Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Ми читава е според мен, като гледам с 2 чифта джанти ще дойде, няма следи от удари поне по снимките не може да се каже, салона на седалките е доста намачкан според мен, и черен салон, черна кола, чени прозорци, много черно бе

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
поне от 8 месеца обявата седи
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
И мен това ме притеснява, честно казано. Обявата стои от твърде много време... вярно, цената е горе-долу нормална за това което получаваш, не е твърде занижена, но знам ли... мисля все пак да ида да я видя и да я закарам на сервиз.
Какво означава когато кожата на седалките е така намачкана? Че километрите са повечко? Иначе за черното не ми пречи, таман по генгстъ
Какво означава когато кожата на седалките е така намачкана? Че километрите са повечко? Иначе за черното не ми пречи, таман по генгстъ

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Rennfahrer написа:И мен това ме притеснява, честно казано. Обявата стои от твърде много време... вярно, цената е горе-долу нормална за това което получаваш, не е твърде занижена, но знам ли... мисля все пак да ида да я видя и да я закарам на сервиз.
Като гледам седалките най малко 300к км. е седяно на тях

cocosas написа:SkyDevil написа:Здравейте,
Какво ви е мнението за тази обява?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3i4n4i
10минути я гледам тази кола и се чудя какво си харесал в неяцената ли ? километрите ли ? салона ли ? празна кола можеш да си вземеш и на доста по-ниска цена.
Немога да те разбера. Колата има доста екстри. Първо цената е добра за мен търся е60 за до 17 000. Второ гледам сменени са доста неща по нея и колата е от часно лице, а не от автокъща, където незнам кой я е кърпил.
Ако говориш за салона... не искам кожа... някак не ми допада.
Може ли да обясниш какво имаш на предвид с това -> "празен автомобил"
Rennfahrer написа:И мен това ме притеснява, честно казано. Обявата стои от твърде много време... вярно, цената е горе-долу нормална за това което получаваш, не е твърде занижена, но знам ли... мисля все пак да ида да я видя и да я закарам на сервиз.
Ами не не винаги намачканото означава супер много километри, те салоните се предлагат с различни видове кожа, по-твърда, по-мека, по-еластична и т.н. Мойта примерно е от по-твърдите и на малко по-малко км но близко и е значително по-изпъната. Тук виждам че и дясната седалка е така. Освен километрите, доста износване се получава и ако е карана в града. И ако е само намачкана а да няма износване. Така че според мен точно по намачканото не може да се съди

a1n написа:Rennfahrer написа:И мен това ме притеснява, честно казано. Обявата стои от твърде много време... вярно, цената е горе-долу нормална за това което получаваш, не е твърде занижена, но знам ли... мисля все пак да ида да я видя и да я закарам на сервиз.
Ами не не винаги намачканото означава супер много километри, те салоните се предлагат с различни видове кожа, по-твърда, по-мека, по-еластична и т.н. Мойта примерно е от по-твърдите и на малко по-малко км но близко и е значително по-изпъната. Тук виждам че и дясната седалка е така. Освен километрите, доста износване се получава и ако е карана в града. И ако е само намачкана а да няма износване. Така че според мен точно по намачканото не може да се съди, просто стои грозно според мен. Тук забележи че няма комфортен салон. Тази екстра много ще ти липсва, така че още едно нещо което може да се пазариш за цена надолу.
+1
на един познат на 250 хил. седалките са му като нови.Да обаче кожата е от оная твърдата и по едрозърнеста а и самият той е 60 кг с напикани гащи.

Bo0h написа:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-520d-leder-navi-xenon-8-fach-bereift-m%C3%BCnchen/178421934.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=17&makeModelVariant1.modelDescription=d&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&ambitCountry=DE&zipcode=8&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine
мнения?
Аз съм със същият мотор и колата е супер икономична за този клас афтомобили, извън градско 7, градско София 9 виж темата за разхода на е60 за сравнение. И салона е супер запазен. Колата е на малко киломтри, ама откъм екстри не е кой-знае какво. Няма го комфортният салон, бизнес навигацията е а не проф-а. Въпреки това има шибидах и двузонов климатик, подгрев на седалките. Ръчка е, което според мен е минус, тва не е М5 или някой голям бензинов двигател да се състезаваш и да ти трябва конктрол. Тук търсим комфорт, което автоматика осигурява. Иначе колата е супер, цената също

Колкото и добре да изглежда сигурно ще дадеш още 5 хил. лева да я докараш , регистрираш и обслужиш.
Почти половината от парите които струва като нова а все пак е 5 годишна.Сам решаваш.
Почти половината от парите които струва като нова а все пак е 5 годишна.Сам решаваш.
- karakondji
- Потребител
-
- Кара: E60 535D
Bo0h написа:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-520d-leder-navi-xenon-8-fach-bereift-m%C3%BCnchen/178421934.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=17&makeModelVariant1.modelDescription=d&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&ambitCountry=DE&zipcode=8&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine
мнения?
Според мен е надценена с поне 5 000 евро. Дълго време избирах е60 и доста коли огледах. Единственото нещо, което ме грабва в тази кола са малкото километри, което не ми се струва достатъчен мотив да дам 5 000 + евро в повече.
- turbobg93
- Потребител
-
- Кара: 335d
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
turbobg93 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11372953001135787&f1=details&slink=3iydzg
Какво мислите за тази кола?
Тази кола не е фейс, фейса почва 02/2007г. някой е слагал допълнително фаровете и стоповете...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
netmurder написа:turbobg93 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11372953001135787&f1=details&slink=3iydzg
Тази кола не е фейс, фейса почва 02/2007г. някой е слагал допълнително фаровете и стоповете...
Е то т'ва си го пише в описанието на обявата!
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
sandini написа:netmurder написа:turbobg93 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11372953001135787&f1=details&slink=3iydzg
Е то т'ва си го пише в описанието на обявата!
Да наистина е така, не съм го прочел просто.. Видях заглавието че пише фейс и от това се подлъгах....
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!