Отстраняване на ДПФ / DPF
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Отстраняване на ДПФ / DPF
Аааа колега, аз не съм в Германия
Просто се занимавам с авточасти и там имам човек , който ми търси оригинални частии има договорки с официалните представителства , защото от там се взимат много по добри отстъпки 

da6ip написа:kopchev написа:Аз ще го потърся в Германия тоя Тунап, макар че може би още нямам нужда
НАДЯВАМ СЕ
звънни на фирмата: http://www.tunap.com/
кажи им че търсиш близък сервиз където да ти направят процедурата с DPF-Reiniger, те ще ти кажат сервиз/и в твоя район, и после сподели моля те какви са условията че съм чувал плашещи цени от рода на 300-400 Евро.
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
колеги след 10 дни ще ми правят ремап но между другото го попитах да ми изключи софтуерно дпф филтъра но майстора ми каза че първо трябва да махна филтъра да сложа друго гърне тогава може да го изключи защото компа щял да отчете грешка и няма да запали които си е махал филтъра как е направил
а до колкото ремапа ми каза че разхода няма да ми падне защото е автомат. гарантира 265кс на дино тест

а до колкото ремапа ми каза че разхода няма да ми падне защото е автомат. гарантира 265кс на дино тест

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
няма такова нещо,може да се направи софтуера и преди да се махне ДПФ-а,а за разхода също е спорна работатаemoo написа:колеги след 10 дни ще ми правят ремап но между другото го попитах да ми изключи софтуерно дпф филтъра но майстора ми каза че първо трябва да махна филтъра да сложа друго гърне тогава може да го изключи защото компа щял да отчете грешка и няма да запали които си е махал филтъра как е направил![]()

- emoo
- младши ентусиаст
-
VRPerformance написа:няма такова нещо,може да се направи софтуера и преди да се махне ДПФ-а,а за разхода също е спорна работатаemoo написа:колеги след 10 дни ще ми правят ремап но между другото го попитах да ми изключи софтуерно дпф филтъра но майстора ми каза че първо трябва да махна филтъра да сложа друго гърне тогава може да го изключи защото компа щял да отчете грешка и няма да запали които си е махал филтъра как е направил![]()
а до колкото ремапа ми каза че разхода няма да ми падне защото е автомат. гарантира 265кс на дино тесттова на дино тест ще ти качват колата или просто ти е казал че чипа е тестван на дино
защото знам кой в БГ има дино и такива глупости невярвам да ти ги говорят те,освен ако нещо ти не си разбрал...
колега аз съм разбрал всичко ама не знам кои ти е казал че ще дам в BG да ми пипат колата

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
щом ти си ги разбрал правилно,значи не говори добре за твоята фирмаemoo написа:VRPerformance написа:няма такова нещо,може да се направи софтуера и преди да се махне ДПФ-а,а за разхода също е спорна работатаemoo написа:колеги след 10 дни ще ми правят ремап но между другото го попитах да ми изключи софтуерно дпф филтъра но майстора ми каза че първо трябва да махна филтъра да сложа друго гърне тогава може да го изключи защото компа щял да отчете грешка и няма да запали които си е махал филтъра как е направил![]()
а до колкото ремапа ми каза че разхода няма да ми падне защото е автомат. гарантира 265кс на дино тесттова на дино тест ще ти качват колата или просто ти е казал че чипа е тестван на дино
защото знам кой в БГ има дино и такива глупости невярвам да ти ги говорят те,освен ако нещо ти не си разбрал...
колега аз съм разбрал всичко ама не знам кои ти е казал че ще дам в BG да ми пипат колата![]()
извинявай но тук ще мия правят http://www.dmsautomotive.com/models.asp?upid=1

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Кое точно не говори добре? Това че му предлагат да му тестват колата на дино след ремапа ли? Или че му дават гаранция за мощноста? Или тея от DMS са некви мишки?
Всички знаем че от българите и Бай Ганьо по големи нЕма, ама такива изказвания са малко смешни

Всички знаем че от българите и Бай Ганьо по големи нЕма, ама такива изказвания са малко смешни

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Повече от достатъчно, то си е приключение да намериш някой "читав"
ама да не размиваме темата, че като гледам ги приемаш доста лично нещата 

- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
emoo написа:
Колега , тея 265кс от коя версия на 3.0д ще ги изкарат и ще ти дадат ли графика за конете ?
if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- emoo
- младши ентусиаст
-
neonman написа:emoo написа:
Колега , тея 265кс от коя версия на 3.0д ще ги изкарат и ще ти дадат ли графика за конете ?
218то би трябвало да ми дадат