Армеец или Алианц за Каско?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Re: Армеец или Алианц за Каско?

Мнение от vankatagsi » 24 Апр 2013, 23:20

Anthony_J написа:
vgza написа:Армеец не плащат гуми. Това е доста тъпо според мен, иначе бих се застраховал при тях. Плюс това, ако имате щети за над 10% от застрахователната сума на автомобила, има самоучастие

На мен Армеец в доверен сервиз ми смениха 2 гуми и 2 джанти след удар в бордюр. Става въпрос за Е39. Сложиха ми същите Yokohama, с които бях, но чисто нови, единствено дот-а не беше от същата година, а по-стар. Джантите също бяха чисто нови, оригинални. За тях чаках доставка около седмица, но си струваше. И да, искаха протокол от КАТ, написаха ми акт за 20 лв. Смятам, че си струваше всяка стотинка.

Когато има протокол от кат е друго.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: A7

Мнение от vgza » 26 Апр 2013, 9:51

bmw545i написа:В моята полица никъде не намирам самоучастие :conf:

Зашото не го пише. :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '12 Е70 40d

Мнение от Gatz » 01 Май 2013, 14:42

Здравейте, точно от преди 2 дни Армеец отказаха на приятел с М3 щета. Задната му гума гърми и се разпада на части и като се завърта му чупи задната броня ,а задния калник го огъва 8)
От Армеец отговарят ,че не са ясни обстоятелсвата по пукването на гумата :shock: и сега колегата за негова сметка или дело. Така ,че за Армеец незнам май ще последват БулИнс които днес май обявяват фалит :clap:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Мнение от AmW » 01 Май 2013, 16:29

Съгласно официалните данни на КФН към 31 декември 2012г. ЗАД Армеец реализира премиен приход над 170 млн. лв. и с ръст от 6% спрямо предходната година заема убедително първото място на застрахователния пазар.

С най-голям дял в портфейла на компанията е автомобилното застраховане. Армеец е на първо място по застраховка „Каско на МПС” с приходи от над 85 млн. лв. и пазарен дял от 21%. При задължителната „Гражданска отговорност на автомобилистите” дружеството генерира премиен приход от 52,5 млн. лв. и има пазарен дял от 10%.

ЗАД Армеец се нарежда на първо място и при застраховка „Помощ при пътуване” с премиен приход от 3 млн. лв. и пазарен дял от 24%, а по застраховка „Злополука” реализираните премии са в размер на 3,7 млн. лв. с 14% пазарен дял.

Добрите постижения на компанията през годината се дължат на постигнатия допълнителен премиен приход и ръст по почти всички видове бизнес – 9,7% при застраховка „Каско на МПС”, 5,6% при автомобилната „Гражданска отговорност”, 9,5% при застраховането на отговорности и 5,6% при имуществените застраховки. Компанията бележи чувствителен ръст и при застраховането на финансови рискове – 27%, а генерираният премиен приход възлиза на 2,8 млн. лв.

В условията на пазарна стагнация компанията полага целенасочени усилия за удовлетворяване на изискванията на клиентите чрез разширяване спектъра на предлаганите услуги и подобряване на обслужването. Наскоро компанията откри нов център за регистрация на щети в кв. Манастирски ливади, където се извършват както огледи, регистрация и уреждане на щети, така и сключване на застраховки „Каско” и „Гражданска отговорност”.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 01 Май 2013, 18:03

Цитираш ПЛАТЕНА рекламна публикация!Не разбирам съвсем идеята ти?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 01 Май 2013, 18:17

По-скоро е контрааргумент относно евентуалния фалит.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 01 Май 2013, 18:24

adovet написа:Те преди изплащаха ама от тази година са почнали доста да се заяждат

И аз усетих подобно нещо с последната щета в Армеец. Носиха от сто кладенеца вода, само и само да не мине щетата, която бе напълно редовна :no: Досега са били много коретни :| .
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 01 Май 2013, 18:26

Ясно!И да не съм оф топик,да цитирам едно от негативните точки в полиците на Армеец за пълно каско - поемат безплатна пътна помощ до 250км с фирма посочена от тях,но НЕ покриват никакви щети възникнали по време на транспортирането!!! :no:
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 01 Май 2013, 20:34

Не съм фен на тези компании но предполагам че за лоялни клиенти има преференции .Относно фалитите не се радвайте много да не се окаже че сте застраховани през тях.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от bezdomnia » 15 Май 2013, 22:26

колеги какво ви е мнението за Generali? днес ми предложиха страхотна оферта и чак се чудя може ли да е истина...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 15 Май 2013, 23:51

bezdomnia написа:колеги какво ви е мнението за Generali? днес ми предложиха страхотна оферта и чак се чудя може ли да е истина...

бягай далече от тях.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от bezdomnia » 16 Май 2013, 18:39

vankatagsi написа:
bezdomnia написа:колеги какво ви е мнението за Generali? днес ми предложиха страхотна оферта и чак се чудя може ли да е истина...

бягай далече от тях.

защо, дай подробности от няколко места чувам че добре плащат

Потребител
Аватар

Мнение от krasi0 » 21 Май 2013, 10:19

Само да отбележа, че преди 4 месеца "Армеец" отказаха да ми изплатят по "Каско" щета (ожулен калник), защото съм бил виновен за възникналото ПТП. Имали такава клауза в договора. За това ме уведомяват юристите им с писмо по пощата 3 седмици след завеждане на щетата. Да съм бил подадял жалба, ако не съм съгласен. Вие си правете сметката за тази компания... Преди 2-3 години не беше така.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320xD LCI

Мнение от nikolayp » 21 Май 2013, 11:32

армеец май са единствените в момента, при които има специално число само за Х5 и Х6, а останалите модели БМВ са на стандартния процент. но пък днес при маркирането са ми оставили полетата за аларма и имобилайзер празни затова ще ходя утре да се карам с тях

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a1n » 17 Юли 2013, 11:30

Колеги, някой който е на Армеец, събирал ли е малки щети и после да ги заяви наведнъж и изплащат ли му ги нормално имал ли е проблем? Има ли някакви последствия от това в бъдеще, смисал ускъпява ли му се застраховката и някакви други такива вратички за непознатите?

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61