Къде се намира антенния модул на е 60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- damian_drinkov
- Потребител
-
Къде се намира антенния модул на е 60
Някой може ли да сподели къде се намира тоя модул.Четох за е61 за е60 не намерих.Имам проблем с отключването от ключа.Като го доближа до антена работи на повече от 1метър не.Отворих капака под третия стоп в купето,антената се вижда но нищо повече.Ще сам благодарен на всеки който сподели как да го открия и ремонтирам евентуално.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Къде се намира антенния модул на е 60
Сменяш с друг модул. Аз моя го взех за 100лв. може да нямаш обхват и от слаба батерия
- damian_drinkov
- Потребител
-
adovet написа:Сменяш с друг модул. Аз моя го взех за 100лв. може да нямаш обхват и от слаба батерия
смених батерията.
колеги, ако може някой да ми каже с каква букса влиза антенния кабел за радиото?
ляво или дясно

ляво или дясно

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Нито една от двете, куплунга е на "факра".
хм, взел съм си това

какви адаптери ще ми трябват значи, за да го свържа към радиото

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Колега, радиото на Е60 само по себе си е доста силно, не знам за какво ти са усилватели...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Atsalov
- Ацалов
-
SDLS написа:хм, взел съм си това
УжасТ!

Силно ако съм в София или Пловдив, в по-малките градове и в голяма част от пътищата хваща БНР и Дарик, другите я ги има, я пращят, я изчезнат... Ще видим тези дни дали ще има резултат, взел съм го вече, ако и така няма ще се мисли нова антена, защото в момента нормално радио нямам. Пробвах с друго E60 в моя град, отново същото, така че не надценявайте сигнала на Е60, не е толкова добър колкото го изкарвате. Имам едно служебно Ренце, хваща около 15-20 станции тук, в голям град не мога да ги преброя. Да не говорим, че и музиката му е по-добре. Общо взето голямо осиране на BMW откъм музика, ако не си платил като за екстра.
- adovet
- старши ентусиаст
-
SDLS написа:Силно ако съм в София или Пловдив, в по-малките градове и в голяма част от пътищата хваща БНР и Дарик, другите я ги има, я пращят, я изчезнат... Ще видим тези дни дали ще има резултат, взел съм го вече, ако и така няма ще се мисли нова антена, защото в момента нормално радио нямам. Пробвах с друго E60 в моя град, отново същото, така че не надценявайте сигнала на Е60, не е толкова добър колкото го изкарвате. Имам едно служебно Ренце, хваща около 15-20 станции тук, в голям град не мога да ги преброя. Да не говорим, че и музиката му е по-добре. Общо взето голямо осиране на BMW откъм музика, ако не си платил като за екстра.
Колега ти да не си сложил някой респром в твоята. За първи път чувам някой да се оплаква от фабричната музика в Е60 [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
- Atsalov
- Ацалов
-
SDLS написа:Силно ако съм в София или Пловдив, в по-малките градове и в голяма част от пътищата хваща БНР и Дарик, другите я ги има, я пращят, я изчезнат... Ще видим тези дни дали ще има резултат, взел съм го вече, ако и така няма ще се мисли нова антена, защото в момента нормално радио нямам. Пробвах с друго E60 в моя град, отново същото, така че не надценявайте сигнала на Е60, не е толкова добър колкото го изкарвате. Имам едно служебно Ренце, хваща около 15-20 станции тук, в голям град не мога да ги преброя. Да не говорим, че и музиката му е по-добре. Общо взето голямо осиране на BMW откъм музика, ако не си платил като за екстра.
Вероятно имаш фолио на задното стъкло или проблем с антенния модул.
Atsalov написа:
Хм, ами явно тук се крие разковничето на проблема. Колата беше с много светло фолио, оставих я отзад да я направят тъмно, отивам да си я вземам и ми съобщават, че сложили втори пласт фолио върху първия, щото предното било мн скъпо, да не го махали и така и си остана. Не знаех, че фолиото влияе на антената

- Atsalov
- Ацалов
-
SDLS написа:Atsalov написа:
Хм, ами явно тук се крие разковничето на проблема. Колата беше с много светло фолио, оставих я отзад да я направят тъмно, отивам да си я вземам и ми съобщават, че сложили втори пласт фолио върху първия, щото предното било мн скъпо, да не го махали и така и си остана. Не знаех, че фолиото влияе на антенатаЩе ида да махна светлото тези дни, дано има подобрение. Благодаря за помощта
А може и при самия монтаж да са нарязали антените с макетен нож, докато са изрязвали фолиото.
- adovet
- старши ентусиаст
-
При мен съм с много тъмно фолио и няма някакво намаляване на сигнала
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2