Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от da6ip » 16 Май 2012, 18:23

e аз мисля че я виждам черната алкантара на третата снимка на А-колоната? изглежда сиво но това е от слънцето. ако беше плат нямаше да има разликите в цвета. така ми се струва.

иначе с едни пружинки -35мм и с оригинални джанти за х ще стане страшна
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: карах почти всичко

Мнение от batzlati » 16 Май 2012, 21:39

Не знам дали колата е с оригинален М-пакет , но има уникална визия и вътре , и от вън. Мисля , че километрите са истинските , имайки в предвид състоянието на волана и старт бутона. За плащане в кеш обаче може да се направи "корав" пазарлък. За мен си заслужава :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 745D
Мечтае да кара: M-5

Мнение от emoo » 16 Май 2012, 22:12

Уникат е :driving: :driving: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 16 Май 2012, 22:45

сега я погледнах пак и между предната пасажерска врата и предния калник има доста голямо разминаване в хоризонталния кант :no:
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 17 Май 2012, 1:43

Фабрично може да се поръча с М пакет,но не и със спортното окачване! :yes:
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

Потребител
Аватар

Мнение от 30e » 30 Май 2012, 20:22

...
Последна промяна 30e на 04 Дек 2014, 14:26, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 60 520 D - 2006
Мечтае да кара: 5 GT

Мнение от kostadinovj » 30 Май 2012, 21:39

30e написа:Здравейте, в събота ще я гледам http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
какво мислите и има ли нещо, което да огледам по конкретно :)

Ако не те е срам , че караш БМВ на ГАЗ , си ти! Такава кола или е на бензин или вземи Пасат или Опел ! Ти решаваш.Може да е с працакана газов инжекцион, да не могат да оправят настройките и да е шиткат! Парите са твой и решението също!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530da 04'
Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
Детайли за колата: China Maina Town Tuning

Мнение от sawion » 30 Май 2012, 22:03

мда до колкото знам заради 3-те ламбда сонди емулацията и коректната работа на мотора трудно се постигат... а и автомат - това харчи 17-18 газ градско ако е направено да върви нормално... Но това са само предположения де, немога да ги подкрепя с факти ;)

Потребител
Аватар

Мнение от 30e » 31 Май 2012, 1:22

...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 535D

Мнение от Ivel » 31 Май 2012, 10:56

според вас каква е реалната цена на мойта кола ,ако тръгна да я продавам и дали въобще някой би имал интерес към нея ?
Визуално е обновена (качил съм снимки) в темата за снимки на е60. Първи собственик ,купена е нова от Камор Ауто. Подържана е там ,в Дару Кар и в последно време я карам в Nicy Car в Пловдив ,защото ми е по-удобно.Единствените неща които не са оригинални за тази кола са лед крушките в интериора и белите лед крушки за ейнджълите.Колата минава 409 500 км. Сменено е предно стъкло с термоизолиращо преди половин година.Демпферна шайба преди 8-9 000 км.Консумативи са сменени.Колата е бежов кожен салон полуавтоматик ,спортен пакет с малък екран,нямам подгряване.Вътре салона е освежен,по волана и по дръжките на вратите си личи ,че гумираната боя на места се люпи ,но скоро ще бъде оправено.Друга забележка вътре е ,че ми е позахабила хромираната част на скоростния лост ,но и това ще бъде оправено.По двигател ,ходова част всичко е ок. Колектора е за смяна ,че тече ,но на тия км е нормално да се смени (сменян е 1 път),но и това ще се оправи скоро време.Има една тръба с о-ринг отпред ,която също изпуска .Колата е с чисто нови гуми за 2500 лв Мишелин Пилот Супер Спорт 19-ки 172м(даже вчера смених едната ,заради балон) .Имам и нови зимни 17 ки Континентал 830п .Разхода и е перфектен .В една от темите за разход бях писал и показвал при икономично каране колко харчи. С новите 19 ки разхода си се качва малко .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kostadinovj » 31 Май 2012, 12:43

30e написа:
kostadinovj написа:
30e написа:Здравейте, в събота ще я гледам http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
какво мислите и има ли нещо, което да огледам по конкретно :)

Ако не те е срам , че караш БМВ на ГАЗ , си ти! Такава кола или е на бензин или вземи Пасат или Опел ! Ти решаваш.Може да е с працакана газов инжекцион, да не могат да оправят настройките и да е шиткат! Парите са твой и решението също!

