CiC от BMW e90 може ли да се монтира на E60?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bmwswed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw е70 x5
- Детайли за колата: e70 3.0D Xdrive
CiC от BMW e90 може ли да се монтира на E60?
Искам да питам по запознатите с тази тема!!!Отдавна си търся CiC Retrofit за моята кола, но както знаете много е трудно да се намери втора употреба на удобна цена!!!Един ми предлага CiC от BMW e90, искам да питам дали ще стане на E60 ако се купи предния панел отделно?Доколкото знам дисплея е стандартен но за самия CiC не съм сигурен...Благодаря ви предварително!!!
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
- Bmwswed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw е70 x5
- Детайли за колата: e70 3.0D Xdrive
Re: CiC от BMW e90 може ли да се монтира на E60?
MadChicken написа:Може.
Благодаря колега!!!
- MadChicken
- Legendary
-
Панела си е панел, като изключим факта че струва 220лв...
По-важното е, че въпреки че може да се използва модул от E90 в E60 процедурата далеч не е Plug & Play и съвсем не става само с кодиране нито дори със стандартно програмиране.
Някой да не си помисли че като го купи и хоп ще тръгне... То и за това цените на модули от E90 са по-ниски от такива от E60.
По-важното е, че въпреки че може да се използва модул от E90 в E60 процедурата далеч не е Plug & Play и съвсем не става само с кодиране нито дори със стандартно програмиране.
Някой да не си помисли че като го купи и хоп ще тръгне... То и за това цените на модули от E90 са по-ниски от такива от E60.
Only dead fish follow the stream...
Модулите са еднакви, просто панелите са различни? В такъв случай, освен допълнителната цена, която трябва да заплатиш за панела и там гимнастиките, които ти знаеш как се правят за подкарването, или има нещо по-специфично, когато е от Е90?
Има комплекти на наистина добра цена, но за Е90.
Има комплекти на наистина добра цена, но за Е90.
- MadChicken
- Legendary
-
Те за това са на такава "добра" цена, щото после седят на рафта неизползваеми ...
По думите ти разбирам, че има някакво препятствие, но въпросът ми беше какво точно е то 

- MadChicken
- Legendary
-
Прекрасно ти разбрах въпроса, просто смятам да пропусна отговора.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
MadChicken написа:Прекрасно ти разбрах въпроса, просто смятам да пропусна отговора.
Типично за БГ форум, и как се вика в такива случаи добре, че са чуждите форуми та да разбереш отговора
- MadChicken
- Legendary
-
Абсолютно съм съгласен
Напред! Науката е слънце ... ако ме разбирате какво имам предвид

Напред! Науката е слънце ... ако ме разбирате какво имам предвид
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Е то в случая колегата с това си изкарва хляба, едва ли ще сподели такава информация... Така ги виждам аз нещата де...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- MadChicken
- Legendary
-
По-скоро ми е хоби, и като такова ми е коствало огромно количество време и сериозни финансови средства за тестове и оборудване. В случая това няма чак такова значение, по интересното е че в подфорум, в който 3-те топ теми са: разход на гориво, мнения за начинаещи и сбирки за ядене на кюфтета ми обясняват, че не споделям информация, при положение че съм общо взето почти единствения, който всъщност съвсем сам прави нещо различно по колата си, без да задава въпроси и да търси помощ...
Та ще ме извиняват перничани, ама са объркали рейса.
П.С. Без лоши чувства както обикновено
Та ще ме извиняват перничани, ама са объркали рейса.
П.С. Без лоши чувства както обикновено

Колега, това е до човек! В случай, че искаш да споделиш - споделяш, без значение каква е аудиторията, защото твойте теми са по-скоро да се изфукаш какво имаш и покрай това да има клиенти, на хобито ти. Информацията, с която си отворил път на знанията си е достъпна и гаранция си ползвал темите, които съм прочел и аз и нещата далеч не са толкова сложни. Колкото до инвестицията ти - евала, доста си вкарал в части и ръчка е, което никой не ти оспорва, но тези инвестиции са избити, защото са ти доставили кефът от добре свършената работа.
Въпросът тук е друг, аз лично ако мога да помогна с информация го правя, вече ако някой те кара да му отделяш от личното си време, което е предвидено за друго трябва да и а съответното заплащане. Ти ако го правиш това няма да изгубиш клиентите си, защото хората които не им е хоби да ръчкат, а имат желание да постигнат крайният ефект пак ще дойдат при теб да им го направиш.
Равносметката за CIC компелта е окло 1300-1400лв. Като това не включва допълнителните кабели, от които реално трябва да се набавят конекторите главно.
П.П. Може да сложиш цена на услугата поставяне на CIC, така че тънкачите, които си набавят частите от иБей да могат да се възползват от знанията ти. Просто главната идея е да сме си от полза, на теб явно няма как някой да ти помогне в тази насока, но има неща, с които колеги могат да са от полза, а има и хора, които заслужават да им помогнеш защото са пичове.
П.П.2 За хората, които не уважават скаричката и селската обстановка ще докарам един готвач, да ви прави задушени/на скара зеленчуци, суши, че да са довлони всички(абсолютно сериозно), защото с извинение, но сбирките които правим и то със скарата не са нещо, от което трябва да се срамуваме, а точно обратното, разбирам че не е по вкуса на всички, но съдба.
П.П.3 Преди да отлажете офертата ми за сушито вижте колко е апетитно!

Въпросът тук е друг, аз лично ако мога да помогна с информация го правя, вече ако някой те кара да му отделяш от личното си време, което е предвидено за друго трябва да и а съответното заплащане. Ти ако го правиш това няма да изгубиш клиентите си, защото хората които не им е хоби да ръчкат, а имат желание да постигнат крайният ефект пак ще дойдат при теб да им го направиш.
Равносметката за CIC компелта е окло 1300-1400лв. Като това не включва допълнителните кабели, от които реално трябва да се набавят конекторите главно.
П.П. Може да сложиш цена на услугата поставяне на CIC, така че тънкачите, които си набавят частите от иБей да могат да се възползват от знанията ти. Просто главната идея е да сме си от полза, на теб явно няма как някой да ти помогне в тази насока, но има неща, с които колеги могат да са от полза, а има и хора, които заслужават да им помогнеш защото са пичове.
П.П.2 За хората, които не уважават скаричката и селската обстановка ще докарам един готвач, да ви прави задушени/на скара зеленчуци, суши, че да са довлони всички(абсолютно сериозно), защото с извинение, но сбирките които правим и то със скарата не са нещо, от което трябва да се срамуваме, а точно обратното, разбирам че не е по вкуса на всички, но съдба.
П.П.3 Преди да отлажете офертата ми за сушито вижте колко е апетитно!

Последна промяна iceblast на 05 Юли 2014, 19:54, променена общо 1 път
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Най ми е кеф като някой се мисли, че светът се върти около него и всички останали пасат трева, и особено пък администратор в Интернет доставчик. Както казах по горе типично за БГ форум.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2