Съмнения за издухана гарнитура на главата и още нещо... нещо
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- dido.zaxariev
- Потребител
-
Съмнения за издухана гарнитура на главата и още нещо... нещо
Здравейте на всички, от скоро имам автомобила (е60 2,5 бензин 2004 година) и имам съмнения, че е издухана гарнитурата на главата.След като купих автомобила установих, че разширителния съд (антифриз) е пукнат и губя течност.Мркуча от казанчето към радиатора е твърд, доливам около 100-150 милилитра на 100 километра.Предложиха ми да тествам с ампула дали има газове в разширителния съд не зная до колко е верен теста дали мога да се довря на него.Нямам течове от никъде другаде какво мога да направя сам за да установя има ли проблем или не с гарнитурата на главата?
Как да следя температурата на антифриза?
Темпомата не работи, реголирането на волана(нагоре на долу напред на зад) също, всички копчета на волана работят.От къде да взема ток за да захраня емулатор на сд ченджер в жабката нямам окабеляване?
Как да следя температурата на антифриза?
Темпомата не работи, реголирането на волана(нагоре на долу напред на зад) също, всички копчета на волана работят.От къде да взема ток за да захраня емулатор на сд ченджер в жабката нямам окабеляване?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Съмнения за издухана гарнитура на главата и още нещо...
Можеш да се довериш на теста за газове, ако покаже че няма, сменяй казанчето и си готов.

2 мнения
• Страница 1 от 1