ИБС

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: ИБС

Мнение от vld » 02 Яну 2025, 22:45

Регулатора на напрежение на алтернатора е за смяна, освен от него от нищо друго не зависи колко точно ще зарежда алтернатора.
Купи нов ОЕМ от БМВ точно за твоя алтернатор смени го и всичко ще е наред.
Надявам се не си си изхвърлил оригиналния алтернатор....
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 530d e61
Мечтае да кара: Aston Martin
Детайли за колата: Bmw 235 hp sw titansilver

Мнение от kostadin12 » 27 Яну 2025, 21:08

Здравейте колеги как сте?днес бях на диагностика тук за моя проблем и според техниците нямам никъкакви грешки всичко било наред.след настояване пак я закачиха и пак няма грешки.зарежда нормално акумулатора е нов взет от тях за 325€ и пак нищо.направо се побърквам сутрин като запаля след смяната на акумулатора вече мо дава проблем само 1-2 минути и после всичко е нормално без грешки.да добавя че понякога като карам и ми се наложи да спирам по-резко се покаже за секунда грешката и пак изчезне.да попитам защото не ми е ясно на колко трябва да седи акумулатора моя новият като карам на малки разстояния е между 73/76%а като на по дълги около 83/86%и незнач дали е нормално.ще си идвам във България към средата на февруари и ако някой иска да види да даде съвет къде да ходя ще съм му много благодарен .аз съм от Кюстендил значи района около София .лека вече и се надявам някой да има идеа

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 530d e61
Мечтае да кара: Aston Martin
Детайли за колата: Bmw 235 hp sw titansilver

Мнение от kostadin12 » 16 Фев 2025, 14:56

Оправих колата тук във България.проблема беше от ибс сензора кабела даваше на късо и независимо че е откачен пак даваше проблеми на колата.

Предишна

Назад към Е60/Е61