Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Скоро на пазара ще излезе една е60ка синя с нова боя, спортен волан, чип, че някой ще и се зарадва много какъв запазен автомобил си е взел
. Колата пристигна в сервиза на мой приятел задницата и така нагъната като хармоника. Там гледах как я правят по точно как направиха от 2 талиги една
след заварките кита и боята трудно различих къде е надена, при положение, че корите още не са сложени... за след това просто незнам. Че имайте в предвид какви коли запазени може да си намери човек тука на изгодна цена 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

spower написа:Скоро на пазара ще излезе една е60ка синя с нова боя, спортен волан, чип, че някой ще и се зарадва много какъв запазен автомобил си е взел. Колата пристигна в сервиза на мой приятел задницата и така нагъната като хармоника. Там гледах как я правят по точно как направиха от 2 талиги една
след заварките кита и боята трудно различих къде е надена, при положение, че корите още не са сложени... за след това просто незнам. Че имайте в предвид какви коли запазени може да си намери човек тука на изгодна цена
Ако излязат две или три такива как да разпознаем коя е тази за която говориш.
- spower
- старши ентусиаст
-
По колонката може да се види влакнестия кит отвътре. Чип М волан син металик. Продавача е моргаджия
Няма рег номер за съжаление.

- spower
- старши ентусиаст
-
iceblast написа:Рама да беше барнал
Мислех си го ама малко нагло щеше да е

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
бе той да и направи цена да видиш как ще замине за 1 седмица .. хората им се кара Е60 и това е .. един приятел само за това бръщолеви и накрая ще вземе някоя лъскачка усещам го 

Колеги, дайте някакво мнение за тази, може някой да познава собственика или колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11365350084830797&f1=details
Беше на 25800, сега гледам е свалил 2 бона. Това, че е написал, че е 192 к.с. не знам как да го тълкувам, едва ли не знае какво продава.
Гледам, че тук http://www.cars.bg/c275055 е написал 197 к.с. Възможно ли е колата да не е фейслифт, а да е с новия 3 литров двигател?
П.С. Наясно съм, че е 525 и точно това търся. Нека отговорите не са в посока "по-добре 530".
Беше на 25800, сега гледам е свалил 2 бона. Това, че е написал, че е 192 к.с. не знам как да го тълкувам, едва ли не знае какво продава.

П.С. Наясно съм, че е 525 и точно това търся. Нека отговорите не са в посока "по-добре 530".

dimodi написа:Колеги, дайте някакво мнение за тази, може някой да познава собственика или колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11365350084830797&f1=details
Беше на 25800, сега гледам е свалил 2 бона. Това, че е написал, че е 192 к.с. не знам как да го тълкувам, едва ли не знае какво продава.![]()
тази не ти ли харесва повече?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
kolp написа:тази не ти ли харесва повече?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Цената е 5к отгоре, а е и нов внос като гледам. Регистрация, застраховки и сметката става съвсем дебела. Честно казано предпочитам кола от собственик, карана в България, а не от търговец.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
И според мен втората е къде по-добрия избор,разбира се само преценка по снимки.А и това предифейсово 525д 192-197 к.с. ???? странно ми звучи.
Втората си има и доколкото виждам и регистрация и преглед и винетка и застраховка.И ако не и повечко екстри от първата,по добрата скоростна кутия и т.н...
Щом при цена 25800 е имал интерес някой към първата,не виждам 3К лева да са непреодолима пречка за фейслифтов модел.
разбира се всичко това са мои мисли и забравям че М пакета е жизненоважен в България и може да продаде и най-големия курник за отрицателно време
.Затова и автоджамбазчетата се изучиха-по добре да инвестираш 600 лева в брони и да продадеш веднага,отколкото да чакаш да кълве рибата.
Втората си има и доколкото виждам и регистрация и преглед и винетка и застраховка.И ако не и повечко екстри от първата,по добрата скоростна кутия и т.н...
Щом при цена 25800 е имал интерес някой към първата,не виждам 3К лева да са непреодолима пречка за фейслифтов модел.
разбира се всичко това са мои мисли и забравям че М пакета е жизненоважен в България и може да продаде и най-големия курник за отрицателно време

