Отстраняване на ДПФ / DPF

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Отстраняване на ДПФ / DPF

Мнение от kopchev » 23 Авг 2011, 8:26

Аааа колега, аз не съм в Германия :) Просто се занимавам с авточасти и там имам човек , който ми търси оригинални частии има договорки с официалните представителства , защото от там се взимат много по добри отстъпки :)

da6ip написа:
kopchev написа:Аз ще го потърся в Германия тоя Тунап, макар че може би още нямам нужда
НАДЯВАМ СЕ

звънни на фирмата: http://www.tunap.com/
кажи им че търсиш близък сервиз където да ти направят процедурата с DPF-Reiniger, те ще ти кажат сервиз/и в твоя район, и после сподели моля те какви са условията че съм чувал плашещи цени от рода на 300-400 Евро.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 745D
Мечтае да кара: M-5

Мнение от emoo » 29 Авг 2011, 16:33

колеги след 10 дни ще ми правят ремап но между другото го попитах да ми изключи софтуерно дпф филтъра но майстора ми каза че първо трябва да махна филтъра да сложа друго гърне тогава може да го изключи защото компа щял да отчете грешка и няма да запали които си е махал филтъра как е направил :bchug:

а до колкото ремапа ми каза че разхода няма да ми падне защото е автомат. гарантира 265кс на дино тест :angel:

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 29 Авг 2011, 19:40

emoo написа:колеги след 10 дни ще ми правят ремап но между другото го попитах да ми изключи софтуерно дпф филтъра но майстора ми каза че първо трябва да махна филтъра да сложа друго гърне тогава може да го изключи защото компа щял да отчете грешка и няма да запали които си е махал филтъра как е направил :bchug:

а до колкото ремапа ми каза че разхода няма да ми падне защото е автомат. гарантира 265кс на дино тест :angel:
няма такова нещо,може да се направи софтуера и преди да се махне ДПФ-а,а за разхода също е спорна работата :) това на дино тест ще ти качват колата или просто ти е казал че чипа е тестван на дино :mhihi: защото знам кой в БГ има дино и такива глупости невярвам да ти ги говорят те,освен ако нещо ти не си разбрал...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emoo » 29 Авг 2011, 21:04

VRPerformance написа:
emoo написа:колеги след 10 дни ще ми правят ремап но между другото го попитах да ми изключи софтуерно дпф филтъра но майстора ми каза че първо трябва да махна филтъра да сложа друго гърне тогава може да го изключи защото компа щял да отчете грешка и няма да запали които си е махал филтъра как е направил :bchug:

няма такова нещо,може да се направи софтуера и преди да се махне ДПФ-а,а за разхода също е спорна работата :) това на дино тест ще ти качват колата или просто ти е казал че чипа е тестван на дино :mhihi: защото знам кой в БГ има дино и такива глупости невярвам да ти ги говорят те,освен ако нещо ти не си разбрал...

колега аз съм разбрал всичко ама не знам кои ти е казал че ще дам в BG да ми пипат колата :kuku: :mhihi: извинявай но тук ще мия правят http://www.dmsautomotive.com/models.asp?upid=1

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 29 Авг 2011, 21:34

emoo написа:
VRPerformance написа:

колега аз съм разбрал всичко ама не знам кои ти е казал че ще дам в BG да ми пипат колата :kuku: :mhihi: извинявай но тук ще мия правят http://www.dmsautomotive.com/models.asp?upid=1
щом ти си ги разбрал правилно,значи не говори добре за твоята фирма :mhihi: а това че сме в БГ ''не означава че доматите ги ядем с колците'' ако нещо те съмнява лично мога да ти го демонстрирам на автомобила ти :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 29 Авг 2011, 21:39

Кое точно не говори добре? Това че му предлагат да му тестват колата на дино след ремапа ли? Или че му дават гаранция за мощноста? Или тея от DMS са некви мишки? :mhihi:

Всички знаем че от българите и Бай Ганьо по големи нЕма, ама такива изказвания са малко смешни :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 29 Авг 2011, 22:04

Повече от достатъчно, то си е приключение да намериш някой "читав" :mhihi: ама да не размиваме темата, че като гледам ги приемаш доста лично нещата :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46

Мнение от neonman » 29 Авг 2011, 22:27

emoo написа:

Колега , тея 265кс от коя версия на 3.0д ще ги изкарат и ще ти дадат ли графика за конете ?
if your car isn't scary - it's just not fast enough!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emoo » 29 Авг 2011, 23:13

neonman написа:
emoo написа:

Колега , тея 265кс от коя версия на 3.0д ще ги изкарат и ще ти дадат ли графика за конете ?

218то би трябвало да ми дадат

Предишна

Назад към Е60/Е61