DPF
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530XD
Re: DPF
Хора махайте тая гадост по бързо от колите си не се лъжете
с чистене не става нищо само заблуда варианта е НОВ
ама уви много е скъп затова правим така махаме само ДРФ
и оставяме катализатора и като слагате чипа не го надувайте много ако колата е наред няма да пуши няма кола аз лично сам супер доволен макар да нямам и катализатор изпушва леко само като я натисна ама много леко а за ползите няма смисъл да говоря като махнах ДПФ
Забравих за сервизите сега мисля и за оптичен тунинг
и оставяме катализатора и като слагате чипа не го надувайте много ако колата е наред няма да пуши няма кола аз лично сам супер доволен макар да нямам и катализатор изпушва леко само като я натисна ама много леко а за ползите няма смисъл да говоря като махнах ДПФ
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
stefan3232 написа:Хора махайте тая гадост по бързо от колите си не се лъжете
Така е
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Моя DPF и ремапа ги правих в Пловдив при Madness. В Бургас не ми е известно да има някой, който да го направи добре.
Only dead fish follow the stream...
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
И аз да се похваля , от днес съм без тая мръсна гад и с чипче ..... Е нямаа такава приятна кола за каране без грам дим !!!! Малко снимки (+18)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пушек има, но е незабележим при каране, моята леко изпушва като и давам газ на място - леко черно. Има и лек мирис, но ще сложа някой ароматизатор тези дни
Това засега са единствените минуси. Плюсът е, че имам нова кола, която карам с 10 пъти по-голямо удоволствие 

- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530XD
Минусът е че колата става малко по шумна мисля да и сложа някое гърне там малко да поутихне че сега е с празно гърне и малко шумна
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Интересното при мен е , че нямам никаква проняна в звука , а очаквах ...
За пушенето , смощи бях сам и нямаше кой да дава газ , но гледадах в огледалото на фароветена колите отзад и нищо , сега мисля и катализатора да бутна
За пушенето , смощи бях сам и нямаше кой да дава газ , но гледадах в огледалото на фароветена колите отзад и нищо , сега мисля и катализатора да бутна
adovet написа:При мен не сложиха гърне и сега от зад дрънчи като трабантела. Ще сложа тези дни гърне
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Колега ако може да споделиш като сложиш гърнето какво си взел,откъде и как е крайният резултат,че и аз се изнервям много от това дрънчене,но още не съм намерил гърне което да сложа .
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Ето в движение: https://www.youtube.com/watch?v=oB42lCe_5uE
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- Alexander44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535D
Колеги, от известно време ми прави впечатление че ауспусите започнаха да се зацапват черно и да мирише леко лютиво. Нямам светнала грешка за DPF или някакъв друг проблем, но се чудя дали не е започнал да се задръства филтъра и да не регенерира изобщо.
Ако някой има мнение по въпроса моля да сподели, че ако има проблем да му обърна внимание на време?
п.с. След като я купих сигурно повече от 10 000 км ауспусите си бяха като нови нямаше и следа от черно.
Ако някой има мнение по въпроса моля да сподели, че ако има проблем да му обърна внимание на време?
п.с. След като я купих сигурно повече от 10 000 км ауспусите си бяха като нови нямаше и следа от черно.