ВНИМАНИЕ: Кражби в кв. Надежда, откраднаха ми CCC модул
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Re: ВНИМАНИЕ: Кражби в кв. Надежда, откраднаха ми CCC модул
На мен БулИнс са ми плащали откраднати огледага, без никакви части от тях. Писах писмо и като редовен клиент ми платиха колкото да си ги купя втора ръка. Същите година по-късно след като ми откраднаха колата, ме бавиха 12 месеца докато ми изпратят парите. Истината е, че спасение няма, 18 системи против палене гарантират само, че сутринта ще е на улицата, но дали няма да липсва нещо от нея...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ultrashock
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i автоматик 04'
- Мечтае да кара: F10
Не, нищо не съм писал. Дадох им само проформа за модула и след 2 седмици това е резултата. Проформата беше за 800 лв., а тук са включили и лайсната, явно тя е 92,94 лв.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Да почерпиш осен 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
ultrashock написа:Не, нищо не съм писал. Дадох им само проформа за модула и след 2 седмици това е резултата. Проформата беше за 800 лв., а тук са включили и лайсната, явно тя е 92,94 лв.
ЕМи колега мерси , вече знам къде автокаско в дженерали! Не че нещо ама ти и аларма нямаше и ти платиха .... то нашите с аларми не искат да плащат а при теб

- ultrashock
- младши ентусиаст
-
Малко като реклама се получи, но си е самата истина. От лични наблюдения и каквото съм изчел тук, разбирам, че само там плащат изчезнали части. Дали защото ми свършва каското след няколко дни и искат да ме зарибят да остана при тях, не знам, но факта е че парите са в сметката сега ще обслужа скоростите, да не ме боли глава после, така и така бях ги отписал тези пари.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ultrashock написа:Малко като реклама се получи, но си е самата истина. От лични наблюдения и каквото съм изчел тук, разбирам, че само там плащат изчезнали части. Дали защото ми свършва каското след няколко дни и искат да ме зарибят да остана при тях, не знам, но факта е че парите са в сметката сега ще обслужа скоростите, да не ме боли глава после, така и така бях ги отписал тези пари.
И на мен в Аллианц ми оставаха няколко седмици още каско, но решиха да не плащат, което преля чашата и ме отказа като клиент, хубавото е, че и доста познати в последствие се махната от тях точно заради високата премия и липсата на адекватно заплащане. Най-много ми хареса като го питах инспектора защо са ми платили патрона, след като и той липсваше? Нали липсващи елементи уж не се покриват? Еми виждало се, че е изкормен или както там го нарече. И тогава му викам - ааа,а навито и другите елементи сам съм ги свалил и после за достоверност съм изпръскал и пожарогасителя ли? И тоя ме гледа така

Последна промяна Dextuar на 13 Май 2016, 9:49, променена общо 1 път
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Не е вярно, че само там плащат изчезнали части. От брокера ми знам, че ако има разбито стъкло, щетата се води грабеж и не могат да ти откажат. Ако случайно ти откажат, много лесно се оборват в съда, дори с извънсъдебно споразумение.
doncheff написа:Не е вярно, че само там плащат изчезнали части. От брокера ми знам, че ако има разбито стъкло, щетата се води грабеж и не могат да ти откажат. Ако случайно ти откажат, много лесно се оборват в съда, дори с извънсъдебно споразумение.
И аз получих подобна информация, дано не се стига до там.
- ultrashock
- младши ентусиаст
-
doncheff написа:Не е вярно, че само там плащат изчезнали части. От брокера ми знам, че ако има разбито стъкло, щетата се води грабеж и не могат да ти откажат. Ако случайно ти откажат, много лесно се оборват в съда, дори с извънсъдебно споразумение.
Опита на колеги и не само колеги, показва, че липсващи модули не се плащат, дори и при разбито стъкло и документ от полиция. При мен не знам какво се случи точно, но някакви минах между капките.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
ultrashock написа:doncheff написа:Не е вярно, че само там плащат изчезнали части. От брокера ми знам, че ако има разбито стъкло, щетата се води грабеж и не могат да ти откажат. Ако случайно ти откажат, много лесно се оборват в съда, дори с извънсъдебно споразумение.
Опита на колеги и не само колеги, показва, че липсващи модули не се плащат, дори и при разбито стъкло и документ от полиция. При мен не знам какво се случи точно, но някакви минах между капките.
Между другото, забелязал съм, че най-много ги чукат такива хора, дето не си търсят своето. Ако мислиш, че си прав, преследвай до край. Те застрахователите са само мутри. Пък и тва им е работата - да ти откажат. Ако се подаде жалба или се заведе дело, нещата стават вече съвсем други...
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Попринцип е така, трябва да ги тормозиш до край и да отстояваш позицията си с всички средства - иначе ... Естествено се правят на ударени ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ivan_petkov
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 525d LCI
- Мечтае да кара: F90
Това е България всеки гледа да мине по тънкото и да ви вземе парите говоря за каското . Скоро ми изтича договора и за сигурност ще гледат пак да ме зарибяват патоците . Направо ги режа , няма какво да ги мисля . Ако нещо ми се повреди колата ще си бъркам по джоба и това е . Така ще я карам докато не видя коректни застрахователи . То бива бива от тарикати
, обаче за тия които са на лизинг няма да им е лесно
.
Какви мутри бе гледам на алианц излезли двама трътлести с някакво рисувано петно по врата по 1.65-170
...
Поздрави!

Какви мутри бе гледам на алианц излезли двама трътлести с някакво рисувано петно по врата по 1.65-170

Поздрави!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
ivan_petkov написа:Това е България всеки гледа да мине по тънкото и да ви вземе парите говоря за каското . Скоро ми изтича договора и за сигурност ще гледат пак да ме зарибяват патоците . Направо ги режа , няма какво да ги мисля . Ако нещо ми се повреди колата ще си бъркам по джоба и това е . Така ще я карам докато не видя коректни застрахователи . То бива бива от тарикати, обаче за тия които са на лизинг няма да им е лесно
.
Какви мутри бе гледам на алианц излезли двама трътлести с някакво рисувано петно по врата по 1.65-170...
Поздрави!
Само се моли да не ти я гепят, че на последак ги хваща липсата яко
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Feelhigh
- Потребител
-
- Кара: E60 530D
- Мечтае да кара: M6 GranCoupe
На мен ми откраднаха фаровете наскоро от Дианабад, фейслифт 2009та Е60 530д. Разбито предно дясно стъкло, отворен капак и така... Направо ми се приплака сутринта като я видях - та сега си търся читава аларма, ако може да е в ключа и да е на прилична цена.
За джамбазите думи нямам - и аз бих им отрязал пръстите както доста колеги от форума. Сега търся гараж... или поне охраняем паркинг в района.
За джамбазите думи нямам - и аз бих им отрязал пръстите както доста колеги от форума. Сега търся гараж... или поне охраняем паркинг в района.

Значи най-вероятно и при мене така са искали да правят.
Питал съм и са ми отговаряли, че за да се свали фар, трябва и бронята да се свали.
Няма спасение вече...
Питал съм и са ми отговаряли, че за да се свали фар, трябва и бронята да се свали.
Няма спасение вече...