Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
neonman написа:cocosas написа:kolp написа:търся кола за един приятел, тази ми се струва ок. мнения?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4b8e8b
с тоз изтъркан старт/стоп бутон поне +100к км ще да е.
На шофиорската врата има нещо жълто на ръба на кожата, не излежда да е изтъркано но може да е боядисано нещо а може и изтъркано и боядисано![]()
Като цена за феис ми се струва ниска.
Абе, кокос, ти най- накрая купи ли си поне 1 Е60 ( едва ли! ) , та да даваш такива ''компетентни '' мнения
Все още съм в търсене. Отвори си мобиле.де и раэгледаи на какви километри са иэтърканите бутони.
ПС. Колега неонман, мерси эа градивното мнение, савсем е по темата.
Мисля че салона и е сменян, фейслифт пък със старите седалки. Може и да се лъжа но фейс с тези седалки няма.
Всичко си им е ОК, но на фейса облегалките за глава(отпред) са други примерно като на тази http://www.cars.bg/c400827, формата им е прифейсова а и салона е стандартен, което ме кара да си помисля че са сменяни, все пак не съм 100% сигурен, би могло да има и с такива облегалки за глава.
- nyankov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530XD '05
Здравейте,
извинявам се за лаишкия въпрос, но ....
Може ли да се случи някакъв проблем с колата (Е61) ако мерят акумулатора с товарна вилка директно както е закачен към инсталацията?
Благодаря.

Може ли да се случи някакъв проблем с колата (Е61) ако мерят акумулатора с товарна вилка директно както е закачен към инсталацията?
Благодаря.
nyankov написа:Здравейте,
Благодаря.
Колега отпред на двигателя имаш "ушенца" които са по сигурни(имат защити) и са предназначени точно за такива неща като даване на ток и т.н. Можеш да пробваш от там.
- nyankov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530XD '05
a1n написа:
Колега отпред на двигателя имаш "ушенца" които са по сигурни(имат защити) и са предназначени точно за такива неща като даване на ток и т.н. Можеш да пробваш от там.
Да ушенцата ги знам. Притесняваме това мерене с товарната вилка дали може да нанесе поражения по електрониката? И дали не е най-добре да се мери на откачен и свален акумулатор?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
a1n написа:Всичко си им е ОК, но на фейса облегалките за глава(отпред) са други примерно като на тази http://www.cars.bg/c400827, формата им е прифейсова а и салона е стандартен, което ме кара да си помисля че са сменяни, все пак не съм 100% сигурен, би могло да има и с такива облегалки за глава.
Това са различни салони, няма значение дали е фейс или не. Явно с тези подглавници са след 2008 година.
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
a1n написа:nyankov написа:Здравейте,
Благодаря.
К'во да пробва от там , не разбрах

@ Нянков, няма проблем

if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
a1n написа:Всичко си им е ОК, но на фейса облегалките за глава(отпред) са други примерно като на тази http://www.cars.bg/c400827, формата им е прифейсова а и салона е стандартен, което ме кара да си помисля че са сменяни, все пак не съм 100% сигурен, би могло да има и с такива облегалки за глава.
Ми, НЕ в грешка си .... тези облегалки ги слагат на фейса, но на друг тип седла ( комфортни се водят ) !
И как разбра , че са сменяни седалките ........ просто са базовите за модела !
Като не си сигурен ( както казваш ) - не се чувствай длъжен да даваш мнение по всички теми!

if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ами този салон не ми изглежда комфортен, а е с неговите подглавници. Затова си мисля, че може би ги слагат и на обикновения салон след 2008 или 2009.
- dallev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: космически кораб
Колеги , здравейте. Търся мнение за този автомобил някой гледал ли го е и има ли си представа за какво става дума ? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details струва ми се хубава
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Нещо темата ми не се появи , такаче ще попитам тук ,
Здравейте,
насочил съм се към бмв 535Д е60/е61 272 к.с. , може ли да ми кажете какво да гледам като признаци дали колата е читава? Конкретно съм харесал ето това комби http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT обаче ме притеснява , че е 250 000 км , проблем ли са тези километри за тази кола?
Здравейте,
насочил съм се към бмв 535Д е60/е61 272 к.с. , може ли да ми кажете какво да гледам като признаци дали колата е читава? Конкретно съм харесал ето това комби http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT обаче ме притеснява , че е 250 000 км , проблем ли са тези километри за тази кола?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
вземи си от Горубляне там са на по 120к .. не са много км стига да е поддържана колата
- Dixi90
- Потребител
-
- Кара: VW Golf 1.9 TDI
- Мечтае да кара: BMW e60 535d M-sport
Здравейте колеги. От няколко дни съм горд собственик на Е60-ка. Тя пристигна с летни гуми и понеже идва зимата, искам да ви помоля да ми препоръчате хубави зимни гуми (като марка). Препоръчаха ми да си взема 16-ки за зимата, за да повдигнем малко колата, но в момента няма да мога да си позволя и зимни гуми и джанти към тях. Затова минавам на вариянт да използвам джантите на летните гуми, а те са 17-ки с размери 245 на 50. Направиха ми оферта за някакви "Nexes" - 693 лв. Някой чувал ли е за тази марка и ако да, добри ли са? Вторият ми "проблем" е, че колата пристигна в България без резервна гума, дори крика си бяха взели. В интернет ми излизат някакви колосални суми от 850 лв и нагоре. Ще се радвам, ако някой от вас може да ме посъветва от къде да си намеря на някаква по-прилична цена понеже без резервна гума на път не се тръгва. Благодаря ви предварително
))

"Най-красивото е невидимо за очите, то не може да бъде видяно, нито докоснато... то се усеща със сърцето!" Когато става дума за коли, моето сърце бие така силно само за БМВ