Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
Колеги може ли линк към стара карта за CCC, картите от първата страница не тръгват при мен, пробвах ги на кола с ъпдейтнато CCC и си бачкат екстра, искам да проверя дали при мен проблема е от ъпдейта или просто четеца на DVD-то е заминал.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Линкове няма къде да намериш. Ако някой си пази картата от преди 3-4 години, може да помогне, но се съмнявам, че има такъв колега.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2
- E///MO
- Потребител
-
- Кара: Е60 535d 2008 Mpack
Преди година си качих новите карти, но от около месец и нещо ми изчезнаха иконките за камерите. Да не съм цъкнала някоя опция без да искам или ...? Рових, но не открих активация/деактивация да показва камерите на пътя. Някой да има идея?
E///MO написа:Преди година си качих новите карти, но от около месец и нещо ми изчезнаха иконките за камерите. Да не съм цъкнала някоя опция без да искам или ...? Рових, но не открих активация/деактивация да показва камерите на пътя. Някой да има идея?
Като се зуумна на 100м не ми ги показва и на мен, кат се отдалеча на 200м изкачат. Само не знам трябва ли да сигнализира чрез звук за тях или просто ги вади на картата?

Камерите са в information/on location/speedcams. Няма звукова сигнализация.

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
ivo1bg написа:Линкове няма къде да намериш. Ако някой си пази картата от преди 3-4 години, може да помогне, но се съмнявам, че има такъв колега.
Знам, обърнах нета няколко пъти и нищо, а лесен DIY начин за ъпдейт на IDrive?
- E///MO
- Потребител
-
- Кара: Е60 535d 2008 Mpack
Няма звук и на никой зуум не ги виждам 
Аеро, мерси! Ще пробвам и там да видя утре. Ще пиша резултат.

aero написа:Камерите са в information/on location/speedcams. Няма звукова сигнализация.
Аеро, мерси! Ще пробвам и там да видя утре. Ще пиша резултат.
колеги може ли работещ линк за бизнес навигацията 2015 година
иво1 ако мъже помагай
иво1 ако мъже помагай
- Djongov
- Потребител
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: каквото карам сега
Нека да споделя и моят опти до момента.
Видях темата, свалих DVD3 2015
Записах на диск DVD+R, пускам в колата, нищо - Please insert disk
Записах на диск DVD-R, пускам, казва ми "New DVD Version. Please shut down system and restart after 5 minutes. Прикачил съм снимка.
Изчаках 6-7 минути и рестартирах с задържане на 2-та ejecta + бутона за усилване. Рестартира се, но ми даде пак същото. После върнах стария диск ( Германския, с него дойде колата ) и за почна да дава " DVD read errro! Please check DVD.". Сега го дава и на 2та диска като вкарам, понякога на стария оригиналния от Германия, си тръгва без грешка, но той пъй не работи защото няма България. Като цяло до никъде не стигнах. Да записвам ли наново диск.... трябва ли ми ? Този като гледам си го разчете като цяло.
Видях темата, свалих DVD3 2015
Записах на диск DVD+R, пускам в колата, нищо - Please insert disk
Записах на диск DVD-R, пускам, казва ми "New DVD Version. Please shut down system and restart after 5 minutes. Прикачил съм снимка.
Изчаках 6-7 минути и рестартирах с задържане на 2-та ejecta + бутона за усилване. Рестартира се, но ми даде пак същото. После върнах стария диск ( Германския, с него дойде колата ) и за почна да дава " DVD read errro! Please check DVD.". Сега го дава и на 2та диска като вкарам, понякога на стария оригиналния от Германия, си тръгва без грешка, но той пъй не работи защото няма България. Като цяло до никъде не стигнах. Да записвам ли наново диск.... трябва ли ми ? Този като гледам си го разчете като цяло.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Като цяло, сменяй четящото устройство. В М Кар го имат налично ~180лв
колеги помощ
някой би ли ми дал актуален работещ линк с карта na БЪЛГАРИЯ за BUSINESS navigazia
моля ви
някой би ли ми дал актуален работещ линк с карта na БЪЛГАРИЯ за BUSINESS navigazia
моля ви
- Todor Trayanov
- Потребител
-
Здравейте,колеги
Днес записах ДВД 3 без никакви проблеми.
След като реших да тествам как работи се появи следния проблем.
Поставям диска в ДВД-то и се прочете почти веднага и всичко изглеждаше наред,когато зададох адрес,изобщо не се показа карта,само зелен екран.
След това пробвах какво ли не но винаги едно и също,само зелен екран.Интересното е че повечето от опциите,работеха.
Показваше скоростта на колата,като добавиш лимит на скоростта,също известяваше на борд ком.
Моля ако някои е имал подобен проблем да помага,аз какво ли не пробвах и резултат няма.
Днес записах ДВД 3 без никакви проблеми.
След като реших да тествам как работи се появи следния проблем.
Поставям диска в ДВД-то и се прочете почти веднага и всичко изглеждаше наред,когато зададох адрес,изобщо не се показа карта,само зелен екран.
След това пробвах какво ли не но винаги едно и също,само зелен екран.Интересното е че повечето от опциите,работеха.
Показваше скоростта на колата,като добавиш лимит на скоростта,също известяваше на борд ком.
Моля ако някои е имал подобен проблем да помага,аз какво ли не пробвах и резултат няма.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Запиши си нов диск, на друг комп или друга марка.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2
Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2
Здравейте колеги проблемът ми е следния бях го написал няколко страници назад .. та да кажа пак .. не ми излизат малките улички на навигацията.ЦЦЦ модулът изгоря замених го днес с чисто нов ъпдейтнат на последна версия записах на ново диск и пак същата работа от какво може е да е това и някой има ли подобен проблем става въпрос за ДВД2 ПРО нави.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
ancho11 написа:Здравейте колеги проблемът ми е следния .. бях го написал няколко страници назад .. Та да кажа пак .. не ми излизат малките улички на навигацията.ЦЦЦ модулът изгоря замених го днес с чисто нов ъпдейтнат на последна версия записах на ново диск и пак същата работа от какво може е да е това и някой има ли подобен проблем става въпрос за ДВД2 ПРО нави.
А искаш ли да ни кажеш в кой град се намираш ти и кои точно улици не ти излизат (или да изчакаме момчето с кристалната топка да се вкючи по-късно)?