Бързи въпроси и отговори
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- plamen_318
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 E30 M5 F90
- Детайли за колата: e46 320ci 2001
e46 320d 1999
e30 318 coupe 1987
e60 535d lci 2009
Re: Бързи въпроси и отговори
Здравеите колеги извинявам се ако темата не е за тук но не намерих никъде другаде отговор.
Въпроса ми е нормално ли е при е60 535д 2008 кутията с перата от волана,при наклон на D когато пусна спирачката стой 3-5 секунди на място и след това тръгва назад.Това е когато не подавам газ.
Благодаря.
Въпроса ми е нормално ли е при е60 535д 2008 кутията с перата от волана,при наклон на D когато пусна спирачката стой 3-5 секунди на място и след това тръгва назад.Това е когато не подавам газ.
Благодаря.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
plamen_318 написа:Здравеите колеги извинявам се ако темата не е за тук но не намерих никъде другаде отговор.
Благодаря.
Нормално е.
Здравейте,
Искам да попитам възможно ли е да си сменя изцяло навигацията, защото сега съм с бизнес навигацията и не може да разчете никакви дискове. Като сложа нави диск за европа(който би трябвало да може да прочете) ми изписва “Medium cannot be read”. А с диск за музика не се случва нищо все едно не го вижда. Въпроса ми е мога ли да си сложа професионалната(голямата навигация) и сложна ли ще е процедурата и на какви пари възлиза това?
Поздрави,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Искам да попитам възможно ли е да си сменя изцяло навигацията, защото сега съм с бизнес навигацията и не може да разчете никакви дискове. Като сложа нави диск за европа(който би трябвало да може да прочете) ми изписва “Medium cannot be read”. А с диск за музика не се случва нищо все едно не го вижда. Въпроса ми е мога ли да си сложа професионалната(голямата навигация) и сложна ли ще е процедурата и на какви пари възлиза това?
Поздрави,
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
plamen_318 написа:Здравеите колеги извинявам се ако темата не е за тук но не намерих никъде другаде отговор.
Благодаря.
Колега това е екстра която задържа спирачките когато си под наклон за по-лесно тръгване, забравих и точното име.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
BorislavB написа:plamen_318 написа:Здравеите колеги извинявам се ако темата не е за тук но не намерих никъде другаде отговор.
Благодаря.
Колега това е екстра която задържа спирачките когато си под наклон за по-лесно тръгване, забравих и точното име.
Ако имаш предвид Auto hold, то тази екстра я няма при Е60. В случая това, което е описал колегата се дължи на поведението на торка и не е никаква екстра, а е нормално поведение на кутията.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Tочно... AutoHold имат Е65... Е60 -не..
- plamen_318
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 E30 M5 F90
- Детайли за колата: e46 320ci 2001
e46 320d 1999
e30 318 coupe 1987
e60 535d lci 2009
Защото кутията превключва мн добре и на ръчен режим и на спорт и на нормален режим, значи са разбирам че е нормално и нищо и няма на кутията.
Благодаря за отговорите колеги
Благодаря за отговорите колеги
- bokouser
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d LCI
При мен когато на наклон спра със спирачка и я оставя на директ, пускам спирачката, не пипам газта и колата си остава на място. До сега не ми се е случвало след няколко секунди да тръгне сама назад. Вярно е, че не съм засичал по колко време стоя, но поне десет секунди не тръгва.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
AutoHold май е само при колите с електрически ръчни, а това беше някакъв друг асист, който те държи да не тръгнеш назад. Може и да се бъркам не съм много запознат.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- RadoShisharkata
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d E60
Здравейте колеги,
Има ли как да разбера дали тази фактура е истинска?
Писах на Ambros Saro, но не ми се доставят съобщенията.
Има ли как да разбера дали тази фактура е истинска?
Писах на Ambros Saro, но не ми се доставят съобщенията.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Mofal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 2,5d 177
Здравейте колеги , моля за малко помощ ..колата е Е61 пре-фейс , в рамките на ден ми спряха 2-та стопа на 5-тата врата един след друг .. Казах ми ,че кабелите за стоповете се намират от дясната страна на петата вратата (като застанеш с лице кум вратата ) и днес ги подмених но за съжаление проблема си остана , проверих и бушоните в багажника и жабката с мултицет без да ги вадя (не знам дали беше удачно да ги проверя по този начин ) .....
Въпроса ми е дали не са ме подвели с кабелите и да са от ляво ? и нужно ли е да вадя бушоните за да ги проверя ? гледах схема на бушоните но не разбрах кой отговаря за стоповете ? ! свети грешка за изгорели крушки на стоповете но са здрави . Възможно ли е да е от модул? и кой модул да проверя ?!
Имам IMPA и мога да проверя нещо ако е нужно (не съм наясно какво трябва да видя в случая ).
Въпроса ми е дали не са ме подвели с кабелите и да са от ляво ? и нужно ли е да вадя бушоните за да ги проверя ? гледах схема на бушоните но не разбрах кой отговаря за стоповете ? ! свети грешка за изгорели крушки на стоповете но са здрави . Възможно ли е да е от модул? и кой модул да проверя ?!

Имам IMPA и мога да проверя нещо ако е нужно (не съм наясно какво трябва да видя в случая ).
Благодаря.
Eкстрата е hill assist. И точно така трябва да се държи колата. Ако си по наклон с предницата надолу пак работи като си на задна.
п.с. дори е90 2006г с ръчна кутия си я има тази екстра
Колеги имате ли представа дали това е поправимо и ако може да ме информирате,имам впредвид дисплея,благодаря предварително
Изпратено от моят SM-G960F с помощта на Tapatalk

- samuilmetodiev
- Потребител
-
Здравейте, колеги! Искам на попитам някой знае ли на колко литра е равно разстоянието между черничките, които показват горивото в резервоара? Става въпрос за е61?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Mokreshev написа:Колеги имате ли представа дали това е поправимо и ако може да ме информирате,имам впредвид дисплея,благодаря предварително
Тоя дисплей май е включен в малка навигация, и няма как да работи коректно така.
Поправимо е като сложиш макия дисплей.