Загуба на мощност М57
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Aleksandar.7
- Потребител
-
- Кара: e60 530xd
- Мечтае да кара: g30
Загуба на мощност М57
Здравейте от известно време наблюдавам странен "изсвистяващ" звук, който първоначално се чуваше само във високите обороти преди да смени предавка. С течение на времето започна да зачестява и започна да се чува при по-силно подаване на газ, винаги след 2 хиляди оборота. Мисля, че е турбото, че то какво да издава такъв изсвистяващ звук, но знам че турбото като тръгне, почва да пуши и да харчи масло, което при мен още го няма. Турбо пътищата са без забелжка, не е от тях. Не ми дава по-висок разход на гориво, нямам харч на масло, нямам пушеци. Интересно при форсиране на място изобщо не се чува този звук дори при даване на цялата газ, чува се само в движение. Колата няма катализатор, дпф, егр (ако е от значение), и освен този звук има и загуба на мощност, не е голяма, но я има. Нямам грешки на таблото, на диагностика нищо не излиза, колата е е60 530хд 231 коня автомат, не е ремапвана.
- E30driver
- кандидат ентусиаст
-
Re: Загуба на мощност М57
Tурбото ще да е. Преди години на Мерцедес Е-класа така почна да ми свири, без пушек, дим, разход на масло или каквито и да са допълнителни признаци. Лопатките на перките имаха видим луфт до кутията.
3 мнения
• Страница 1 от 1