ВНИМАНИЕ: Кражби в кв. Надежда, откраднаха ми CCC модул

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Re: ВНИМАНИЕ: Кражби в кв. Надежда, откраднаха ми CCC модул

Мнение от nikolae » 17 Юни 2016, 11:43

Тебе ти се насъбра. Миналата година и аз бях така. Само бели след бели се случваха.
Мисли позитивно :-)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530i автоматик 04'
Мечтае да кара: F10

Мнение от ultrashock » 20 Юни 2016, 9:53

Аз това и правя. От вчера и ново 20 - проблем със скоростната кутия. THINK POSITIVE! :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw
Мечтае да кара: М3,М4
Детайли за колата: Е46 320i
E36 316i

Мнение от vasilzlatkov85 » 22 Авг 2016, 22:56

Аман от те я апаши,ама защо да не крадат,като ги хващат и на другия ден ги пускат?Снощи са ми свалили капачките на джантите,не че съм за десет лева,ама не е това начина.Днес капачки,утре цялата кола,няма управия от те я апаши :bang: :bang: :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530i автоматик 04'
Мечтае да кара: F10

Мнение от ultrashock » 25 Авг 2016, 9:16

Паркинга, в който паркирам е пълен само с BMW, AUDI и MERCEDES. Едната бавара беше разбита наскоро и затова явно са решили на паркинг да я държат. А миналата седмица минавам покрай паркинга и гледам дупка в оградата. Реших да кажа на пазача, за да я оправят и той вика знам - виж колата там - на трупчета е. Представете си каква наглост, от паркинга крадат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d ///M vision
Мечтае да кара: F10 550d///M

Мнение от stoino » 25 Авг 2016, 10:41

ultrashock написа:Паркинга, в който паркирам е пълен само с BMW, AUDI и MERCEDES. Едната бавара беше разбита наскоро и затова явно са решили на паркинг да я държат. А миналата седмица минавам покрай паркинга и гледам дупка в оградата. Реших да кажа на пазача, за да я оправят и той вика знам - виж колата там - на трупчета е. Представете си каква наглост, от паркинга крадат.

Така е колега за това и паркинга трябва да се подбира.Аз имам в близост до мен на 5 минути пеша,за 50 лева на месец (охраняем)паркинг в който е пълно с коли има и много скъпи коли,обаче тоя паркинг няма осветление,вратата е постоянно отворена,пазача някакъв наркоман спи в един фургон потънал боклуци и мизерия и дори ток няма,първобитна работа.Ако някой автокрадец има малко повече смелост съвсем спокойно може да изкара всички коли от там.
За това аз съм избрал малко по далечен наистина охраняем паркинг на 20 минути пеша.60 лева на месец,влиза се с чип,има много добро осветление,24 часа постоянно видеонаблюдение,24 часа жива охрана,охраната има и паник бутон свързан с СОТ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 25 Авг 2016, 13:13

stoino написа:
ultrashock написа:Паркинга, в който паркирам е пълен само с BMW, AUDI и MERCEDES. Едната бавара беше разбита наскоро и затова явно са решили на паркинг да я държат. А миналата седмица минавам покрай паркинга и гледам дупка в оградата. Реших да кажа на пазача, за да я оправят и той вика знам - виж колата там - на трупчета е. Представете си каква наглост, от паркинга крадат.

Така е колега за това и паркинга трябва да се подбира.Аз имам в близост до мен на 5 минути пеша,за 50 лева на месец (охраняем)паркинг в който е пълно с коли има и много скъпи коли,обаче тоя паркинг няма осветление,вратата е постоянно отворена,пазача някакъв наркоман спи в един фургон потънал боклуци и мизерия и дори ток няма,първобитна работа.Ако някой автокрадец има малко повече смелост съвсем спокойно може да изкара всички коли от там.
За това аз съм избрал малко по далечен наистина охраняем паркинг на 20 минути пеша.60 лева на месец,влиза се с чип,има много добро осветление,24 часа постоянно видеонаблюдение,24 часа жива охрана,охраната има и паник бутон свързан с СОТ.

Докъде я докарахме, а аз се оплаквам, че ходя 10 мин пеша до паркинг-а...

Потребител
Аватар

Мнение от Fadi » 26 Авг 2016, 18:57

На 3-ти срещу 4-ти МАрт ми разбиха колата и ми откраднаха фаровете. Счупиха задното стъкло. Във вторник ми счупиха страничното шофьорско огледало и пак ми ги откраднаха...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 29 Авг 2016, 11:09

Е толкова лесно ли се взимат тея фарове...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 29 Авг 2016, 11:15

nikolae написа:Е толкова лесно ли се взимат тея фарове...

отвориш ли капака се свалят за 5мин.

ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA
Мечтае да кара: на nordschleife

Мнение от Trixster » 29 Авг 2016, 11:41

Ако ги хванеш с неудобните крепежи или лимбуси става по-трудно, ама като цяло някой реши ли да ги вземе, ще ги вземе.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle

Потребител
Аватар

Мнение от Fadi » 29 Авг 2016, 16:32

форевете бяха хванати с различни болтове (2 по 2 ан фаровете). Там където не са имали с какво да ги отвият са ми останали части. (ухото над веждата на фара)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 30 Авг 2016, 10:07

Удачно ли ще бъде да качиш някоя друга снимка ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw
Мечтае да кара: М3,М4
Детайли за колата: Е46 320i
E36 316i

Мнение от vasilzlatkov85 » 06 Сеп 2016, 0:42

Успях да си намеря гараж :lalala:
Но решат ли да ти крадат колата, няма спъсение :bang:

Потребител
Аватар

Мнение от Fadi » 13 Сеп 2016, 15:14

Малко се позабавих с отговора и снимките:
https://drive.google.com/open?id=0B9-ft ... GhOVFI0LTQ
https://drive.google.com/open?id=0B9-ft ... ktqaUlHSmM
https://drive.google.com/open?id=0B9-ft ... npOTkpVUjQ
https://drive.google.com/open?id=0B9-ft ... m9wMlBIZ3M

И аз си намерих гараж...да видим какво ще е следващото.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lazomilev » 14 Сеп 2016, 13:52

dextuar написа:
stoino написа:

Докъде я докарахме, а аз се оплаквам, че ходя 10 мин пеша до паркинг-а...

Няма сила на света, която да ме накара да ходя 20 мин ПРЕДИ да седна в колата си и да тръгна.
Личното ми мнение е, че ако някой живее в панелно гето, където се краде на поразия, просто не трябва да има кола, която е в челната тройка по кражби. Не може да подчинявате цялото си ежедневие на 8+ годишната дизелова 5ца....

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61