BMW E60 Angel Eyes LED
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: BMW E60 Angel Eyes LED
О, съвсем нямам намерение да карам само на рингове
просто ми се искаше да са една идея по-силно изразени. Нищо ще го преглътна някак 

Малко в страни от темата за ринговете, но сложих едни H7 LED крушки на дългите като DRL. Китайска работа са, но ефектът според мен не е лош, а най-вече светят бяло. Ето снимка за сравнение с обикновена халогенна крушка:
На снимката е излезнала малко по-силна светлината, но на живо не е лошо и не заслепява.
И разбира се набива грешка
, която предполагам с изключване на чека ще изчезне...
На снимката е излезнала малко по-силна светлината, но на живо не е лошо и не заслепява.
И разбира се набива грешка

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
goppe написа:Малко в страни от темата за ринговете, но сложих едни H7 LED крушки на дългите като DRL. Китайска работа са, но ефектът според мен не е лош, а най-вече светят бяло. Ето снимка за сравнение с обикновена халогенна крушка:
И разбира се набива грешка, която предполагам с изключване на чека ще изчезне...
Аз си мислех че за дългите не отчита грешка....
Какво точно ти изписва колега...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Full beam headlight failure нещо си....
Не го четох много-много, щото знаех за какво реве
Не го четох много-много, щото знаех за какво реве

Да ви попитам, значи в менюто имам Daytime running lights това ли е за дневни светлини? Защото като му сложих отметка как ли не въртях копчето за фаровете и лоста на къде ли не го натисках, но промяна никаква
Или трябва и да се активират в сервиз, не само от отметката в менюто на idrive 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Това на % дневни ли е или нормалното си ?
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Хм Аз си мислех че ледовете не могат да се намаляват.
А как се вижда през нощта?
А как се вижда през нощта?
goppe, какви крушки сложи, когато ги ползваш като дълги как се държат и има ли такива, който не дават грешка?
Еми с обикновените крушки бях на 26%, не вярвам само от слагането на лед крушките процента да е изчезнал.
Незнам как е вечер колега, аз ги купих за дневни, но по принцип тези крушки не ги дават за основна светлина (къси/дълги), а за дневни светлини и светлини за мъгла.
Незнам как е вечер колега, аз ги купих за дневни, но по принцип тези крушки не ги дават за основна светлина (къси/дълги), а за дневни светлини и светлини за мъгла.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Тези 80W крушки ако ги пуснеш на пълна сила - т.е. дълги, вероятно ще ти стопят рефлектора 

Simeon24 написа:Да ви попитам, значи в менюто имам Daytime running lights това ли е за дневни светлини? Защото като му сложих отметка как ли не въртях копчето за фаровете и лоста на къде ли не го натисках, но промяна никакваИли трябва и да се активират в сервиз, не само от отметката в менюто на idrive
С тази отметка на позиция крайно ляво, или дясно на ключа на фаровете, са пуснати постоянно късите светлини, независимо дали навън е светло или тъмно.

aero написа:Simeon24 написа:Да ви попитам, значи в менюто имам Daytime running lights това ли е за дневни светлини? Защото като му сложих отметка как ли не въртях копчето за фаровете и лоста на къде ли не го натисках, но промяна никакваИли трябва и да се активират в сервиз, не само от отметката в менюто на idrive
С тази отметка на позиция крайно ляво, или дясно на ключа на фаровете, са пуснати постоянно късите светлини, независимо дали навън е светло или тъмно.
А в сервиз могат ли да ми активират дългите на % за дневни светлини? Колата е преди фейслифта.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Могат,но зависи от сервиза и техните потребности.
п.п. един съвет от мен,напиши си в профила от кой град си,така колеги ще знаят на къде да те насочат към най-близкия колега който може адекватно да ти помогне.
...и тъй като аз знам ,ще се повторя че това е твоя човек: memberlist.php?mode=viewprofile&u=28146
п.п. един съвет от мен,напиши си в профила от кой град си,така колеги ще знаят на къде да те насочат към най-близкия колега който може адекватно да ти помогне.
...и тъй като аз знам ,ще се повторя че това е твоя човек: memberlist.php?mode=viewprofile&u=28146
Alexius написа:goppe, какви крушки сложи, когато ги ползваш като дълги как се държат и има ли такива, който не дават грешка?
Eто тези крушки сложих колега:
http://www.ebay.co.uk/itm/400753370636
Не мисля, че трябва да се ползват за дълги (на-малкото, че дългите светлини са ксеноновите при моделите с ксенон), защото не отразяват светлината в рефлектора по начина по който го прави обикновената халогенна крушка.
За да не дават грешки крушките могат да се ползват резисторчета, но цената им е горе-долу колкото крушките...
Незнам дали ледовете отделят повече или по-малко топлина от халогенната крушка, но с 80-ватова мощност могат да се придадат причудливи форми на рефлектора