Помощ за ъпгрейд
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Troblemaker
- Потребител
-
- Кара: бързи коли
- Мечтае да кара: Още по бързи коли
- Детайли за колата: космос
Помощ за ъпгрейд
Здравейте колеги,
От доста време умувам да ъпгрейдна скоростната кутия,че както всички знаете на префейса е доста “спряла”.Мислех да мина по лекия и безболезнен начин със флаш,но повечето ми познати със префейс и флаш ми казват че кажи речи ще си хвърля парите на вятъра…та на въпроса:трябва ми майстор който може да ми монтира 8hp70
Благодаря предварително на всеки който помогне!!!
От доста време умувам да ъпгрейдна скоростната кутия,че както всички знаете на префейса е доста “спряла”.Мислех да мина по лекия и безболезнен начин със флаш,но повечето ми познати със префейс и флаш ми казват че кажи речи ще си хвърля парите на вятъра…та на въпроса:трябва ми майстор който може да ми монтира 8hp70
Благодаря предварително на всеки който помогне!!!
Нищо в характера на мъжа не дразни така жената както липсата на пари!!!
- h0r4ex
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Re: Помощ за ъпгрейд
Пре-фейс с 8hp си е доста трудна задачка... дори и да искаш да минеш на 6hp28 от 535 ще е сложна задачка(с правилните хора няма да е така, но). Моята е флашната с xhp не знам как може някой да каже, че са пари на вятъра при положение, че кутията става различна, но толкова са възможностите на кутията.
Bayerische Motoren Werke AG
Е46 '02 320D
E61 '08 525D
Е46 '02 320D
E61 '08 525D
- Troblemaker
- Потребител
-
Аз не казвам че ще е лесно,има вече доста направени коли със тази кутия,дори последно я видях вградена във е46…със емулатор на турболамик или други марки ги правят…за София и Варна знам със сигурност,просто търся контакт със правилните хора.Но явно не посещават форума,което е жалко.
Относно колата ми,вече съм набил за още две шейсятки в нея (последно пълен ребилд на мотора),със чугуна съм и единственото дразнещо нещо във колата ми е тъпата кутия…по добре да прежаля още 5-6000 и да карам със кеф,ама…
Относно колата ми,вече съм набил за още две шейсятки в нея (последно пълен ребилд на мотора),със чугуна съм и единственото дразнещо нещо във колата ми е тъпата кутия…по добре да прежаля още 5-6000 и да карам със кеф,ама…
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Скоро флашна една 320d със 6hp19. Стейдж 2 и сложих и я карах за малко колата. Не мога да кажа че са пари на вятъра, но определено си личи че кутията е първо поколение. Със xHp-то почна да реагира по адекватно, заключва торка по рано, но все пак не е супер бърза и xHp-то не премахма напълно усещането за пръплъзващ съединител.

- Troblemaker
- Потребител
-
Със рециклиран торк съм,и заключва добре,не приплъзва изобщо,на последни живи данни показва 920 Hm,но е супер бавна на засилена кола.Благодаря все пак,ще я сваля да и направят пълен ребилд че след смяна на кулер(Вагнер от 3.5 бензин)има лек лаг,взел съм си и датчик със регулатор от м50d и след новия софт ще отиде някъде към предела и.Надявам се до тогава да намеря някой който ще ми свърши работа,ако ли не флаш и на моята кутия и колкото издържи…
5 мнения
• Страница 1 от 1