Е60 скърцане от таблото?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Голям "+" за това скърцане имат скапаните ни пътища... щото ако е хубав пътя - за кво ше скърца? така че....
mladenmo написа:А на мен не ми харесва идеята да си плащаш само заради цветна емблема.
Емблемата колега е половината, другата половина е под капака и в купето.

- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
На моята и разместих малко волана и се пооправи.Има още малко скърцане,ама е поносимо.А за пътищата и те имат общо,ама си е и дефект.Преди да пиша тук,се порових и в forums.e60.net,и там има доста оплаквания от това скърцане.Незнам ама някак си старите БМВта бяха много по-издръжливи.Имал съм и 725ТДС,на близо 600,000км(по-километраж на 130,000км) и нямаше никви ядове,и си беше самолет.Дано се пооправят занапред БМВтата,щото лоша работа. 

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
add1cted написа:Моят волан звуци не издава, но пък копченцето на борд компа на мигача трака много готино като карам по неравни пътища с около 100 (пример Цариградско посока Младост след моста)
АААААААААААААА! Копчето на БЦ-то и онова над него дето пише "Чек"! Резонират и при мен и дрънкат мега гадно! Напоследък и копчето за увеличаване/намаляване на звука почна да се дрънка в пластмасата около него. Ходих да питам, казаха ми че само ново лостче ме спасявало. Някакво друго решение дали има някой?
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
Колега ти ме уби с това за щангата.Ти имал ли си такъв проблем и така ли го оправи.Защото сега като се замисля,се сетих че верно ми разглобиха половината кола за да ми сменят филтрите.Ще го проверя и аз,пък да видим.
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
Колега прав беше.Стабилизаращата щанга беше.Преди малко я стегнах,и сега наистина испитван удоволствието от шофирането без дразнещото скърцане.Благодаря ти много,имаш едно черпене от мен,само кажи кога и каде. 

- paralichko
- кандидат ентусиаст
-
Re: Е60 скърцане от таблото?
Жив да е този дето схе го изгонили, идеше ми да се блъсна челно от това скърцане...
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Аз имам паразитен шум от посока на пищялката в шофйорската врата. Разгллобил съм каквото се сетите по няколко пъти , също стм изолирал всичко във вратата и мястото зя пищялката е празно, но звука продължава. Вече се чудя дали няма да са уплътненията...
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Колега писано е по нагоре , но доскоро и аз си мислих че нещо във вратата , а се оказа бутончетата за увеличаване на звука от волана поне при мен. По нагоре са описали , че и бутоните на лостчето за мигачите притраквали при определени условия.... 

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Гледах ръчките и бутоните. Не е от там. Звука е се едно църка тонколоната ама не е и от нея
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3