се напраши всичко

Ето го и резултата на моята Е61. Отне 3 дена и съм много доволен от резултата, благодарение на BAAS.

Освен това ми почистиха фаровете вътре и полираха вънка и сега светят доста по-добре спрямо преди.
Калин

Освен това ми почистиха фаровете вътре и полираха вънка и сега светят доста по-добре спрямо преди.
Калин
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5