LED светлини за номера на е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- carstyle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е71 3.5d
LED светлини за номера на е60
Някои знае ли как да сложа LED oсветление на задният номер без да забива грешка
Re: LED светлини за номера на е60
http://cgi.ebay.de/LED-KENNZEICHENBELEU ... 3727wt_929
Колега, погледни тази обява. ЛЕД крушката трябва да има CANBUS контрол, за да се предотвратят грешките на компа.
Колега, погледни тази обява. ЛЕД крушката трябва да има CANBUS контрол, за да се предотвратят грешките на компа.

- carstyle
- кандидат ентусиаст
-
благодаря ти колега.а ако купя оригинални/за новата 5 или 3 серия/от BMW става ли
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
ще използвам темата да попитам някой знае ли дали има заводско ЛЕД-осветяване на номера на Е60, примерно фейса?
видях скоро една нова Е90 фейслифт с ЛЕД отзад на номера и без никакви видими модификации, тъй че мисля че това беше заводското осветяване.
изглеждаше страхотно, не толкова ярко и синкаво като афтърмаркет. бих сложил такова ако има оригинално за Е60..
видях скоро една нова Е90 фейслифт с ЛЕД отзад на номера и без никакви видими модификации, тъй че мисля че това беше заводското осветяване.
изглеждаше страхотно, не толкова ярко и синкаво като афтърмаркет. бих сложил такова ако има оригинално за Е60..
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
И аз го забелязах - има го на е90, има го и на новите 1-чки. Свети синьо, но не много силно. Според мен няма да може да се присади директно на нашите коли ... но може и да бъркам
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
carstyle написа:Някои знае ли как да сложа LED oсветление на задният номер без да забива грешка
мойте ги сложих преди няколко месеца и доколкото си спомням не се наложи да се пипа по софтуера на колата, но дори и да се наложи, това не е особен проблем.
светят ярко в бяло, съвсем леко синкаво.
купих си ги от луксима. ето тези са, доколкото си спомням http://luxima.bg/index.php/SVETODIODI-C4012W.html
най-добре махни оригиналната крушка и отиди с нея

- carstyle
- кандидат ентусиаст
-
какво значи че не си спомняш.заби ли ти грешка или не
carstyle написа:какво значи че не си спомняш.заби ли ти грешка или не
пич, много си бинарен... да или не, 0 или 1...
написах, че доколкото си спомням (различно е от не си спомням) не се наложи да се променя софта, тоест не е показала грешка.
причината да не съм сигурен на 100% е, че тогава слагах и други диодни крушки и не се сещам какъв беше случая с тия за задния номер.
отиди с колата си и ги пробвай на място. никой няма да ти откаже

- carstyle
- кандидат ентусиаст
-
пич, много си бинарен... да или не, 0 или 1...
написах, че доколкото си спомням (различно е от не си спомням) не се наложи да се променя софта, тоест не е показала грешка.
причината да не съм сигурен на 100% е, че тогава слагах и други диодни крушки и не се сещам какъв беше случая с тия за задния номер.
[/quote]
Мерси пич.Много си услужлив и внимателен.Само ми кажи какви крушки сложи че не ти показва изгоряла лампа.

Мерси пич.Много си услужлив и внимателен.Само ми кажи какви крушки сложи че не ти показва изгоряла лампа.
- tom80
- Потребител
-
- Кара: e60/525
- Мечтае да кара: F10
аз си сложих от ментаците и постоянно ми дава грешка,това може ли да доведе до някакви усложнения?
Последна промяна tom80 на 08 Ное 2010, 20:31, променена общо 1 път
carstyle написа:...Само ми кажи какви крушки сложи че не ти показва изгоряла лампа.
днес проверих. изключил съм проверката на компютъра - значи дават грешка.
не дават грешка единствено тези на малките странични мигачи (ето тези http://luxima.bg/index.php/SVETODIODI-C5W-G-09.html).
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
ForzaBMW написа:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E60-E61-License-Plate-LED-Bulb-Lamp-Light-Lights-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem41540fd371QQitemZ280583197553QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
Kолега , мисля да си поръчам тези, които казваш . от тук :
: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E60- ... ccessories)
Те дават ли грешки, някой сложил ли си е такива ; в e-bay пише, че са оригинални за Е 60 ....

- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
Някой знае ли тези от Е90 дали стават ( като размер , букса ) за Е60. ??
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2