Проблем с парното на Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Pandishpan
- Потребител
-
Проблем с парното на Е60
Здравейте колеги. Проблемът е следния централните ми духалки единствено те (4те) духат независимо от температурата студено. От iDrive не мога да настройвам ръчно температурата на шофьорът или пасажерът седи ми на синьо. Всички други духалки си работят и духат топло (на прозорците, отзад, в краката). Вече пробвах да я закачим да видим дали ще покаже нещо като грешка, но така като сме малък град и няма много специалисти по тази тема се допитвам до Вас. И от двете страни ми е залепено AUTO отметката и няма мърдане. Прикачам снимка за да стане по-ясен проблема. Благодаря Ви предварително!

- bmwpt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d E60
- Мечтае да кара: Всички BMW-та на този свят
Re: Проблем с парното на Е60
Попринцип в среда винаги духа по-хладно дори и да е на червено, това е така за да не заспива шофьора така е оригинално на всички бмв-та.Пробвай да завъртиш на 27 градуса когато е на топло и да видиш дали духа и тогава чак да търсиш проблема от друго място... 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Все пак не става ли да го сложиш на червено да са?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
И аз мисля, че ако го сложиш на червено "проблема" ще се оправи. А за отметките авто- потърси как се махат, изключи и долу копчето авто 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Pandishpan
- Потребител
-
B.Stoimenov написа:И аз мисля, че ако го сложиш на червено "проблема" ще се оправи. А за отметките авто- потърси как се махат, изключи и долу копчето авто
Точно там е проблема, не мога да го врътна на червено, не мога да махна с натискане и 2те ауто копчета. Играл съм си 2 часа сигурно да пробвам какви ли не варианти, просто не ми дава да ги бутам по никакъв начин. Седи на студено и това е, ако не бях провал всичко нямаше да ви занимавам с тези неща.. просто е нелепо толкова лесно нещо да не ми позволява да го променя.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ами иди в по-горното меню и махни авто режима.Или дай му OFF на контрола и после настройвай.Ако и така не стане вади бушона и пак го слагай.
- Pandishpan
- Потребител
-
Или е ОFF или е Auto няма друго положение ... ужасно е, предния собственик освен ако не е ходил да я правят нещо умишлено да е заключена така от сервиза в който е ходил...Не знам пробвах какво ли не. Мислех с акумулатора да го откача и закача наново другият вариант е както ти казваш колега бушона. Ще видим.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Колеги аз реално нямам други настройки освен тази:

Как да направя да духа където аз искам?
Също така, дори да го сложа на warm, паааак централните духалки не духат мн топло...

Как да направя да духа където аз искам?
Също така, дори да го сложа на warm, паааак централните духалки не духат мн топло...
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
8 мнения
• Страница 1 от 1