Ъпдейт на софтуер на е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Ъпдейт на софтуер на е60
От скрито меню нищо няма да видиш. Модулите се ъпдейтват според хардуерната си версия (понякога и ниво на оборудване) поотделно и няма такова понятие като последна версия за преди и след фейс. Може да се види кога е ъпдейтван даден модул по датата на флашване. За Е6x от доста време няма нищо ново...
Only dead fish follow the stream...
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Искам да си го проверя от скритото меню коя версия е
Originally Posted by http://www.m5forum.com/forums/archive/i ... 61982.html
o enter "Service mode" with your I-Drive...
1- With the display screen up and at the five way menu selection, Depress the I-Drive for 6 seconds.
2- Rotate 3 clicks right, 3 clicks left, 1 Right, 1 Left, 1 Right, Depress the I-Drive.
3- You should now be in "Service Mode" and see the
TV (for Ergo) Radio (for SVS) Versionskontrolle... menu
4- You can scroll through these menus and view quite a bit of information... Much of which is described in various 7 Series posts.
5- To exit "Service mode" hit the menu button.
http://www.youtube.com/watch?v=EEuwpM49f70
Скролваш си менютата и в едно от тях показва коя е настоящата версия. Като се ъпдейтнеш пак проверяваш.

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Много ми е интересно защо при мен не се получава това със скритото меню, а като го пробвам на един приятел с бизнес навигацията става!?
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
sparky01 написа:Искам да си го проверя от скритото меню коя версия еOriginally Posted by http://www.m5forum.com/forums/archive/i ... 61982.html
o enter "Service mode" with your I-Drive...
1- With the display screen up and at the five way menu selection, Depress the I-Drive for 6 seconds.
2- Rotate 3 clicks right, 3 clicks left, 1 Right, 1 Left, 1 Right, Depress the I-Drive.
3- You should now be in "Service Mode" and see the
TV (for Ergo) Radio (for SVS) Versionskontrolle... menu
4- You can scroll through these menus and view quite a bit of information... Much of which is described in various 7 Series posts.
5- To exit "Service mode" hit the menu button.
http://www.youtube.com/watch?v=EEuwpM49f70
Скролваш си менютата и в едно от тях показва коя е настоящата версия. Като се ъпдейтнеш пак проверяваш.
Странно не ми се получава, аз съм с бизнес навигацията незнам дали има значение?
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Странно не ми се получава, аз съм с бизнес навигацията незнам дали има значение?
Няма значение. Както виждаш на клипа, колата също е с бизнес.

sparky01 написа:Странно не ми се получава, аз съм с бизнес навигацията незнам дали има значение?
Няма значение. Както виждаш на клипа, колата също е с бизнес.
ОК успях вчера, в крайна сметка все пак има нещо като "генерална версия" показвана от точно това меню. Моята пише "Build May 2008" и някакви цифри и букви след това. Колата е от преди тази дата, по което съдя че наистина е бил опреснен. Щеше да е супер (чисто от любопитство) да има някъде както при смартфоните история и какво е променено м/у версиите, но естествено от БМВ това ще е фирмена тайна.
Edit: Всъщност намерих нещо такова но е до 2006 http://forums.5series.net/dealer-purchasing-service-forum-23/service-bulletins-19188/
На същия интерфейс ли си седи или има промяна ако го ъпдейтнат
Каква е разликата такъв може ли да стане

- netmurder
- старши ентусиаст
-
axel.folu написа:На същия интерфейс ли си седи или има промяна ако го ъпдейтнат
Колега това което си постнал е CIC, за да стане така ще трябва не само ъпдейт ами и ъпгрейд...
netmurder написа:axel.folu написа:На същия интерфейс ли си седи или има промяна ако го ъпдейтнат
Колега това което си постнал е CIC, за да стане така ще трябва не само ъпдейт ами и ъпгрейд...
Какво по точно?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
axel.folu написа:netmurder написа:axel.folu написа:На същия интерфейс ли си седи или има промяна ако го ъпдейтнат
...
Какво по точно?
Сменя се цялата мултимедия или казано по друг начин устройството където слагаш дисковете / също така и дисплея и някои други неща /...
П.С.Има тема на колегата MadChiken, в която всичко е описано подробно...
netmurder написа:axel.folu написа:netmurder написа:axel.folu написа:На същия интерфейс ли си седи или има промяна ако го ъпдейтнат
...
Какво по точно?
Сменя се цялата мултимедия или казано по друг начин устройството където слагаш дисковете / също така и дисплея и някои други неща /...
П.С.Има тема на колегата MadChiken, в която всичко е описано подробно...
Да аз му писах вече изглежда готино със сигорност и цената е готина