Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Nukem написа:Колеги според вас обявата реална ли е?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Този или е луд или нещо и има на колата

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Nukem написа:Колеги според вас обявата реална ли е?
И аз току що я видях, не ми се вярва да е реална. Тоя трябва много да е закъсал за да я дава за тия пари. Праговете не са М-пакет със сигурност, но при тая цена това няма значение.

- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
dimodi написа:Nukem написа:Колеги според вас обявата реална ли е?
И аз току що я видях, не ми се вярва да е реална. Тоя трябва много да е закъсал за да я дава за тия пари. Праговете не са М-пакет със сигурност, но при тая цена това няма значение.
Да, и аз видях за праговете. Някой ходи ли да я гледа

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Някой ако е ходил да гледа моля да ми драсне едно л.с, че принципно търсим и за баща ми едно е60, че се зариби от мене!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Ако някой ходи да гледа колата да си резервира по-бързо билети за уизеър или някоя друга лоу кост къмпани.Че гледам щом 13 100 лева са ви толкова за тази кола,че чак и да и се ''насландисвате'' както казват старите хора,и билет евтин си вземете.Че колата се продава до Щутгарт в Еслинген,ама гледай как се хващат риби в бистра вода.
Пичове,ако обявата беше реална щях да купя колата по телефона без да ходя да я гледам дори,направо щях да му кажа да я товари на платформата и да я кара към нас.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-530d-m-mit-dekra-siegel-head-up-navi-pro-esslingen-am-necka/184221002.html?lang=en&pageNumber=17&action=eyeCatcher&__lp=19&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=16%2C17%2C74%2C18%2C19%2C20%2C21%2C22%2C65%2C23%2C66%2C24%2C25%2C26%2C67%2C70&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&ambitCountry=DE&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&colors=SILVER&colors=GREY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=Limousine
Пичове,ако обявата беше реална щях да купя колата по телефона без да ходя да я гледам дори,направо щях да му кажа да я товари на платформата и да я кара към нас.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-530d-m-mit-dekra-siegel-head-up-navi-pro-esslingen-am-necka/184221002.html?lang=en&pageNumber=17&action=eyeCatcher&__lp=19&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=16%2C17%2C74%2C18%2C19%2C20%2C21%2C22%2C65%2C23%2C66%2C24%2C25%2C26%2C67%2C70&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&ambitCountry=DE&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&colors=SILVER&colors=GREY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=Limousine
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Довечера към 23 часа, аз така обичам да ги дразним джамбазите, на тази моята така го събудихме собственика в 00.00 часа.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
timur_lenk написа:Те станаха на 100 години колко да струва.
И аз съм на същото мнение.
За мен тази цена е в разумни граници, но не за М-ка. Повече ме учудват цени от 16-20 000 лева за Е60 от него период, като изключим М-ките. Пазара е толкова замрял, че от ден на ден се срива.
В италианските сайтове са около 5 000 евро, което означава, че може и доста по-надолу да се вземе. На 125 000 км. и е излюпена през 2005г.

П.П. Друго си е някой да я обяви Е60 за 16 000 и нагоре хилки и я свали на на 13500 хилки, тогава купувача и продавача са доволни, че взаимно са се прекарали. Единия, че е пробутал кола на висока цена която е взел за смешни пари, а другия, че е прекарал търговеца.

