Помощ за Aux за е61
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- qavkata
- Потребител
-
- Кара: BMW E61
- Детайли за колата: BMW e61 2004г 525D 256D2
Re: Помощ за Aux за е61
Здравейте колеги, от една седмица съм собственик на е61 525d 2004г и вече терзанията с липсата на usb започнаха. Та въпроса ми е имали кой да ми помогне с инсталацията.
п.п до другия четвъртък съм в Приморско, а след това жена ми ще се прибира с нея в Търговище. Това е модола, който имам под кората в багажника зад седалките
п.п до другия четвъртък съм в Приморско, а след това жена ми ще се прибира с нея в Търговище. Това е модола, който имам под кората в багажника зад седалките
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- borke_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BWM e61 535d
- Мечтае да кара: Валяк
Колеги,
Закупих си едно блутутче и се опитвам да го вържа на колата. В ютуб навсякъде е показано, че слагаш буксата в гнездото, връзваш червената, черната жица, остключваш чрез ncs-a и готово. Само че на моето си има 2 буски, предполагам едната е за чейнджъра и нямам идея къде да вържа трите кабелчета. Може ли да кажете къде да ги вържа и дали е възможно и да си запазя и чеинджъра. Ако някой може да помогне за София, ще си палтя. Прилагам и снимки:
Закупих си едно блутутче и се опитвам да го вържа на колата. В ютуб навсякъде е показано, че слагаш буксата в гнездото, връзваш червената, черната жица, остключваш чрез ncs-a и готово. Само че на моето си има 2 буски, предполагам едната е за чейнджъра и нямам идея къде да вържа трите кабелчета. Може ли да кажете къде да ги вържа и дали е възможно и да си запазя и чеинджъра. Ако някой може да помогне за София, ще си палтя. Прилагам и снимки:
- philip_vd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 530i
Трите кабелчета ги свързваш съгласно схемата. Другите два са плюс и маса. Плюса го взимаш отзад на бугсата на СССто след контакт.
- borke_
- кандидат ентусиаст
-
philip_vd написа:Трите кабелчета ги свързваш съгласно схемата. Другите два са плюс и маса. Плюса го взимаш отзад на бугсата на СССто след контакт.
Благодаря, колега, може ли само да ми кажеш червения, жълтия и белия точно на кои пинове. Кой цвят е на 7,кой на 8 и кой на 2?
- philip_vd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 530i
Защо си извадил кабелите от бугсата? На нея трябва да са наредени както трябва. В крайна сметка имаш пет комбинации да наредиш пиновете. Опитай няма да стане нищо.
- borke_
- кандидат ентусиаст
-
philip_vd написа:Защо си извадил кабелите от бугсата? На нея трябва да са наредени както трябва. В крайна сметка имаш пет комбинации да наредиш пиновете. Опитай няма да стане нищо.
Не съм вадил нищо. Двете букси си бяха там. На черната трябва да наредя трите кабелчета от блутута. Разбрах че жълтата и бялата са l и r, a червената e gnd. Наредих ги, ще видя тези дни дали съм направил нещо, понеже ncs ми е някъв скапан и не мога да го активирам.
- borke_
- кандидат ентусиаст
-
Да добавя какво се случи. Наредих ги точно както са на схемата изпратена от philip_vd. Благодаря, всичко работи и свири