Проблем с автопилота Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
V-max написа:гледай ти , пълна забава![]()
Важното е , че веднага бяха оплюти тунинг фирмите ....
Колега , незнам , защо темата отиде в такава посока , на аз лично държа да отбележа , че сме доволни от чип тунингите. Е39-ката , която в момента и продавам вече сигурно около 5 години работи с чипа , който поставихме в "ATB Tuning" и засега не е имало проблем с него. Затова и съм отворил тамата , защото имам все пак някакво съмнение , че проблема в автопилота може да не е причинен от чипа , но незнам от какво може да е и затова търся отговора тук.
V-max написа:гледай ти , пълна забава![]()
Важното е , че веднага бяха оплюти тунинг фирмите , имаше контраоферти от "по-можещите" , които пък в една друга тема са леко зачесани на тема качество....ц ц ц , обичам ги тези форуми
![]()
Какво да кажем и за компетенцията на сервизите , ако това наистина се окаже заложена защитна опция от производителя
важното е да се преинсталира , нали има кой да си плаща ....
Що в кавички по-можещите

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Значи в "Дару Кар" смениха само софтуера на купето , без софтуера на двигателя и скороститната кутия , в такъв случай чипа си остана на колата и няма нужда да се качва отново. Засега излиза , че всичко работи нормално , а ако се появи пак проблема , тогава ще сменят и софтуера на двигателя и скоростната кутия. 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2