проблем със запалването?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем със запалването?
от скоро имам 530д Е60 2004г и имам сериозен проблем със запалването на колата
всичко започна миналата седмица, опитах да запаля, но нямаше никакъв ток при завъртане на ключа, извиках един познат, който е работил за бмв сервиз, а сега си има самостоятелен и той ми каза че е от акумулатора, направи диагностика, взех нов акумулатор и чседмица си палеше без проблем, а вчера пак същия проблем
аз си мисля че може да е от ключа, а имам само един ключ
дайте някакъв съвет каде да потърся помощ за ключа и какви са вариянтите, може ли да се ремонтира или трябва нов да се поръчва, защото съм чувал че е много скъпо да си искараш нов оригинален ключ
всичко започна миналата седмица, опитах да запаля, но нямаше никакъв ток при завъртане на ключа, извиках един познат, който е работил за бмв сервиз, а сега си има самостоятелен и той ми каза че е от акумулатора, направи диагностика, взех нов акумулатор и чседмица си палеше без проблем, а вчера пак същия проблем
аз си мисля че може да е от ключа, а имам само един ключ
дайте някакъв съвет каде да потърся помощ за ключа и какви са вариянтите, може ли да се ремонтира или трябва нов да се поръчва, защото съм чувал че е много скъпо да си искараш нов оригинален ключ
Re: проблем със запалването?
Тази кола има 1 милион компютри записващи грешки от всякакво естество. Прочети грешките и ги напиши тука какви са иначе трябва да се гадае.
Tool - Fear Inoculum
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
300лв. супер скъпо ли ти е за нов ключ?
Има вариянт някой модул да смуче тока на акумолатора !!! Провери дали има теч на ток !
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
cafu написа:виж си батерията на ключа, дали не е за смяна.
колата е 2004 - единствения начин е с рязане на ключа. ето едно полезно видео как се прави - http://www.youtube.com/watch?v=e1o9vH3mgmg
- Yani_Stoichkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '04
RuM6n написа:300лв. супер скъпо ли ти е за нов ключ?
300 лв супер евтино ли е ве колега?
Audaces Fortuna Iuvat
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Yani_Stoichkov написа:RuM6n написа:300лв. супер скъпо ли ти е за нов ключ?
300 лв супер евтино ли е ве колега?
Ами БМВ 5ца караш от " новите"

Колеги помагайте!
Запали ми се главата с тая моята кола.Пали когато си иска и никой не знае какво и е.На диагностиката нищо не показва,ключа си работи.
Някой някакви идеи да има какво може да е?
Запали ми се главата с тая моята кола.Пали когато си иска и никой не знае какво и е.На диагностиката нищо не показва,ключа си работи.
Някой някакви идеи да има какво може да е?
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
Отиди в БМВ да ти преинсталират софтуера, струва около 100-150лв мисля. Моята така от веднъж спря да пали и се оказа.че ключа е изгубил настроики или колата нещо не можела да си открие ключа. След преинсталирането всичко се оправи.
RuM6n написа:Отиди в БМВ да ти преинсталират софтуера, струва около 100-150лв мисля. Моята така от веднъж спря да пали и се оказа.че ключа е изгубил настроики или колата нещо не можела да си открие ключа. След преинсталирането всичко се оправи.
А даваше ли контакт,като завърташе ключа.
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
Да ,стартера въртеше, но колата не палеше. Аз съм със бутон, ако това има значение.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2