Електрически Волан Не работи 3.0i 2004
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Chatzikiosses
- Потребител
-
Електрически Волан Не работи 3.0i 2004
Здравейте.
Нов съм във форума и не можах да намеря тема за проблема ми. Ако има вече тема по проблема или някой знае какво може да е ще съм ви благодарен ако споделите.
Таа проблема е.
Електрическия волан не работи в нито една посока, а седалките и паметта им си работят.
Проверих бушоните в жабката и багажника всички са здрави.
След това разглобих под волана и проверих буксата на моторчето с пробна лампа но няма ток. (нито постоянен нито като давам команди)
Възможно ли е да има отделен модул за ел волана(ел кулона) и каде е?
П.П.
Може ли някой да качи схема на бушоните че тази от жабката някой "доброжелател" я е взел.
Благодаря Ви.
Нов съм във форума и не можах да намеря тема за проблема ми. Ако има вече тема по проблема или някой знае какво може да е ще съм ви благодарен ако споделите.
Таа проблема е.
Електрическия волан не работи в нито една посока, а седалките и паметта им си работят.
Проверих бушоните в жабката и багажника всички са здрави.
След това разглобих под волана и проверих буксата на моторчето с пробна лампа но няма ток. (нито постоянен нито като давам команди)
Възможно ли е да има отделен модул за ел волана(ел кулона) и каде е?
П.П.
Може ли някой да качи схема на бушоните че тази от жабката някой "доброжелател" я е взел.
Благодаря Ви.
Re: Електрически Волан Не работи 3.0i 2004
Здравей Колега,
Виж си буксама, която влиза в SZM модула. Т.е. този под CCC модула с копчетата за парктроник и dsc буксата за ел волана е тази най откъм жабката.
Поздрави
Виж си буксама, която влиза в SZM модула. Т.е. този под CCC модула с копчетата за парктроник и dsc буксата за ел волана е тази най откъм жабката.
Поздрави
- Chatzikiosses
- Потребител
-
Благодаря утре ще проверя и ще кажа
- Chatzikiosses
- Потребител
-
Днес направих проверка на буксата и на самия модул.
Всичко е наред.
Закачихме я на компютър и показа че модула е спрял тока към моторчето след като е дало грешка че е изгоряло.
Пробвахме го принудително, чува се да цъка.
Запецнало е
Дайте съвет да го сменям ли или може да се раздвижи.!?
Всичко е наред.
Закачихме я на компютър и показа че модула е спрял тока към моторчето след като е дало грешка че е изгоряло.
Пробвахме го принудително, чува се да цъка.
Запецнало е

Дайте съвет да го сменям ли или може да се раздвижи.!?
4 мнения
• Страница 1 от 1