Смяна цвета на веждите с бял.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- yordanovdir
- кандидат ентусиаст
-
Смяна цвета на веждите с бял.
Здравейте,
Понеже предстои отваряне на фаровете, си мисля дали да не свърша и тази работа.
Първия въпрос, който възниква е какви диоди трябва да се използват като тип, размери, мощност или напрежение(с електриките съм доста общо запознат)?
Втория въпрос е монтирайки и по-силно светещи ейнджъли, дали светлината от веждите няма да стане доста по-слабо видима от ейнджълите, като е бяла и комбинацията ейнджъли/вежди да стане кофти?
Всякакви конструктивни мнения са добре дошли и да не забравяме, че всеки има право на собствен вкус.
Поздрави,
Боян Йорданов
Първия въпрос, който възниква е какви диоди трябва да се използват като тип, размери, мощност или напрежение(с електриките съм доста общо запознат)?
Втория въпрос е монтирайки и по-силно светещи ейнджъли, дали светлината от веждите няма да стане доста по-слабо видима от ейнджълите, като е бяла и комбинацията ейнджъли/вежди да стане кофти?
Всякакви конструктивни мнения са добре дошли и да не забравяме, че всеки има право на собствен вкус.
Поздрави,
Боян Йорданов
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Смяна цвета на веждите с бял.
Колега, дай снимка да сдобием по-добра представа 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
- bijuto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp
yordanovdir написа:Здравейте,
Поздрави,
Боян Йорданов
Тук на тези клипчета може да прецениш- бели вежди с бели рингове:
http://www.youtube.com/watch?v=dXYhGd6mwWE
http://www.youtube.com/watch?v=UwsSU_6Kh8M
- yordanovdir
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за отговорите.Въпреки "огромния" интерес, ето една обширна тема по въпроса, за тези на които е интересно:http://forums.5series.net/e60-parts-accessories-mods-22/ultimate-eyebrow-upgrade-68197/
- chomukliev1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90
Здравейте колеги интересува ме как да си сменя крушките на веждите с бели.Понеже дръпнах буксата но на нея нямаше кръшка...благодаря предварително. 

Не знам от какъв зор ги правите тези неща, макар че е въпрос на вкус но оранжевата вежда за мен е много по-красива отколкото бели, сини и т.н.
- yordanovdir
- кандидат ентусиаст
-
chomukliev1 написа:Здравейте колеги интересува ме как да си сменя крушките на веждите с бели.Понеже дръпнах буксата но на нея нямаше кръшка...благодаря предварително.
Смяната на цвета е по-тегава(за някой интересна) от смяна на крушки.В посочената тема е обяснено как се стига до диодите, които трябва да се сменят-реже се корпуса на веждите.Един от проблемите, които някой колеги са имали след това е поява на конденз във веждите.Друг проблем, който за сега не мога реша е точния тип диоди, който трябва да се използва.За pre-LCI са така наречените PIRAHNA(което май е доста общо название, нещо като гедоре).CREE предлагат около 12 вида такъв тип диоди със сходни параметри.Кой обаче е точния, все още не знам.
- chomukliev1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90
Благодаря колега май ще си ги оставя така 

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Щом ги сменят начи може.Просто тука няма кой да ми ги смени,иначе бих ги сменил.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Има, защо да няма, щом рингове сменят, което е доста по-сложно... Просто цените не им харесват на хората 

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Ще ми кажеш къде и колко като се видиме
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- edextreme1
- Потребител
-
- Кара: Бмв е60
- Мечтае да кара: Бмв х6
Здравейте искам да попитам някой може ли да ми даде точно какви диоди да си купя бели ? И ит къде качествени
- valeyvaley
- Потребител
-
- Кара: Е60 525д`06
- Мечтае да кара: самолет
Колеги на мен пък (Веждите и ринговете не ми светят ) крушките работят , дали проблемът идва от light module
единствено късите и дългите фарове работят ... моля за помощ 

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
timur_lenk написа:Ще ми кажеш къде и колко като се видиме
При колегата atsalоv съм виждал как сменя вежди и слагат рингове
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2