Проблем въздушно окачване
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Проблем въздушно окачване
Здравейте колеги.Преди да напиша проблема искам да кажа че съм прочел всичките теми във форума във връзка с въздушното окачване но не срешнах подобно на моя проблем.Така сега към проблема:
когата колата е натоварена(има човек) отзад в ляво компресора се вкючва но не може да вдигне лявата част на колата и ми светва познатата грешка за нивото на колата и си остава докато не изгася и запаля отново.Компресора е рециклиран и си прави перфектно налягане(15 атмосвери) за много кратко време.Когато седне човек отзад в дясно компресора се включва и вдига задната дясна част за около 5-6 сек.И двете възглавници са перфектни защото колата не кляка и с милиметър дори да не съм я карал и седмица.Спред мен проблема ми е в клапана който разделя лявата и дясна възглавница(блокирал е от към лявата),но има ли начин да се провери преди да тръгна да го сменям?До колкото съм запознат към клапана влиза букса с три пина(2 плюса и една маса).Някой знае ли кой е са ляво/дясно?
Благодаря ви предварително.
когата колата е натоварена(има човек) отзад в ляво компресора се вкючва но не може да вдигне лявата част на колата и ми светва познатата грешка за нивото на колата и си остава докато не изгася и запаля отново.Компресора е рециклиран и си прави перфектно налягане(15 атмосвери) за много кратко време.Когато седне човек отзад в дясно компресора се включва и вдига задната дясна част за около 5-6 сек.И двете възглавници са перфектни защото колата не кляка и с милиметър дори да не съм я карал и седмица.Спред мен проблема ми е в клапана който разделя лявата и дясна възглавница(блокирал е от към лявата),но има ли начин да се провери преди да тръгна да го сменям?До колкото съм запознат към клапана влиза букса с три пина(2 плюса и една маса).Някой знае ли кой е са ляво/дясно?
Благодаря ви предварително.

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Проблем въздушно окачване
Gancho, щом си чел и видял, че има други такива теми, моля те, пиши в тях, така с нови теми се размиват нещата и търсенето/намирането на точния отговор е по-труден. Да не говорим, че в “наличната за това тема” вече има нужните “специалисти” и така ще им светне, че някой е писал в тази тема
Поздрави

Поздрави
2 мнения
• Страница 1 от 1