Проблем с ейнджълите на е60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e60 530xd
Мечтае да кара: g30

Проблем с ейнджълите на е60

Мнение от Aleksandar.7 » 21 Дек 2024, 15:48

Здравейте! Angel eyes-a ми не свети. Fаровете са оригинални (не са афтърмаркет) и са с единичен завиващ ксенон и фабрично имат angel eyes. Фаровете ги купихме наскоро и светеха на колата от която ги свалихме. Старите ги махнахме понеже им беше дошло времето, но на тях не им светеше ейнджъла. Интересното е че като пуснахме ток на старите, ей така за експеримента, и ейнджъла светна, обяснихме си го че не светят понеже цялата инсталация беше зле и имаше бая голи жици. Новите фарове които купихме ги взехме след като видяхме че всичко им е окей и всичко свети заедно с ейнджъла и отвътре всичко беше като ново. Сложихме ги на колата и всичко свети, само ейджъла НЕ. Какъв може да е проблема, мисля че е нещо друго, защото явно не е от фаровете, да не би да има някакъв модул който трябва да се смени, знам ли? Става дума за е60 преди фейса.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е60 530i

Re: Проблем с ейнджълите на е60

Мнение от philip_vd » 21 Дек 2024, 18:00

Иди при човек с диагностика да ти ги кодира в лайт модула.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire

Re: Проблем с ейнджълите на е60

Мнение от DoesNot » 22 Дек 2024, 13:54

Здрасти, щом е имало проблеми с инсталацията, най-вероятно е направила късо съединение и lcm модула е спрял напрежението към тях. Първо е нужно да се закачи с бмв диагностика :yes:
Изображение

Назад към Е60/Е61