От ромб към Flip Key
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
От ромб към Flip Key
Здравейте колеги! Виждам, че продават ключове Flip Key /като на снимката/ 868 Mhz CAS2 със заготовки HU92.
Мисля да си купя въпросния ключ с платките, чипа и заготовката. Та въпроса ми е трябва ли да отида при специалист да ми обучи новия ключ да работи като оригиналния или мога и сам да сторя тази процедура

Мисля да си купя въпросния ключ с платките, чипа и заготовката. Та въпроса ми е трябва ли да отида при специалист да ми обучи новия ключ да работи като оригиналния или мога и сам да сторя тази процедура

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: От ромб към Flip Key
xm_net написа:С този ключ специално (868 MHz/CAS2) сам нищо не можеш да направиш!
Ясно, някой запознат ли е как вървят цените да ми направят всичките "упражнения"
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
80лв ключ + 80лв обучаване
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Вземи си го от алито, пълно е и иди да ти го програмират.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Колега, спор няма, че изглежда много по-добре от ромба, но няма ли да е малко досадно на всяко палене да го разгъваш? На А6-ците оригиналните се чупеха, а не са китайски. Дали ще издържи достатъчно дълго?
- b00st
- User
-
От палене няма да се счупи, ама некой път ако заклини заключването на волана и го напънеш може и да сгъне. На вагените са си такива и нищо им няма.
От ромб към Flip Key
Имах от предния модел флип кей (форма като на Е90 ключа), но се се развали механизма на острието след 2г ползване. Поръчах си друга кутийка от алито, но гнездото за платката не пасваше на ромбоидната платка, не беше направено както трябва. Бутоните също не се натискаха, китайска му работа.

Относно модела на ключа от темата - няма да стане, както е при мен - вадиш ромбоидната платка от стария ключ и я слагаш в новата кутийка, а ще трябва програмиране на нейната си платка, която е различна по форма очевидно.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Относно модела на ключа от темата - няма да стане, както е при мен - вадиш ромбоидната платка от стария ключ и я слагаш в новата кутийка, а ще трябва програмиране на нейната си платка, която е различна по форма очевидно.
- b00st
- User
-
Ромбоидния не го съсипвай колега, това е кощунство. Такъв ключ оригинален нов струва 350 лв, ако е здрав трябва да си луд, да го срежеж като първия човек.... 
Правиш си просто нов разгъващ, оригиналния резервен и така.

Правиш си просто нов разгъващ, оригиналния резервен и така.
Хехе, не съм го съсипал, спокойно. Направих си друг с оригинална платка просто

И аз от край време искам да подменя, прехвърля, направя нов ключ.
Когото и да попитам, разубеждават ме заради китайските кутийки, не са качествени, не карат много, бутони не хващат и т.н. и т.н.
Предполагам от миналата година са направили по-хубави или е същото положението?
Когото и да попитам, разубеждават ме заради китайските кутийки, не са качествени, не карат много, бутони не хващат и т.н. и т.н.
nikolae написа:И аз от край време искам да подменя, прехвърля, направя нов ключ.
Тези, които имитират кутийката на Е90 определено не стават! Винаги има какво да се "доработва", за да пасне платката, механизмът за отваряне/затваряне е сложен и капризен, в много от случаите колата изобщо не пали, защото след преместването на платката в новата кутийка транспондерът се отдалечава повече от допустимото и изобщо казано накратко - не си заслужава. Ако искаш сгъваем ключ, можеш да потърсиш от новите модели, които имитират ключовете за F-ките, съвсем различна конструкция и качество на изпълнение. Ако пък просто искаш да смениш кутийката на доброто старо "ромб"-че не мисля, че е проблем, намират се съвсем прилични, като изработка и трайност!
Това, което ме дразни най-много е стърчащият ключ, особено като го нося в джоба, затова търся някаква кутийка.
От Е90/Е60 оригинална кутия на ключа не може ли да се ползва, за да се "прехвърли" ромб ключа в нея, без да се ползват китайчета?
В краен случай можете ли да препоръчате... най-хубавите и здрави, в които може да се прехвърли ромба, дори и от F серия да бъдат?
От Е90/Е60 оригинална кутия на ключа не може ли да се ползва, за да се "прехвърли" ромб ключа в нея, без да се ползват китайчета?
В краен случай можете ли да препоръчате... най-хубавите и здрави, в които може да се прехвърли ромба, дори и от F серия да бъдат?
- b00st
- User
-
nikolae написа:Това, което ме дразни най-много е стърчащият ключ, особено като го нося в джоба, затова търся някаква кутийка.
Е тоя от първата снимка, познавам няколко човека, които са доволни от ключа засега. Но отскоро го ползват.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2