Oт кой да ме е срам? Доколкото се вижда не съм питал дали да купувам Пасат или Опел!

Пич , чети повече във форума и след това пак ще говорим! Тея коли имаш пари за поддръжка и разхода им или по-добре не си купувай такава! Това е моя съвет! Ако ще е бензинова ОК, дизел пак е ОК, ама да е Е60 на газ :D. Виждал съм и МЛ на газ и Ланд круйзър, ама Е60! На тая кола не й отива газ! Ти си прецени дали имаш възможност да плащаш за нея! Има тема за това колко струва годишно тази кола!

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 31 Май 2012, 12:44

Ivel написа:според вас каква е реалната цена на мойта кола ,ако тръгна да я продавам и дали въобще някой би имал интерес към нея ?
Визуално е обновена (качил съм снимки) в темата за снимки на е60. Първи собственик ,купена е нова от Камор Ауто. Подържана е там ,в Дару Кар и в последно време я карам в Nicy Car в Пловдив ,защото ми е по-удобно.Единствените неща които не са оригинални за тази кола са лед крушките в интериора и белите лед крушки за ейнджълите.Колата минава 409 500 км. Сменено е предно стъкло с термоизолиращо преди половин година.Демпферна шайба преди 8-9 000 км.Консумативи са сменени.Колата е бежов кожен салон полуавтоматик ,спортен пакет с малък екран,нямам подгряване.Вътре салона е освежен,по волана и по дръжките на вратите си личи ,че гумираната боя на места се люпи ,но скоро ще бъде оправено.Друга забележка вътре е ,че ми е позахабила хромираната част на скоростния лост ,но и това ще бъде оправено.По двигател ,ходова част всичко е ок. Колектора е за смяна ,че тече ,но на тия км е нормално да се смени (сменян е 1 път),но и това ще се оправи скоро време.Има една тръба с о-ринг отпред ,която също изпуска .Колата е с чисто нови гуми за 2500 лв Мишелин Пилот Супер Спорт 19-ки 172м(даже вчера смених едната ,заради балон) .Имам и нови зимни 17 ки Континентал 830п .Разхода и е перфектен .В една от темите за разход бях писал и показвал при икономично каране колко харчи. С новите 19 ки разхода си се качва малко .

За твоята кола колкото и да и вземеш малко ще ти бъдат.Колата на външен вид е убиец,това че е от първи собственик е много голям плюс за чужбина тук не знам кой ще ти го оцени като знаеш хората как разсъждават.Километрите също са важни защото всеки предпочита на 140к от Италия отколкото на реални км от някъде другаде.Дизел от каране не се плаши а от лоша поддръжка ти самият знаеш кое и на колко км си сменил.За колкото и пари да е продадеш все назад ше бъдеш(то това ти е и ясно де).Разгледай цените как вървят и дай цена,която е над средната за пазара защото 100 човека да питаш 101 различни мнения ще ти дадат.
Успех с продажбата!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kostadinovj » 31 Май 2012, 12:47

Ivel написа:според вас каква е реалната цена на мойта кола ,ако тръгна да я продавам и дали въобще някой би имал интерес към нея ?

Само не си писал коя година е! Иначе мисля , че се върти около 22-28-30 к ако е след 2006 седан и без да казваш километрите! Те по авто къщите сигурно и те са на твойте километри ама не ни казват! Винаги пише 150-60 реални! Колата ти е супер! Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 535D

Мнение от Ivel » 31 Май 2012, 13:01

2005 септември месец с новия ключ и с новия тип пепередудки ,които уж не правят толкова проблеми

Потребител
Аватар

Мнение от 30e » 31 Май 2012, 13:24

...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61