Няма ток, вратата не се отваря с ключ от патрона.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- tasho_m
- Потребител
-
- Кара: BMW 316i compact ''96
Няма ток, вратата не се отваря с ключ от патрона.
Здравейте колеги, моля за помощ. Днес жената се качила в колата и всички лампи светели/мигали. Радио фарове, всичко.
Колата не запалила ( въртяла трудно ). През деня комшия ми прати снимка че само единия фар къси свети, при заключена загасена кола. След работа като отидох до колата, не може да се отвори дори и с ключа и патрона на шофьорската врата. Колата има 2 ключа и не рбаоти дистанционното. Отваря се само от патрона и знам, че работи по принцип.
Как мога да вляза и какво да правя изобщо.
Има ли някаква логика да не работи и патрона заради тока. Каква ще е тая случайност точно преди да врътна ключа да се развали? Последно е заключена пак с ключа от патрона.
Колата не запалила ( въртяла трудно ). През деня комшия ми прати снимка че само единия фар къси свети, при заключена загасена кола. След работа като отидох до колата, не може да се отвори дори и с ключа и патрона на шофьорската врата. Колата има 2 ключа и не рбаоти дистанционното. Отваря се само от патрона и знам, че работи по принцип.
Има ли някаква логика да не работи и патрона заради тока. Каква ще е тая случайност точно преди да врътна ключа да се развали? Последно е заключена пак с ключа от патрона.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Re: Няма ток, вратата не се отваря с ключ от патрона.
Патронника върти ли се въобще, някво движение на ляво - на дясно ? Пробва ли ключалката на багажника ( ако има такава) ?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Няма ток, вратата не се отваря с ключ от патрона.
tasho_m написа:Здравейте колеги, моля за помощ. Днес жената се качила в колата и всички лампи светели/мигали. Радио фарове, всичко.
Най-вероятно е бъгнал FRM- управлява светлините, централното заключване. Поврежда се при ниско напрежение и късо съединение- светлините започват да се държат неадекватно, ЦЗ не работи, понякога стъклата се самоотварят и не можеш да ги вдигнеш. Има хора, които го ремонтират.
3 мнения
• Страница 1 от 1