Проблем с дросела е60.

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с дросела е60.

Мнение от Водолаз91 » 17 Юни 2019, 11:50

Здравейте колеги,от скоро съм собственик на Бмв е60 2.2 170 кс.До преди това си карах е39.... :) Та имам уш дребен проблем който се оказа неразрешим и много дразнещ.Колата изпада в авариен режим (когато си поиска може и 2 седмици да няма проблем....) забелязал съм че предимно като седи на място или в най ниските обороти..... Закачих я на ИНПА и дава следните грешки: Throtlle flap new adaptation,Throtlle flap cont. adaptation.Throtlle flap position controleler hard movement. Разбира се смених дросела..... да но нищо не се оправи.... момчетата тръгнаха да преглеждат инсталацията и тогава разбрахме че колата е въртяна дирекцията но както и да е,провериха кабелите на дросела уш намериха слаба връзка и го оправиха.От там покарах 3 4 дена без проблем и проблема се върна,,,, същите неща изписва..... И сега има съмнение за КОМПЮТЪРА на колата......
Някой ако има някакви идеи и може да помогне ще съм много благодарен.Мерси за отделеното време. Поздрави :bchug:

Потребител
Аватар

Re: Проблем с дросела е60.

Мнение от Водолаз91 » 18 Юни 2019, 22:22

Май никой не се е сблъсквал с този проблем :)

Потребител
Аватар

Re: Проблем с дросела е60.

Мнение от Водолаз91 » 04 Авг 2019, 10:51

Проблема с дросела е решен оказа се компютъра на колата,след смяната всичко е ОК... :)

Назад към Е60/Е61