мнение за джанти
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
мнение за джанти
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Re: мнение за джанти
Доколкотo знам са немски,модела е ARTEC MZ ето малко модели http://koleso.topof.ru/en/product_catalog.php?oID=536
Марката е добра, немски джанти, както каза колегата. Лични впечатления нямам, но която и да е немска марка е в пъти по-добра от някоя лъскава реплика например 

нови ли са?
струват ми се скъпи (дори и да са нови)
предполагам за малко повече пари можеш да си вземеш оригинални бмв втора употреба...
струват ми се скъпи (дори и да са нови)

предполагам за малко повече пари можеш да си вземеш оригинални бмв втора употреба...
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
@ndro написа:нови ли са?
струват ми се скъпи (дори и да са нови)![]()
и аз съм на това мнение оригиналната джанта си е оригинална има доста красиви модели

Да питам и аз. Тук си харесах едни джанти но не мога да прецения дали са оригинални. Как смятате?
http://www.margel.info/lang_bg/rim.php?id=871
http://www.margel.info/lang_bg/rim.php?id=871
Tool - Fear Inoculum
Не са, тези на снимката са реплики, не се занимавай с тях, ще береш ядове. По-добре наблюдавай рездела "продава части, аксесоари и т.н. - там има доста интересни неща
- bg20010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740 li
В Маргел всичко "оригинално" е реплика,иначе Артек е немска фирма.Добър избор,успех.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Emooo написа:Можете ли да дадете линк към магазин с оригинални джанти?
Заповядай : http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=36&fg=15 тук си избираш модела
а тук си проверяваш цената : http://www.darucar.bg/index.php?show=home
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Emooo написа:Можете ли да дадете линк към магазин с оригинални джанти?
в немския ибей има огромен избор на оригинални джанти втора ръка, и при малко разум и старание при избора човек може да си вземе де факто нови джанти на половината и по-малко от цената в дару кар.
разбира се, трябва или да се доставят, или няякой да ги докара оттам, но за мен лично като събера плюсове и минуси и си струва галимацията определено, особено за 18-ки и нагоре!
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Разбира се ebay е вариант но както ти сам каза shippinga ще е проблем. Другия въпрос който ме мъчи е защо да си купя оригинални джанти за 1000лв парчето а не имитация za 450лв. Естевено ще кажете по здрави са но една проста сметка показва с 4000лв за 4 нови оригинални джати мога да си купя 8!! реплики. Няма ли да ми е по изгодно ако някоя джанта се повреди просто да си купя нова? Има ли други причини освен здравината заради които оригиналните джанти да си за заслужават повече?
Благодаря.
Благодаря.
Tool - Fear Inoculum
Emooo написа:Разбира се ebay е вариант но както ти сам каза shippinga ще е проблем. Другия въпрос който ме мъчи е защо да си купя оригинални джанти за 1000лв парчето а не имитация za 450лв. Естевено ще кажете по здрави са но една проста сметка показва с 4000лв за 4 нови оригинални джати мога да си купя 8!! реплики. Няма ли да ми е по изгодно ако някоя джанта се повреди просто да си купя нова? Има ли други причини освен здравината заради които оригиналните джанти да си за заслужават повече?
Благодаря.
понякога (много често) плащаш повече, само заради името (марката). със сигурност оригиналните са по-здрави, но съм виждал оригинална BMW джанта, счупена радиално от скок в дупка.
аз карам с оригинални през лятото и с реплики през зимата (по разбираеми причини). от опит мога да кажа, че оригиналните се кривят също толкова, колкото и репликите и вършат абсолютно същата работа

има добри реплики, а цените са няколко пъти (не на половина) по-ниски от оригиналите.
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
viewtopic.php?f=15&t=213200
колега ето едни уникални джанти за Е60...
колега ето едни уникални джанти за Е60...

0889149545 - Златан
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4