atanasov_aa написа:timur_lenk написа:Те станаха на 100 години колко да струва.
И аз съм на същото мнение.
За мен тази цена е в разумни граници, но не за М-ка. Повече ме учудват цени от 16-20 000 лева за Е60 от него период, като изключим М-ките. Пазара е толкова замрял, че от ден на ден се срива.
В италианските сайтове са около 5 000 евро, което означава, че може и доста по-надолу да се вземе. На 125 000 км. и е излюпена през 2005г.Не е М-ка, но е БМВ Е60 http://annunci.quattroruote.it/annuncio ... 5-93433580
П.П. Друго си е някой да я обяви Е60 за 16 000 и нагоре хилки и я свали на на 13500 хилки, тогава купувача и продавача са доволни, че взаимно са се прекарали. Единия, че е пробутал кола на висока цена която е взел за смешни пари, а другия, че е прекарал търговеца.
Не знам защо си мислиш, че пазара е замрял и се срива. Тези коли / ако са в цена и в състояние / се продават веднага след като стъпят на пазара. Клиенти са не само българи, но и хора от съседни страни, а също така и такива от бившите съветски републики. Миналата седмица внесох едно БМВ Е60, 2003г., седан, автомат, сив металик, на 76.300 километра. Колата беше с пълна сервизна история. Даже я анонсирах и тук, но съобщението бе изтрито от модераторите, за което вероятно са били прави. След като публикувах обявата в mobile.bg, в която изрично посочих, че сервизната история, сервизните документи и техническото състояние на колата могат да бъдат проверени във всеки оторизиран дилър на БМВ, телефоните прегряха. Колата се продаде на следващия ден на цената, на която бе пусната. Без нито лев отстъпка. Даже ми се струва и че колега от форума дойде за нея / писах му на лични /, но се уплаши от това, че единия фар бе 2009г. производство. Така, че пазара изобщо не е замрял особено когато се касае за БМВ - колите от тази марка се продават в рамките на няколко дни. Още две Е60 съм капарирал и моментално ще ги продам.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Това със сриването на пазара са глупости, а моя човек с автокъщата продаде 4ри Е60ки за две седмици всичките по 15к и нагоре като пари.
Отделно, че тоя кош дето го е линкнал колегата горе и 5000 евро не струва.
Отделно, че тоя кош дето го е линкнал колегата горе и 5000 евро не струва.
- rosendaal
-
-
dimodi написа:Nukem написа:Колеги според вас обявата реална ли е?
Интересното е че сега като ви показах истинската обява и там колата е 15 900 евро,много ще кажат ''оооо ама тя скъпа бе''

Ето как ако едно нещо е пълен боклук,но е на невероятно ''изгодна'' цена българина ще го купи защото опаковката е лъскава,а ако е на нормална цена изобщо няма да отиде да я погледне,нищо че това е същата кола събудила интереса.Което пак ще покаже начина по който българина купува -''на далавера'' само.
Значи да обобщим за въпросната кола. Като гледам обявата в Германия, по-вероятно е цената да е 31 100 лв. и просто става дума за печатна грешка. 

- rosendaal
-
-
dimodi написа:Значи да обобщим за въпросната кола. Като гледам обявата в Германия, по-вероятно е цената да е 31 100 лв. и просто става дума за печатна грешка.
Ха ха,нали.
Само че колата я има и продавалника и още 2 сайта и цената й е все 13 100 лева.

Някой е направил номер на някого за да му скъсат телефона от звънене.
Жалко и за мобиле.бг защото всичките негативи са за тях.Самата разделителна на снимките показва ясно че нещо е съмнително,и въпреки че в сайта направиха минимална резолюция и големина на изображенията някой си е поиграл сериозно за да се вмъкне.
В този ред на мисли карс.бг са една крачка напред защото при тях вече за да постнеш обява ти пращат потвърдителен код като смс и трябва да го въведеш за да продължиш с обявата.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
rosendaal написа:dimodi написа:Nukem написа:Колеги според вас обявата реална ли е?
Интересното е че сега като ви показах истинската обява и там колата е 15 900 евро,много ще кажат ''оооо ама тя скъпа бе''![]()
Ето как ако едно нещо е пълен боклук,но е на невероятно ''изгодна'' цена българина ще го купи защото опаковката е лъскава,а ако е на нормална цена изобщо няма да отиде да я погледне,нищо че това е същата кола събудила интереса.Което пак ще покаже начина по който българина купува -''на далавера'' само.
колега 30к за 9 годишно Е60 тебе ако ти се виждат ок на нас ни се струват доста .. 15к е доста по реална цена