Е61 странен теч в багажника
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Е61 странен теч в багажника
Здравейте,
Пиша отделна тема, тъй като проблемът, който имам най-вероятно не е от хроничните за модела.
Като измия колата почва да тече от шофьорската страна. Водата се събира където седи щората и капе върху патела. Съответно стуга и до пластмасовата ваничка отдолу. Определено не е за пръв път, има следи от влага точно там.
Ето от тук капе:
Махнах панела и не изглежда да има повреден маркуч за панорамния покрив, нито следи водата да идва от тавана или под кората на тавана. Изглежда е някъде от вратата.
Уплътнението на вратата е леко скъсано (показал съм на другатаснимка), но само външно и не изглежда да има как вода да влезе от там.
Гледах вратата, от двете страни на стоповете има равно разстояние от 4-5мм. Изглежда много, но по-скоро е нормално.
Къде да търся проблема? Изглежда не е типичният проблема на комбитата с теча.
Пиша отделна тема, тъй като проблемът, който имам най-вероятно не е от хроничните за модела.
Като измия колата почва да тече от шофьорската страна. Водата се събира където седи щората и капе върху патела. Съответно стуга и до пластмасовата ваничка отдолу. Определено не е за пръв път, има следи от влага точно там.
Ето от тук капе:
Махнах панела и не изглежда да има повреден маркуч за панорамния покрив, нито следи водата да идва от тавана или под кората на тавана. Изглежда е някъде от вратата.
Уплътнението на вратата е леко скъсано (показал съм на другатаснимка), но само външно и не изглежда да има как вода да влезе от там.
Гледах вратата, от двете страни на стоповете има равно разстояние от 4-5мм. Изглежда много, но по-скоро е нормално.
Къде да търся проблема? Изглежда не е типичният проблема на комбитата с теча.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Е61 странен теч в багажника
Няма, ама това уплътнение е кухо и като нищо през фабричните вентилационни отвори (едни кръгли дупки) може да влиза ..
Седни в тоз багажник някой да полива и ще го видиш

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
ивчо написа:Няма, ама това уплътнение е кухо и като нищо през фабричните вентилационни отвори (едни кръгли дупки) може да влиза ..
Благодаря, ще пробвам! А самата врата настройва ли се? Възможно ли е от недостатъчно добро напасване да се получава?
- dd.borislav
- Потребител
-
Monky написа:ивчо написа:Няма, ама това уплътнение е кухо и като нищо през фабричните вентилационни отвори (едни кръгли дупки) може да влиза ..
Благодаря, ще пробвам! А самата врата настройва ли се? Възможно ли е от недостатъчно добро напасване да се получава?
Колега, виждам, че темата е стара, но имам същия проблем. Не изглежда да е от панорамния покрив и както при теб се пълни ваничката от шофьорската страна - намери ли решение на проблема?
4 мнения
• Страница 1 от 1