Вярно, че и втората има регистрация и всичко останало, сега се загледах. Табелите на автокъщата ме заблудиха. Искам кола в движение, която се кара постоянно, а не наскоро внесена, закрепена за продаване барака. При първата М-пакета изглежда да е оригинален. Една проверка на ВИН-а ще изясни този въпрос. Откъм екстри и първата си има тези, които са ми важни, като изключим комфортните седалки.
Тази също ми хвана окото, въпреки, че е 530 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371658443336840&f1=details. Салон в този цвят страшно много ми харесва. Знам, че я продава колега от форума, обявата я има и тук. Не искам да засегна никого нито да слагам всички под един знаменател, но като видя обява от Враца или Дупница много стряскащо ми действа. Може би колегата, който я продава може да даде тук малко допълнителна информация и да разсее евентуални съмнения относно произхода. Или примерно защо колата е регистрирана, а не виждам нито лепенка за застраховка, нито за технически преглед.

Последна промяна dimodi на 03 Юли 2013, 20:36, променена общо 1 път
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
jordanpar написа:М пакета е жизненоважен в България и може да продаде и най-големия курник за отрицателно време
Ей тва е истината, важно е да караме най-големия кош, обаче като минаваме покрай кафето М-пакета го виждат всички

Добре дошли в България

Only dead fish follow the stream...
М-пакета не ми е приоритет, но ако го има е разбира се добре дошъл. 

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Тук нито един не си призна ''искам Е60 М пакет,с глезотийки и шукарийки ,с джанти-манти за колкото е възможно по - тънка цена''.
Аз поне от собствен опит-трима са идвали да ми гледат колата и двама от тях направо си казаха ''Абе не ме интересува какво ми изброяваш че си сменил или подновил или добавил към колата,М брони ако сложиш и ще я взема,имай ме в предвид''.В крайна сметка си я оставих за по-дългите пътувания по ''хубавите'' пътища в България.
Аз да имам да избирам между две префейски и една поне реален фейс -няма повече от 2 минути да се чудя към коя обява да тръгна първо.
Особено тоя от Враца бих го питал ''Бе мама му стара кой глупак ще си вземе точно дизелово Е60 през далечната 2005та за 60К евро за да навърта по 20К километра на година???''
Плюс това димоди ти каза че не търсиш кола от ''търгаш'',е по една бърза справка за ''съфорумника'' продаващ врачанската Е60 той е точно в тази категория,цитирам
Но пък същия продаде една 6та серия за под 14К евро,явно знае къде да намира топ цени
Както и да е,да върви мохабета.
Аз поне от собствен опит-трима са идвали да ми гледат колата и двама от тях направо си казаха ''Абе не ме интересува какво ми изброяваш че си сменил или подновил или добавил към колата,М брони ако сложиш и ще я взема,имай ме в предвид''.В крайна сметка си я оставих за по-дългите пътувания по ''хубавите'' пътища в България.
Аз да имам да избирам между две префейски и една поне реален фейс -няма повече от 2 минути да се чудя към коя обява да тръгна първо.
Особено тоя от Враца бих го питал ''Бе мама му стара кой глупак ще си вземе точно дизелово Е60 през далечната 2005та за 60К евро за да навърта по 20К километра на година???''
Плюс това димоди ти каза че не търсиш кола от ''търгаш'',е по една бърза справка за ''съфорумника'' продаващ врачанската Е60 той е точно в тази категория,цитирам
bigmata написа: ,,,,,,, Постоянно пътувам за коли,но какви цени виждам за,,,,,
Но пък същия продаде една 6та серия за под 14К евро,явно знае къде да намира топ цени

Както и да е,да върви мохабета.
Последна промяна jordanpar на 03 Юли 2013, 21:18, променена общо 1 път
Аз лично М-пакета дори не бих го нарекъл "екстра", въпреки че се води такава при първоначална конфигурация и покупка на колата. Екстри за мен са по-скоро неща като профи навигация, комфортни седалки, подгрев на седалките, че дори и къп холдърите - все неща, които правят колата по-удобна по време на пътуване и правят престоя ми в нея по-приятен, а не виждам как точно М-пакета допринася за това. Относно "тънката цена" - не мисля, че цена от 21-22к за Е60 е "тънка", а по-скоро средна за модела. Все пак цените им вече започват 14-15к.